Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.320
- Πόντοι
- 6.056
δεν ξερω μαλλον ο μαλακαςκαραφλυνε κ αλλο ο πικης?
δεν ξερω μαλλον ο μαλακαςκαραφλυνε κ αλλο ο πικης?
Αθηναιε κατεβαινω απο Πευκη να κερασεις καφε Γλυφαδα.ο μαλακας δεν επιστρεφει με τιποτα
αυτο πρεπει να προσεχουν οι σκληροι χυστες του μπουγαμησε τα ακομα πονα ο κωλος του
δεν βγαινω με ξενους φοβαμαι ρεΑθηναιε κατεβαινω απο Πευκη να κερασεις καφε Γλυφαδα.
δεν ξερω μαλλον ο μαλακας
με ενοικίο εισαι εκει τυπε ?Αθηναιε κατεβαινω απο Πευκη να κερασεις καφε Γλυφαδα.
θα σου γδαρω την πετσα να παρω τα τατουαζ λαφυρο.δεν βγαινω με ξενους φοβαμαι ρε
συμφωνω φιλτατε Δρ..ας μας γινει ενα σκληρο μαθημα τουτη η απωλειααυτο πρεπει να προσεχουν οι σκληροι χυστες του μπου
αυτα τα παλτα δεν πρεπει να τα τραμπουκιζουν πολυ γιατι μετά την κανουν και χανουμε την πελατεία
πςςςςςςς πως τα γραφεις ετσι κατατρελε αγνωστε που παρακολουθουσες καιρο το σαι;θα σου γδαρω την πετσα να παρω τα τατουαζ λαφυρο.
οχι δικο μου ειναι.Αλλα το χω σαν γιαπι,ειμαι απενταρος αυτο το διαστημα.με ενοικίο εισαι εκει τυπε ?
ηλεκτρικά έχεις περάσει ?οχι δικο μου ειναι.Αλλα το χω σαν γιαπι,ειμαι απενταρος αυτο το διαστημα.
δεν την εμπιστευομαι την πλεμπα,εγραφε στο σκατο θρεντ μελι.ηλεκτρικά έχεις περάσει ?
καμερες ?
ψηφιακες ευκολίες - σμαρτ χομ ?
εχουμε τον Μπαρο εδω να σου κανει καλη δουλειά
και πανω απ ολα φθηνά
καλα αμα δεν σου αρεσει δεν πληρωνεις , δεν ειναι θεμα αυτόδεν την εμπιστευομαι την πλεμπα,εγραφε στο σκατο θρεντ μελι.
καλα αμα δεν σου αρεσει δεν πληρωνεις , δεν ειναι θεμα αυτό
γνωμη για μπαρο και νωντα
''διαμαντια'' του σαι.γνωμη για μπαρο και νωντα
μονο ο νιπουλ ειναι αριστοκρατικος,εχει αλλον αερα ,φαινεται.''διαμαντια'' του σαι.
ενω εσυ που εγραφες??δεν την εμπιστευομαι την πλεμπα,εγραφε στο σκατο θρεντ μελι.
πουθενα βρε φιλε,εγω διαβαζα καιρο το σαιτ,αργοσχολος ειμαι κ γω.ενω εσυ που εγραφες??
καλωσηρθες στην παρεα μας εκλεκτε παρακολουθητη χρονων του σαιπουθενα βρε φιλε,εγω διαβαζα καιρο το σαιτ,αργοσχολος ειμαι κ γω.
καλα κανεις(εσυ εισαι αργοσχολος) απλος δεν χρειαζονται χαρακτηρισμοι μεταξυ μας γιατι δεν γνωριζομαστε καποιοι και καποια πραγματα τηνουν να γινουν παρεξηγησημαπουθενα βρε φιλε,εγω διαβαζα καιρο το σαιτ,αργοσχολος ειμαι κ γω.