celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.146
- Πόντοι
- 6.056
Ποιο ειναι τελικα?Το εχουν αναφερει ξαναΆκυρο, το βρήκα
Ποιο ειναι τελικα?Το εχουν αναφερει ξαναΆκυρο, το βρήκα
δεν σας το γράφουμε ρεΠοιο ειναι τελικα?Το εχουν αναφερει ξανα
Εννοια σου ειμεθα τεντιμπουζ,θα παμε και θα τους κανουμε χαλαστρα(μπαχαλακηδες γαρ)δεν σας το γράφουμε ρε
Να σας χάσουμε απο εδώ και να πάτε στους δίπλα?
Υπάρχει και 3ο forum ή ιδέα μου;έχεις pm
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν έχεις pm
ποιος είσαι ρε τύπε?Υπάρχει και 3ο forum ή ιδέα μου;
μου θυμησες Παπαζολη τωραυπηρχε και το περιπτερο του μεμοσαν που εγιναν ολοι οσοι γραφτηκαν μοντερειτορς
πρωτος ποντικαρας που πηδηξε απο το καραβιμου θυμησες Παπαζολη τωρα
και μετα τον εφαγε το σκοταδιπρωτος ποντικαρας που πηδηξε απο το καραβι
εχεις πμΥπάρχει και 3ο forum ή ιδέα μου;
ετσι πανε αυτακαι μετα τον εφαγε το σκοταδι
δεν θυμαμαι...ο Βοσκος λειπει γαμωτο...που ειναι οι εποχες που εκανε κλωναρια τοσα οσα τα φυλλα λεμονιας;ετσι πανε αυτα
και ο gl ειχε παει?
δεν θυμαμαι...ο Βοσκος λειπει γαμωτο...που ειναι οι εποχες που εκανε κλωναρια τοσα οσα τα φυλλα λεμονιας;
καπου τον πηρε το ματι μου να γραφει με τον ατιμασμενο κλωνο τον νειθαν κατιδεν θυμαμαι...ο Βοσκος λειπει γαμωτο...που ειναι οι εποχες που εκανε κλωναρια τοσα οσα τα φυλλα λεμονιας;
τον εχω πετυχει και εγω τον Κτηνοβατη αλλα πλεον γραφει σπανια ο κολονελ ..που ειναι οι παλιες καλες εποχες που τον πηγαιναμε γαμιωντας καθε μερακαπου το πηρε το ματι μου να γραφει με τον ατιμασμενο κλωνο τον νειθαν κατι
καλος ο γλου και γω τον παω
Τι να κλάσουν ρε τυπε, καχέκτυπαποιος είσαι ρε τύπε?
Θέλεις με δόλιους τρόπους να διαδώσεις και άλλα forums ανταγωνιστικα του δικού μας?
Κι ο house of fun ήταν καλόςτον εχω πετυχει και εγω τον Κτηνοβατη αλλα πλεον γραφει σπανια ο κολονελ ..που ειναι οι παλιες καλες εποχες που τον πηγαιναμε γαμιωντας καθε μερα
πολυ καλοςΚι ο house of fun ήταν καλός
μπηκε εκτακτως, εφαγε το καθιερωμενο κατουρημα και απαξιωση, και αποχωρησε παλι...καπου τον πηρε το ματι μου να γραφει με τον ατιμασμενο κλωνο τον νειθαν κατι
καλος ο γλου και γω τον παω