athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.228
- Πόντοι
- 12.756
ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ
ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ
Ηταν 22 Σεπτεμβριου 1996, ωρα 06:55 το απογευμα (ημουν δικαστικος αντιπροσωπος για πρωτη φορα στη ζωη μου και ψηφισα τελευταιος στην καλπη).δεν πιστευω να αλλαξεις καμμια ψηφο οπως τοτε την αποφραδα μερα που το εριξες συνσπισμο;να ξερεις οτι δεν θα ξεπλυθει ΠΟΤΕ αυτη η ντροπη ΠΟΤΕ
δεν ξερω εχεις σκεφθει να κανεις σεπουκου να ξεπλυνεις την ντροπη;Ηταν 22 Σεπτεμβριου 1996, ωρα 06:55 το απογευμα (ημουν δικαστικος αντιπροσωπος για πρωτη φορα στη ζωη μου και ψηφισα τελευταιος στην καλπη).
τυπε τωρα που σταματησαν οι βροχες πως την παλευεις?απο παρα πολλα, οντως το πλαισιο το βγάζουν , αλλα Σπανός πλαισιο δεν βαζει κανεις βγαζοντας το εταιρικο
επισης απο τα αξεσουαρ που φαινοντουσαν να ειχε επάνω , και το μουνι και το αυτοκινητο
γαμησε με Αλπουλα , και εταιρικό να ηταν , που δεν ηταν το πιο πιθανό , τετοιο μουνι που είχε μέσα ζαλιστικα
ξεχάστηκα καποια στιγμη και φρεναρε μονο του το αυτοκίνητο με την μαλακια που εχει για την αποφυγη συγκρουσης
ετοιμος για επισκεψη απο το πορτμπαγκαζ ημουν
νιπλαρε αλανι μην ακους κανενα.εισαι ο πιο πλουσιος φιλος που εχω..απο εσενα δεν το περιμένα
Bροχερο απογευμα?Να ξερω πως να ξεκινησω το κεφαλαιο "Λάθη ή Κομφορμισμος "στην βιογραφια σουΗταν 22 Σεπτεμβριου 1996, ωρα 06:55 το απογευμα (ημουν δικαστικος αντιπροσωπος για πρωτη φορα στη ζωη μου και ψηφισα τελευταιος στην καλπη).
εχυσες μεσα τουλαχιστον να μην χασουμε το ειδος σου ?εγω εφαγα την κολομπα
Η κολομπιανα λεει οτι δεν θελει παιδια για να παραμεινει στενο το μουνι τηςεχυσες μεσα τουλαχιστον να μην χασουμε το ειδος σου ?
τοτε πες της πρεπει να σταματησει και να χεζειΗ κολομπιανα λεει οτι δεν θελει παιδια για να παραμεινει στενο το μουνι της
το πιστεψες? τελικα οντως λιγο σε ξερουμεΗ κολομπιανα λεει οτι δεν θελει παιδια για να παραμεινει στενο το μουνι της
βλεπουμε στο τιουμπ κατι ρεντνεκς που μαζευουν χρεπια του 70 και τα κανουν καινουρια λοουραιντερΤι κάνετε μάγκες?
Εγώ έγινα παπί από τη ζέστη.βλεπουμε στο τιουμπ κατι ρεντνεκς που μαζευουν χρεπια του 70 και τα κανουν καινουρια λοουραιντερ
ο δρακος του σαιτ παλι κατασκοπευε ζευγαρια που φιλιουνται το ειδες?Εγώ έγινα παπί από τη ζέστη.
Το πρωί πήγα για καφεδάκι,μετά σε μια δουλειά........
σε ποιον αναφέρεσαι?ο δρακος του σαιτ παλι κατασκοπευε ζευγαρια που φιλιουνται το ειδες?
ποτε θα φαει τιποτα μπατσιδια στα μουτρα να γουσταρουμε με το ανωμαλο
Δώσε λινκ.ο δρακος του σαιτ παλι κατασκοπευε ζευγαρια που φιλιουνται το ειδες?
ποτε θα φαει τιποτα μπατσιδια στα μουτρα να γουσταρουμε με το ανωμαλο
το λιγουρη τον σαντ μαν στις ελλεεινιδεςσε ποιον αναφέρεσαι?
https://www.bourdela.com/forum/thre...tis-elleeinides.24607/page-6746#post-10050877Δώσε λινκ.
δεν τον έχω παρακολουθήσει αυτόν.το λιγουρη τον σαντ μαν στις ελλεεινιδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
https://www.bourdela.com/forum/thre...tis-elleeinides.24607/page-6746#post-10050877