TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
ποτε φευγεις???? προλαβαινω να εκτελωνισω την καινουργια λιμο? γιατι χρειαζομαι καμμια 10αρια ημερεςρε θα έχω φύγει!
στα @@ μου!
ποτε φευγεις???? προλαβαινω να εκτελωνισω την καινουργια λιμο? γιατι χρειαζομαι καμμια 10αρια ημερεςρε θα έχω φύγει!
στα @@ μου!
Θα σας θάψω όλους κουφάλες!ποτε φευγεις???? προλαβαινω να εκτελωνισω την καινουργια λιμο? γιατι χρειαζομαι καμμια 10αρια ημερες
δεν νομιζω πρωτα τους λεφτακηδες βαζει στοχο η εταιρεια δολοφονων που εχω συστησειΘα σας θάψω όλους κουφάλες!
Εγω και ο νίπλης θα μείνουμε!!!
εγω ρε φίλε με τον ΟΑΣΑ πάωδεν νομιζω πρωτα τους λεφτακηδες βαζει στοχο η εταιρεια δολοφονων που εχω συστησει
δεν πειθομαιεγω ρε φίλε με τον ΟΑΣΑ πάω
OLOI exete leftakia mounakia...σας εχω στην λιστα μουδεν πειθομαι
εσυ κανονισε γιατι για αρχιδολοφονο εχω προσλαβει τον τζιμμη και στην λιστα ππου μου εφερε εισαι ο πρωτος στοχοςOLOI exete leftakia mounakia...σας εχω στην λιστα μου
Με περνεις στη δουλειά σου μαν;μια 1000 θελω.OLOI exete leftakia mounakia...σας εχω στην λιστα μου
Τι λέει ο παντοφλακιας μαν;είναι γιαεσυ κανονισε γιατι για αρχιδολοφονο εχω προσλαβει τον τζιμμη και στην λιστα ππου μου εφερε εισαι ο πρωτος στοχος
θα μας προσλαβει νιπλης να του κανουμε αερα στα αρχιδια με βαρδιεςΜε περνεις στη δουλειά σου μαν;μια 1000 θελω.
Η στο περίπτερο του γλομπεαρχη να καθαρίζουμε εκεί από τις γάτες..θα μας προσλαβει νιπλης να του κανουμε αερα στα αρχιδια με βαρδιες
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΗ στο περίπτερο του γλομπεαρχη να καθαρίζουμε εκεί από τις γάτες..
με τον γκλομπεαρη μαζι οχι γατα δεν συμβιωνει αλλα ουτε κουνουπιΗ στο περίπτερο του γλομπεαρχη να καθαρίζουμε εκεί από τις γάτες..
ο μουνης ειναι περιπτερι με κλιματισμο,ξυνει τα τριχωτα αρχιδια του και με τα χερια του απο τα ρχιδια δινει ρεστα,παγωτα,γαριδακια,καρτες τηλεφωνιας κλπμε τον γκλομπεαρη μαζι οχι γατα δεν συμβιωνει αλλα ουτε κουνουπι
το ασχημο ειναι οτι δεν τα ξυνει μονο αλλα τον κιολαςο μουνης ειναι περιπτερι με κλιματισμο,ξυνει τα τριχωτα αρχιδια του και με τα χερια του απο τα ρχιδια δινει ρεστα,παγωτα,γαριδακια,καρτες τηλεφωνιας κλπ
το ασχημο ειναι οτι δεν τα ξυνει μονο αλλα τον κιολας
Ακριβως !!Θα σας θάψω όλους κουφάλες!
Εγω και ο νίπλης θα μείνουμε!!!
πιο φθηνα θα ερθει και σε εμενα και σε εσενα να σταματησεις να γαμας την γυναικαΝιπλη συμφωνω να σταματησω την δουλεια..προσφερεσαι να με πληρωνεις για να καθομαι;
Ακριβως !!
ηρθε και το hatchback που ειχα παραγγειλει , για να μην βγαζω εξω το τανκ κάθε φορα
στην παραλαβη θα βαλω τον πωλητη μεσα θα του πω βαλε στο low τον κλιματισμο και κλεισε παραθυρα κτλ , και αν σε 15 λεπτα δεν εχεις γινει μπλε απο το κρυο δεν το παραλαμβανω
δεν γινεται ρε μου αρεσει το γαμησιπιο φθηνα θα ερθει και σε εμενα και σε εσενα να σταματησεις να γαμας την γυναικα