athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.764
- Πόντοι
- 12.756
να στα εφερνε τζιμυςΤι να τα κάνεις ρε να τα φας στα προβοσκιδουχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήρα σουβλάκια δεν μου τα φέρνει ντιλιβερυ.
να στα εφερνε τζιμυςΤι να τα κάνεις ρε να τα φας στα προβοσκιδουχα
Τι να τα κάνεις ρε να τα φας στα προβοσκιδουχα
Τι λες ρε που θα τον βάλω σπίτι μου να γίνω ρεζίλι στην γειτονιάνα στα εφερνε τζιμυς
Ποτε απο εξω,ειχε την ευγενη καλοσυνη να μου δανεισει τον σεφ και τον παστρυ σεφ του ο Νιπλης γιατι οι δικοι μου πηραν αδειαCelebre και εσύ πήρες από έξω να τσιμπήσεις;
σουβλακια ο ενας,απεξω ο αλλος μονο εγω δεν παρηγγειλα ρεΝα πούνε ότι μαζεύω τον κάθε μπουστη σπίτι και ότι τον πηδαω
Καταρες θα ριχνουν οι ντελιβεραδες στον ΑντζελοΖήλεψα, θα παραγγείλω κι εγώ
Πάρε καμία πιτσουλα ρε μάν.σουβλακια ο ενας,απεξω ο αλλος μονο εγω δεν παρηγγειλα ρε
Πολυ δουλεια το delivery σημερα
Ολοι σπιτι αρακτοι στη δροσια παραγγελνουν!!
Τις πινακιδες γρηγορα,βρηκαμε τον Νιπλη,ΤΟΝ ΝΙΠΛΗΚαλησπέρα σε όλους.
Ναι τα 5 που περνουν φιλοδώρημα τους πάει λίγοΚαταρες θα ριχνουν οι ντελιβεραδες στον Αντζελο
Εσύ ρε καριοληηηηηηη έχεις γυναίκα και μαγειρευεισουβλακια ο ενας,απεξω ο αλλος μονο εγω δεν παρηγγειλα ρε
Τις πινακιδες γρηγορα,βρηκαμε τον Νιπλη,ΤΟΝ ΝΙΠΛΗ
Δεν έχει ανάγκη ρεΠάρε καμία πιτσουλα ρε μάν.
Ε που και που ρε μάν θέλει και έξω κάτι της,και ας έχουμε γυναίκα.Εσύ ρε καριοληηηηηηη έχεις γυναίκα και μαγειρευει
Με το χαμαλικι που τραβανε για να κουβαλησουν τις παραγγελιες σου και λιγα ειναι,ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙΝαι τα 5 που περνουν φιλοδώρημα τους πάει λίγο
πολυ σπανια θα φαω βραδυ ...εκτος Παρασκευη και Σαββατο που ειναι μερα με τα ουισκακια μου και τα παρελκομενα μουΠάρε καμία πιτσουλα ρε μάν.
Τι να πει ρε και ο Τζίμης που πρέπει να ταισει τόσα προβοσκιδουχαΕ που και που ρε μάν θέλει και έξω κάτι της,και ας έχουμε γυναίκα.
ναι αλλα ουτε σπιτικο φαι δεν τρωω βραδυΕσύ ρε καριοληηηηηηη έχεις γυναίκα και μαγειρευει