ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.103
- Πόντοι
- 5.006
Βλέπουμε εκτος απροόπτου.ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ 6 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΖΑΚΣ ΛΑΟΥΝΤΖ
Βλέπουμε εκτος απροόπτου.ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ 6 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΖΑΚΣ ΛΑΟΥΝΤΖ
ειμαι νομοταγης πολιτης εγωέτσι μου είχε πει ένας που τσακώθηκα και μου έβγαλε πιστόλι
ποιο ειναι αυτο ρε εκει που ειμασταν με αγιοΕΚΛΕΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ 6 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΖΑΚΣ ΛΑΟΥΝΤΖ
ΑΡΧΙΔΙΑΘα έρθει και ο μπρουκλης με την αμαξα .
ναι ρε Τασουλη αφου εχεις γινει γνωστης τωραποιο ειναι αυτο ρε εκει που ειμασταν με αγιο
οποιος αλλαξει καλο ειναι να βαλει σερβιετακι θα του χρειαστειωραια αν αλλαξει κατι ενημερωστε
ο μουνης ο Γλομπεαρχης θα διακοπαρει ακομα;θελω να του ριξω ενα γλυφαδιωτικο πουτσοοποιος αλλαξει καλο ειναι να βαλει σερβιετακι θα του χρειαστει
τι μλκ εισαινα ξέρετε ότι αν δεν μου αρέσετε, θα φύγετε!
Αντε να σας δώσω ένα 10ρικάκι για το ταξι!
Δεν με τύπους με τατοο κτλ κάτι παθαίνω.δεν ειδα καταφατικη απαντηση
ειναι ωραια τα δικα μου γιακουζιαρικαΔεν με τύπους με τατοο κτλ κάτι παθαίνω.
Ξηγημένα πράγματα!τι μλκ εισαι
θα του ριξουμε μαζι και εγω παραθαλλασιος ειμαι τωρα ..οποτε θα πρεπει να την ξαλμιρισει πριν την φαειο μουνης ο Γλομπεαρχης θα διακοπαρει ακομα;θελω να του ριξω ενα γλυφαδιωτικο πουτσο
εγώ δεν έχω, έλα θα κάνουμε παρέα, να μου πεις και για το pmΔεν με τύπους με τατοο κτλ κάτι παθαίνω.
εγώ δεν έχω, έλα θα κάνουμε παρέα, να μου πεις και για το pm
αυτος ειναι baby face οποτε δεν σε προδιαθετει να ΤΟΥ ΡΙΞΕΙς ΨΙΛΕς MONO XONTREΣΔεν με τύπους με τατοο κτλ κάτι παθαίνω.
εμεις την αλλη φορα θα παμε να μασαμπουκιασουμε
Μετά δίπλα εκεί στο τσιτσι έχω δικό μου..εμεις την αλλη φορα θα παμε να μασαμπουκιασουμε
μελι λαδι και πληρωνει ο προβοσκιδολαγνοςεμεις την αλλη φορα θα παμε να μασαμπουκιασουμε