celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.251
- Πόντοι
- 6.056
εισαι βλασθημος...μονο ο νιπλης τονιζει την τελευταια κουβεντα για να γλυτωσει τα ισοβια ΜΟΝΟ Ο ΝΙΠΛΗΣ
εισαι βλασθημος...μονο ο νιπλης τονιζει την τελευταια κουβεντα για να γλυτωσει τα ισοβια ΜΟΝΟ Ο ΝΙΠΛΗΣ
ναι..ετσι τελειωναν τις προτασεις τοτε...Οπως τα λεω ειναι,θα παρω τηλ τον Βαγγελα να ξαναβαλει επαναληψη γιατι τα ξεχασατε,30 χρονια ακομα δεν τα μαθατε
Ο Γιαγκος επαναλαμβανε ολοκληρες προτασεις,αλλαζε τη σειρα των λεξεων ενω στο μεγκα οταν θελανε να τονισουν κατι ελεγαν την ατακα ξανα
ρε παπαρα
ρετιρε μικυ μαου και κατι ασπρομαυρα βλεπει ολη μερα ΟΛΗ ΜΕΡΑ
τυπε μου το κανανε στο κλεισιμο του επεισοδείου , ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΥΓ μαλάκα μου που το θυμάσαι ? πόσο ρετιρέ έχει δει ? ΠΟΣΟ ?
τυπε με επιασε ...ρε παπαρα
τυπε μου το κανανε στο κλεισιμο του επεισοδείου , ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΥΓ μαλάκα μου που το θυμάσαι ? πόσο ρετιρέ έχει δει ? ΠΟΣΟ ?
ΓΙατι δεν βαλανε φετος?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΦΕΤΟΣ?ρε παπαρα
Καλα λεω εγω Τακη οτι εισαι πολυ μορφωμενος τελικα,να τα βλεπουν εδω αυτοι που σε χλευαζουνναι..ετσι τελειωναν τις προτασεις τοτε...
πχ "θα γινει της κακομοιρας...ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ!!!!!"
και μετα εμπαινε η μουσικη ταρατατζουμ ταρατατζουμ και επεφταν οι τιτλοι τελους....
ωναμηνγαμησω η γιουλακη εισαι Η ΓΙΟΥΛΑΚΗ?????????????τυπε με επιασε ...
Ειμαι η Γιουλάκη και μπαινω με κλωνο , μην το πει κανεις στον Αλμπουλα
Ο Κωστης ειναι(ο Τασος)και δεν μας λεει κιολασ ποιος ηταν ο κακος στον αστυνομο Σαΐνιωναμηνγαμησω η γιουλακη εισαι Η ΓΙΟΥΛΑΚΗ?????????????
θα τσιμπισω προχειρα μια καρμποναρα αδερφε λογω ιταλιας τωρα....αλλα αυθεντικη θελω ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΡε νιαμου σας πείραξε ο κορονοιος,η παρενέργειες από το τσιμπι.
Ναι εγώ πήρα το παιδί να μου φέρει σπέσιαλ και φούρνου ..θα τσιμπισω προχειρα μια καρμποναρα αδερφε λογω ιταλιας τωρα....αλλα αυθεντικη θελω ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ
δεν υπαρχει αυθεντικη εδω , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,, δεν ξερουν να την κανουνθα τσιμπισω προχειρα μια καρμποναρα αδερφε λογω ιταλιας τωρα....αλλα αυθεντικη θελω ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ
Στα λουτρά πως τα πήγε τυπε τα πήγε καλά τα πήγε καλά ;15 χρονια μπουζου εφαγε τελικα ο νιπλης με αυτην την τεραστια κινηση...βγηκε στα 4 λογω καλης συμπεριφορας παμπλουτος και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΔΗΣ
Σκατα και τα δύο. Το τρίψιμο όλο ίδια και τα ίδια βαρέθηκα, αρκετά μας τα έφαγαν νομίζωΈλα ρε Λέοντα πως πάνε τα τριψιματα;και τα στοιχήματα;
Μου άρεσε η Ελένη από το ρετιρέ παλιά, να πάω στο γιατρό ή δεν είναι σοβαρό;
Καλα εισαι τυπε,αρκει να μη σου αρεσε και η Ελντα πανοπουλουΜου άρεσε η Ελένη από το ρετιρέ παλιά, να πάω στο γιατρό ή δεν είναι σοβαρό;
Εκεινη που τα εφτιαξε με τον Ιασωνα Αφου δεν ειπες την κυρια Σοφια δεν ειναι κατι σοβαροΜου άρεσε η Ελένη από το ρετιρέ παλιά, να πάω στο γιατρό ή δεν είναι σοβαρό;
Καλα εισαι τυπε,αρκει να μη σου αρεσε και η Ελντα πανοπουλου