celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.123
- Πόντοι
- 6.056
Ωσαν τον Ιθακ Χοκ ενα πραμα,μισιον ιμποσιμπολ
Τοπ σικριτ μισσιον...
Τοπ σικριτ μισσιον...
Χιλή Παραγουάη 2
Χιλή Παραγουάη 2
Τύπε sorry που επεμβαίνω,μήπως εννοείς μια με φούξια μαλλί ντυμένη στα μαύρα και φάτσα κάπως έτσι?Την έχω μπανίσει 2 φορές κάπου στα Β.Π να τριγυρνάειΑρχισαν οι παρενεργειες της καραντινας κ του εμβολιου??
Πιτσιρικα πριν λιγο με καπα κ με προσωπο βαμενο αλα black metal????
Mην πλησιαζεις και πολυ,μην γινεις το επομενο θεμα στα δελτιαΤύπε sorry που επεμβαίνω,μήπως εννοείς μια με φούξια μαλλί ντυμένη στα μαύρα και φάτσα κάπως έτσι?Την έχω μπανίσει 2 φορές κάπου στα Β.Π να τριγυρνάει
Δεν λες κουβεντα,κρατας κρυμμενα μυστικα και ντοκουμενταΔε μπορώ να πω περισσότερα...
καλα τωρα οντως? νομιζα οτι κανατε πλακα..Τύπε sorry που επεμβαίνω,μήπως εννοείς μια με φούξια μαλλί ντυμένη στα μαύρα και φάτσα κάπως έτσι?Την έχω μπανίσει 2 φορές κάπου στα Β.Π να τριγυρνάει
Δεν ξέρω αν κάνει πλάκα ή αν λέμε την ίδια,την έχω δει τις τελευταίες μέρες που γυρνάω από την δουλειά στον δρόμο μέσα στην ζέστη να γυρνάει με τέτοια αμφίεσηκαλα τωρα οντως? νομιζα οτι κανατε πλακα..
Δεν ξέρω αν κάνει πλάκα ή αν λέμε την ίδια,την έχω δει τις τελευταίες μέρες που γυρνάω από την δουλειά στον δρόμο μέσα στην ζέστη να γυρνάει με τέτοια αμφίεση
μαλέα μην ξαναμιλήσεις για παγωτο αν ειναι να πηγαινεις στον Σταμουο σταμου εχει καλο παγωτο καιμακι και βανιλια χυμα
πρεπει να βρουμε καποιον να μας βρισκει στοιχεια απο πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινητων
και τα εταιρικά
αστο ιδιο προβλημα εχω.τις προαλλες απο passagio cafe καλλιθεα παραλιακη βγηκε μια μητρα με μανικι tattoo και κατι βυζομπαλα μεχρι τον νιαρχοπρεπει να βρουμε καποιον να μας βρισκει στοιχεια απο πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινητων
Το μαλακισμένο που είναι τα απογεύματα εκεί θέλω να τον χτυπήσωαπο passagio cafe καλλιθεα
Το θεμα θα αναλαμβανε και θα ειχε τεραστια επιτυχια στο εργο του,ο ερευνητης-ιδιωτικος ντετεκτιβ πουσυ,αλλα λογω καποιων μικριπροβληματων τον τελευταιο καιρο δεν ειναι σε θεση να συνεργαστει μαζι σου.και τα εταιρικά
καλα εγω δεν παιρνω καφε απο εκει απλα ετυχε και την ειδα στο τυχαιο.λιονταρι σου μιλαω ειλικρινα ειμαι χρονια στο κουρμπετιΤο μαλακισμένο που είναι τα απογεύματα εκεί θέλω να τον χτυπήσω
Το μαλακισμένο που είναι τα απογεύματα εκεί θέλω να τον χτυπήσω
Τυπε για τσέκαρε το νήμα με τις κοπέλες από instagram, μπορεί και να την βρειςκαλα εγω δεν παιρνω καφε απο εκει απλα ετυχε και την ειδα στο τυχαιο.λιονταρι σου μιλαω ειλικρινα ειμαι χρονια στο κουρμπετι
τετοιο οπλο επιπεδου jenna jameson δεν εχω δει απογευμα εξω στο χαλαρο.
τι σου εκανε ο αλλος που τον εχεις ετοιμο?
Ναι ένας τρομπας.Το μαλακισμένο που είναι τα απογεύματα εκεί θέλω να τον χτυπήσω
Kαι απορεις που εγινε καπνος μαν?Με τετοια ζεστη θα χε λιωσει ολη η σιλικονη
μιλαμε για τετοιο επιπεδο μουνι.