Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
θα παρω την καργιολα την πρωην που εχει το σμαρτ να της πω να ερθει να παρει αυτο και να μου αφησει το σμαρτ εμενα
και καλα οτι εμενα τελικα δεν με βολευει αυτο ειναι μεγαλο και παλι..και μπλα μπλα μπλα
βεβαια με ξερει και θα ψυλιαστει κάτι αλλα θα δει κουτα αμαξι , φουλ εξτρα , κυριλε , θα το φερει 3 βολτες , θα της το δωσω και φουλαρισμενο , θα νομιζει οτι οντως ειναι αληθεια

και μετα ΛΟΥΗΣ , ουτε τηλεφωνα δεν θα σηκωνω που θα θελει 500 ευρω βενζινη το μηνα για τον ντενεκε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
θα παρω την καργιολα την πρωην που εχει το σμαρτ να της πω να ερθει να παρει αυτο και να μου αφησει το σμαρτ εμενα
και καλα οτι εμενα τελικα δεν με βολευει αυτο ειναι μεγαλο και παλι..και μπλα μπλα μπλα
βεβαια με ξερει και θα ψυλιαστει κάτι αλλα θα δει κουτα αμαξι , φουλ εξτρα , κυριλε , θα το φερει 3 βολτες , θα της το δωσω και φουλαρισμενο , θα νομιζει οτι οντως ειναι αληθεια

και μετα ΛΟΥΗΣ , ουτε τηλεφωνα δεν θα σηκωνω που θα θελει 500 ευρω βενζινη το μηνα για τον ντενεκε
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πουσταρες ???

χαχα ε για δοκιμη αχαχαχ

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056

Εγω απ ολα αυτα κραταω οτι αφησες την πρωην με σμαρτακι που κανει ολοκληρο οσο τα ζαντολαστιχα τα δικα σου:( :confused: :confused: :confused:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936

καντο τρελε εισαι αρρωστος..ΚΑΝΤΟ ΧΘΕΣ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Εγω απ ολα αυτα κραταω οτι αφησες την πρωην με σμαρτακι που κανει ολοκληρο οσο τα ζαντολαστιχα τα δικα σου:( :confused: :confused: :confused:
τυπε εχεις δει γκομενα να αφηνίαζει και να λεει φευγω κτλ κτλ κτλ να κοπανει πορτες κτλ και καλα τσαμπουκα και μετα μολις βγει απο το σπιτι ΣΟΥ να ανακαλύψει οτι δεν εχει ουτε δικό της αυτοκίνητο για να μου το παιξει ιστορία οτι φευγει ?
και να χτυπαει το κουδουνι μετα απο 2 λεπτα και να την βλεπεις κλαμμενη και να σου λεει . - φερε μου λιγο τα κλειδια απο το σμαρτ σε παρακαλω και στο επιστρεφω αυριο
και να λεω (ΑΤΑΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ) , - βεβαιως μπες και βρες που τα εχεις πετάξει απο τα νευρα σου και παρτο και φερτο οποτε θελεις
και οσο ψαχνει εγω να κανω ζαπινγκ στην τηλεόραση

μιλάμε για ηδονή :bigdick: :bigdick:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
τυπε εχεις δει γκομενα να αφηνίαζει και να λεει φευγω κτλ κτλ κτλ να κοπανει πορτες κτλ και καλα τσαμπουκα και μετα μολις βγει απο το σπιτι ΣΟΥ να ανακαλύψει οτι δεν εχει ουτε δικό της αυτοκίνητο για να μου το παιξει ιστορία οτι φευγει ?
και να χτυπαει το κουδουνι μετα απο 2 λεπτα και να την βλεπεις κλαμμενη και να σου λεει . - φερε μου λιγο τα κλειδια απο το σμαρτ σε παρακαλω και στο επιστρεφω αυριο
και να λεω , - βεβαιως μπες και βρες που τα εχεις πετάξει απο τα νευρα σου και παρτο και φερτο οποτε θελεις

Aρχοντας :hi: :hi: :hi:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πολύ βαρύ για αυτό το μοτέρ
A class, γνώμες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και να λεω (ΑΤΑΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ) , - βεβαιως μπες και βρες που τα εχεις πετάξει απο τα νευρα σου και παρτο και φερτο οποτε θελεις

Σε ποια ταινία έχει γίνει αυτό;

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι