athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.687
- Πόντοι
- 12.756
επιστρεφει σε πολυ λιγο...
κανενας parakmiakos?Ο brother mouzone ποιο παλιό μέλος ειναι
που χάθηκε ?επιστρεφει σε πολυ λιγο...
δουλειεςπου χάθηκε ?
θα κυνηγαει κωλαρακιαδουλειες
είχα τις κλειστές μουεσυ δεν εισαι στο ραντεβου ?
Δείξε και τον 5+30 που σου λέω Τάσο θα γίνει η συνάντηση;ξέρεις από το Πειραιά είμαι όχι από τη κατσιβικλα.ετσι απο εδω και περα ολοι σκαναρονται κανεις δεν θα ερχεται στις συναντησεις χωρις τεστ εστω και εγκυμοσυνης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
18.27 εχω μυνημα ..τι ωρα ηταν το ραντεβου ???
[ Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 6:27 ΜΜ ] Πες τα παιδιά άλλη φορά Σορυ από εμένα έχω δουλειά .
ετσι απο εδω και περα ολοι σκαναρονται κανεις δεν θα ερχεται στις συναντησεις χωρις τεστ εστω και εγκυμοσυνης
[ Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 6:27 ΜΜ ] Πες τα παιδιά άλλη φορά Σορυ από εμένα έχω δουλειά .
Τον 5+30 δείξε τασουλη όχι ότι θεςετσι απο εδω και περα ολοι σκαναρονται κανεις δεν θα ερχεται στις συναντησεις χωρις τεστ εστω και εγκυμοσυνης
δεν εχω τετοιο φιλεΤον 5+30 δείξε τασουλη όχι ότι θες
Να πας να αλλάξεις κινητο τότε.δεν εχω τετοιο φιλε
η κατσιβιγλα φιλε εχει σχεση με κατσικιαΈτσι σε θέλω μπράβο αληθινό όχι μισολογα.
Να πας να αλλάξεις κινητο τότε.
Με προβοσκιδες..η κατσιβιγλα φιλε εχει σχεση με κατσικια
Για δες έρχομαι .Τασουλης ειναι αληθινος ρε και τσεκαρισμενος
τι εννοας;Με προβοσκιδες..
Για δες έρχομαι .
Τίποτα άστο μαν.τι εννοας;
Ναι ρε παιδάκια είμαστε εστελνα δεν εστελνα,απλώς λέω όπως έγινε δεν έχω λογο να λέω ψέματα,αλοιμονο έχουμε σοβαρότερα προβλήματααν ειναι για το μνμ σιγα ρε δεν εγινε και τιποτα...εξαλλου ενημερωσες καθημερινη ηταν σε ολους μπορει να τυχει δουλεια...να ξερεις ομως το γαμωβαιμπερ τις κανει αυτες τις μαλακιες οποτε ολα καλα
μην τσακωνεσται γιατι τον τζιμμη θα σκληρα και βρωμικαΤίποτα άστο μαν.