TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
το σιχαμα φιλαρακι καλημεραευγε τζιμυ
το σιχαμα φιλαρακι καλημεραευγε τζιμυ
αυτο ειναι και το σωστο..οπως θα πρεπει ο αντισθενης να σου αλλαξει αξιωμαοπωτε θες ποσταρω τα μηνυματα του φβ η του ινστα της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μα και φετος εγω θα τον ανοιξω τον διαγωνισμο
ΑΣΕ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕς ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙς ..ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΚΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕς ΓΥΡΝΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ και μετα μπορει να δεις κατιΆντε ρε πούστη, έχει τρέξει το σαλάκι
καλημερα φιλε μου καλε πρωι πρωι διαβαζω της πιπες του πουσυΚαλημέρα Τάσο τι γίνεται;
Ναι άλλη δουλειά δεν έχουμε να κάνουμε..με παντοφλακια κανένα νέο;ΑΣΕ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕς ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙς ..ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΚΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕς ΓΥΡΝΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ και μετα μπορει να δεις κατι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημερα φιλε μου καλε πρωι πρωι διαβαζω της πιπες του πουσυ
εξαφανισμενος σημερα θα τον ψαξω για να των στριμωξουμεΝαι άλλη δουλειά δεν έχουμε να κάνουμε..με παντοφλακια κανένα νέο;
εξαφανισμενος σημερα θα τον ψαξω για να των στριμωξουμε
σημερα θα του πω αν δεν ερθεις θα μπουκαρουμε με αντζελο στο μαγαζι και θα σε παρουμε σηκωτο
Έτσι και ας έχει πελάτες και αφεντικά..σημερα θα του πω αν δεν ερθεις θα μπουκαρουμε με αντζελο στο μαγαζι και θα σε παρουμε σηκωτο
ε μα οταν ειναι να ποηδηξει βρισκει χρονο για εμας δεν βρισκειΈτσι και ας έχει πελάτες και αφεντικά..
Ναι ο καργιολης,και έρχεται να γνωρίσει και ποια είναι.ε μα οταν ειναι να ποηδηξει βρισκει χρονο για εμας δεν βρισκει
ετσι και ξερεις τι καλο παιδι το επαιζε ... σοβαρος λιγομιλητος...μεγαλος πουστηςΝαι ο καργιολης,και έρχεται να γνωρίσει και ποια είναι.
Και που να ξέρουν τι κουφάλα κρυφή είναι..ετσι και ξερεις τι καλο παιδι το επαιζε ... σοβαρος λιγομιλητος...μεγαλος πουστης
ενω μου λεει η ελενα τι καλο παιδι ειναι αυτος ..τιης λεω οταν βρεθειτε μονη σας θα χασεις πασα ιδεα ο τρολλακιας δεν το πιστευω της λεω καλα οκΚαι που να ξέρουν τι κουφάλα κρυφή είναι..
ενω μου λεει η ελενα τι καλο παιδι ειναι αυτος ..τιης λεω οταν βρεθειτε μονη σας θα χασεις πασα ιδεα ο τρολλακιας δεν το πιστευω της λεω καλα οκ
θa ton paω gamiontaς filaraki ξereiς poion .... θα παω στην γειτονια του και θα τον κανω νουμερο...οχι πως δεν ειναιΚαλημέρες
Εγώ λέω να τον γραψεις στα μελενια σου τον ΓΑΜΙΟΛΑθa ton paω gamiontaς filaraki ξereiς poion .... θα παω στην γειτονια του και θα τον κανω νουμερο...οχι πως δεν ειναι
???το σιχαμα φιλαρακι καλημερα