ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.083
- Πόντοι
- 5.006
Και ξύπνιος κοιμισμένος εισαι
Και ξύπνιος κοιμισμένος εισαι
Ακόμα τον πλούτο του διαφημίζει αυτός; Υπάρχει κανείς που να τον πιστεύει ακόμα; Είμαι σίγουρος ότι με ένα hyundai accent ξεβαμμενο κυκλοφορεί σαν Αλβανός καγκουραςΈλα μαζέψου και σοβαρεψου λίγο.
Που είχε παλιά .Ακόμα τον πλούτο του διαφημίζει αυτός; Υπάρχει κανείς που να τον πιστεύει ακόμα; Είμαι σίγουρος ότι με ένα hyundai accent ξεβαμμενο κυκλοφορεί σαν Αλβανός καγκουρας
Είχε παλιά accent;Που είχε παλιά .
Καλημέρα μαν για ψάρεμα πας;Καλημέρα αλάνια!!!!
με ξύπνησε ένα κωλοκούνοπο και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ!Καλημέρα μαν για ψάρεμα πας;
Ναι μπερδεμα και εγω από τις 6 στο μπαλκόνι είμαι και βλεπω τη θέα με τα κολοκουνουπα.με ξύπνησε ένα κωλοκούνοπο και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ!
Καλημέρα!
εν τω μεταξύ έκατσα να δώ και τα 5 επεισόδια στο Lupin στο netflix και με πήρε αργά ο ύπνος!Ναι μπερδεμα και εγω από τις 6 στο μπαλκόνι είμαι και βλεπω τη θέα με τα κολοκουνουπα.
Ναι από το μπάνιο όλη μέρα μη νομίζεις ταλαιπωρία.θα τον έχωσες και πουθενά.εν τω μεταξύ έκατσα να δώ και τα 5 επεισόδια στο Lupin στο netflix και με πήρε αργά ο ύπνος!
Και πρέπει να πάω και σήμερα για μπάνιο.....σκότωμα!Ναι από το μπάνιο όλη μέρα μη νομίζεις ταλαιπωρία.θα τον έχωσες και πουθενά.
Όχι ρε σήμερα της πουτανας θα γίνεται κάτσε σπίτι και φώναξε καμία να σε τρίψει.Και πρέπει να πάω και σήμερα για μπάνιο.....σκότωμα!
το έχω κανονίσει....δυστυχώς!Όχι ρε σήμερα της πουτανας θα γίνεται κάτσε σπίτι και φώναξε καμία να σε τρίψει.
δευτερος κυκλος ? για πες καλό ?εν τω μεταξύ έκατσα να δώ και τα 5 επεισόδια στο Lupin στο netflix και με πήρε αργά ο ύπνος!
το έχω κανονίσει....δυστυχώς!
Αν δεν κάνω την δεύτερη δόση εμβολίου(μέχρι την άλλη Κυριακή) δεν πάω με καμία
Τώρα μεσημεριασε.
νωρις ξυπνησα τι μεσημεριασεΤώρα μεσημεριασε.
Τι άλλα τι λέει σήμερα καφέ και αραλικι;νωρις ξυπνησα τι μεσημεριασε
καφε,μπαλα,αραλικιΤι άλλα τι λέει σήμερα καφέ και αραλικι;