athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.081
- Πόντοι
- 12.756
καθαρη σου λεω σε 2 αυτοκινητα βαζω καθε μηνα...δοκιμασε και θα με θυμηθειςΝαι εγώ λείπω από μέσα.
καθαρη σου λεω σε 2 αυτοκινητα βαζω καθε μηνα...δοκιμασε και θα με θυμηθειςΝαι εγώ λείπω από μέσα.
Στείλε διεύθυνσηκαθαρη σου λεω σε 2 αυτοκινητα βαζω καθε μηνα...δοκιμασε και θα με θυμηθεις
οκ μισο ...Κυπρου 73 aegean Αργυρουπολη στο ρευμα προς Αθηνα...Στείλε διεύθυνση
ρε μπουστη προβοσκιδολαγνε να βουλιαξει το πλοιο και να εισαι ο μονος που δεν θα διασωθει..βεβαια δεν εχεις αναγκη απο σωσιβιο θα πιαστεις απο την προβοσκιδα
Οκ.οκ μισο ...Κυπρου 73 aegean Αργυρουπολη στο ρευμα προς Αθηνα...
δοκιμασε και πες μου
Τι να δοκιμάσω ο σκοπός είναι να μην το τρέχουμε για καθαρισμό..δοκιμασε και πες μου
3 μηνες βαζω σε 2 τουτου ρε...και αλλος μου το ειπε για εκει που εβαζε καιρο...χρονια εκει..Τι να δοκιμάσω ο σκοπός είναι να μην το τρέχουμε για καθαρισμό..
Για να δούμε,τη ζημιά την έχεις πάρει εσύ στο λέω..3 μηνες βαζω σε 2 τουτου ρε...και αλλος μου το ειπε για εκει που εβαζε καιρο...χρονια εκει..
προχθες φουλαρα παλι 65 ευρωπουλαΓια να δούμε,τη ζημιά την έχεις πάρει εσύ στο λέω..
προχθες φουλαρα παλι 65 ευρωπουλα
εμένα το ένα φουλάρει πετρέλαιο με 55€ και το άλλο βενζίνη με 110€προχθες φουλαρα παλι 65 ευρωπουλα
θα τον κανεις να τρεχει σε συνεργεία ..3 μηνες βαζω σε 2 τουτου ρε...και αλλος μου το ειπε για εκει που εβαζε καιρο...χρονια εκει..
Ωραίος τυπε είσαι φουλ βλέπω από εργαλεία..εμένα το ένα φουλάρει πετρέλαιο με 55€ και το άλλο βενζίνη με 110€
Μα το γαμιολη θα το γαμησω.θα τον κανεις να τρεχει σε συνεργεία ..
και να ξερεις απο κωλοβενζινες 2 φορες εχω αλλαξει τρομπα 170 ευρω την φορα οταν εμενα Ν.Ιωνια...μολις πρωτοπηγα εκει δεν ηξερα την πατησα απο τον αρχιδα της γειτονιας τον βενζινα και την δευτερη εβαλα απο εθνικη και την αλλη μερα τελος..
τι να το κάνεις!Ωραίος τυπε είσαι φουλ βλέπω από εργαλεία..
Φουλ θα ήταν νερό.καργιοληςκαι να ξερεις απο κωλοβενζινες 2 φορες εχω αλλαξει τρομπα 170 ευρω την φορα οταν εμενα Ν.Ιωνια...μολις πρωτοπηγα εκει δεν ηξερα την πατησα απο τον αρχιδα της γειτονιας τον βενζινα και την δευτερη εβαλα απο εθνικη και την αλλη μερα τελος..
τι να το κάνεις!
Ας όψεται η ανάγκη και ζωή που άλλου τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει!