athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
μερσι θα τιμηθειΝαι , έχει και συμπαθητικό φαγητό.
μερσι θα τιμηθειΝαι , έχει και συμπαθητικό φαγητό.
άσε τι ξέρω εγώ , άσε σου λεωδεν ξερεις απο τραστ ρε παπαρα εκει δεν εχει απλα μπομπες αλλα κηροζινη χρησιμοποιημενη απο αεροσκαφη δεν εχουν καν πωμα τα μ πουκαλια...μπυρες δεν εχει οποτε οποτε πηγαινα επινα χυμο
γεμισε αναρχικους και η Γλυφαδα τύπε , γυρνανε βολτα με τους γιακάδες διπλωμένους , δεν γινόντουσαν αυτα παλιά , ολοι ορθιο τον ειχαν τον γιακάΓαμω την γλυφαδα παλιοφλωραντζες
Trust θα σιχαινόμουν να κάτσω και σε καρέκλα, όχι να πιω κάτιtrust καλλιθεα η la red νικαια.
ωραιο μαγαζι πολυ καλτ...τωρα βεβαια δεν θα πηγαινα γερασα και βαρεθηκα αλλα πηγαινα χρονια..βγαιναμε 11 το πρωι με νταλα ηλιοTrust θα σιχαινόμουν να κάτσω και σε καρέκλα, όχι να πιω κάτι
γάμησε τα τυπε, χάλασε ο κόσμοςΓαμω τα διπλωμενα πουλοβερακια στους ωμους
Εγώ πάω μπουμ μπουμ με τα παππούδια που πάνε να θυμηθούν τα νιάτα τους.ωραιο μαγαζι πολυ καλτ...τωρα βεβαια δεν θα πηγαινα γερασα και βαρεθηκα αλλα πηγαινα χρονια..βγαιναμε 11 το πρωι με νταλα ηλιο
Εγώ πάω μπουμ μπουμ με τα παππούδια που πάνε να θυμηθούν τα νιάτα τους.
dj σουλης και δωσε πονο.παλια γινοντουσαν και διαγωνισμοι χορευτικων ικανοτητων τραβολτα και ο νικητηςΕγώ πάω μπουμ μπουμ με τα παππούδια που πάνε να θυμηθούν τα νιάτα τους.
Όταν ο Χρήστος ο Πανταζωνας ήταν ακόμα στο υπόγειο στην Κανιγγοςdj σουλης και δωσε πονο.παλια γινοντουσαν και διαγωνισμοι χορευτικων ικανοτητων τραβολτα και ο νικητης
επαιρνε δωρο ρουχα απο τον πανταζονα..
εχεις λεφτα για κοκα;κοκα φουντα πρεζα αλκοολ
με κερνανεεχεις λεφτα για κοκα;
Κάνα σκηνικό με ξύλο έχεις πετύχει;dj σουλης και δωσε πονο.παλια γινοντουσαν και διαγωνισμοι χορευτικων ικανοτητων τραβολτα και ο νικητης
επαιρνε δωρο ρουχα απο τον πανταζονα..