Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
ευλογημενα χωματαBαλτικο μύστη μου
κατεβασε την μασκα να πιει νερο και σκεφτηκα να της κανω προταση γαμου
ευλογημενα χωματαBαλτικο μύστη μου
κατεβασε την μασκα να πιει νερο και σκεφτηκα να της κανω προταση γαμου
Έλα τυπε μου ο άλλος ο μλκ που είναι ακομα σούρας είναι από χθες για τη νίκη τους.ο μισθωτος ΝΙΠΛΟΓΑΜΙΑΣ ηλθε,ειδε αλλα ακομα δεν απηλθε...Νιπλακο ελα να πιεις μαγνησιο αποβιταμινωμενο πουστρι
Έλα τυπε μου ο άλλος ο μλκ που είναι ακομα σούρας είναι από χθες για τη νίκη τους.
Μπουξε ελα στον λαο σουΜορη γαμιολα μπουχο.που εισαι
οι καλυτερες θα φτιαξει και το δερματακι τουο μισθωτος ΝΙΠΛΟΓΑΜΙΑΣ ηλθε,ειδε αλλα ακομα δεν απηλθε...Νιπλακο ελα να πιεις μαγνησιο αποβιταμινωμενο πουστρι
θα του παστωσω την βελουδινη ατριχη επιδερμιδα του με σπερμα Αθηναιου...ποιοτης ΑΑΑοι καλυτερες θα φτιαξει και το δερματακι του
μονο με επιλογη....ειμαι δυσκολος Πουσυ πολυ...εχω τα στανταρακια μου την κυρα,τον νιπλακο και τον πουσταρο Γλομπεαρχημεγαλος γαμιας ο αθηναιος πρεπει να ειναι
πω πω πω
θα τον κανεις παστορα δηλαδη γιατι εγω νομιζα οτι θελεις να τον κανειςθα του παστωσω την βελουδινη ατριχη επιδερμιδα του με σπερμα Αθηναιου...ποιοτης ΑΑΑ
τους γνωστους ρε..Νιπλαρο και γλομπεαρχηΤι κάνετε κορίτσια ποιον θα γλεντήσουμε σήμερα ;
πουσι κανονισε να βρεθεις στο ντους με τον αθηναιο σε βλεπω μετα να ψαχνεις φαρμακειο για αλοιφη συγκαματοςμεγαλος γαμιας ο αθηναιος πρεπει να ειναι
πω πω πω
προσεχε γιατι και οριζοντια σε φτανει εχει κανει αναριχυσηντουζ κανω οριζοντια μονο
"SAINT" modelsτι ειναι αυτο κανε μια εξηγα