andriannaTRANS
Trans
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2019
- Like
- 993
και λίγα βατομουρα να παρει λιγο χρωμα....ο τζιμμης τα βαζει ολα στο μιξερ βουρτσες πουτσες ολα μαζι
και λίγα βατομουρα να παρει λιγο χρωμα....ο τζιμμης τα βαζει ολα στο μιξερ βουρτσες πουτσες ολα μαζι
Λόγω της δουλειάς μου γενικά έχω δοκιμάσει απο πολλά τέτοια μαγαζιά καφέδες!Οι καφέδες που πίνω είναι σχεδόν τριπλοι και όταν παίρνω από μπερυ είναι η βαριά ποικιλία και το πιο μεγάλο μέγεθος.. εραστής του καφέ από μικρός
ωχ δεν μου αρεσει αυτο πολλες μαζευτήκατε τι θα το κανουμε εδω μεσα καφενεΛόγω της δουλειάς μου γενικά έχω δοκιμάσει απο πολλά τέτοια μαγαζιά καφέδες!
Μόνο απο μπερυ πίνω και εγώ όταν είμαι έξω!
στον οδοντιατρο??έχω ραντεβού σήμερις
ωχ δεν μου αρεσει αυτο πολλες μαζευτήκατε τι θα το κανουμε εδω μεσα καφενε
ξανα στο στιβο?έχω ραντεβού σήμερις
ναι τρεχει μονος του οι αλλοι ειναι στο νοσοκομειο απο τα κρουασαν του τζιμμυξανα στο στιβο?
αφου και προχθές έγραψα κριτική!ξανα στο στιβο?
τι παπουτσια φορας?? γιατι ο τζιμμυς τρεχει με 12ποντες γοβεςαφου και προχθές έγραψα κριτική!
Μπήκα στον στίβο για τα καλά!!!My Reviews
Οδηγός ενήλικης διασκέδασης για όλη την Ελλάδα. Μπουρδέλα, sex studio, call-girls, μασατζίδικα, στριπτιτζάδικα, ξενοδοχεία, τσόντες, transexual, city-tours, κωλόμπαρα, swingers. Πλήρης κατάλογος με φωτογραφίες, βαθμολογίες, κριτικές. Forum συζήτησης και κοινότητα.www.bourdela.com
στα οργωμένα?τι παπουτσια φορας?? γιατι ο τζιμμυς τρεχει με 12ποντες γοβες
νταστα οργωμένα?
ε τοτε γιατι δεν εγινες σεφ μπαρμπερης κατι τετοιο?Εγώ είμαι απο παλιά κύριος Τατουαζατος..
Δεν μπορώ να τα διαβάζω αυτά!2ρη χοουμειντ φραπα να παρακολουθησω το θεμα με τον αλκοολα τυπο
Έχουν άσχημα τατού αυτοί και επίσης εγώ δεν είμαι τόσο δημιουργικός ρε μουνηε τοτε γιατι δεν εγινες σεφ μπαρμπερης κατι τετοιο?
ναι καλος μπινες εισαι και εσυΈχουν άσχημα τατού αυτοί και επίσης εγώ δεν είμαι τόσο δημιουργικός ρε μουνη
τι ώρα ξεκίνησες?επιτελους σχολασα μετα απο ενα εξαντλητικο ωραριο
πρωι πρωι με την δροσουλα ξεκινησατι ώρα ξεκίνησες?
Πάμε για threesome?