athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.060
- Πόντοι
- 12.756
κατι κανει αυτος ο μουνης θα γαμει κανα μονδελοΟ μπρουκλης;
κατι κανει αυτος ο μουνης θα γαμει κανα μονδελοΟ μπρουκλης;
κατι κανει αυτος ο μουνης θα γαμει κανα μονδελο
πως πηγε σημερις;αυριο πουτσα με τις απεργιες θα εχει κινηση γαμω το σπιτακι τους
Καλά ήταν αφού δεν έβρεξε.εγω με τη μηχανή δε χαμπαριαζω από κίνηση περνάω από πάνω η ανάμεσα .πως πηγε σημερις;αυριο πουτσα με τις απεργιες θα εχει κινηση γαμω το σπιτακι τους
α εισαι μια χαρα εσυ..Καλά ήταν αφού δεν έβρεξε.εγω με τη μηχανή δε χαμπαριαζω από κίνηση περνάω από πάνω η ανάμεσα .
θα γινει κανονικα...μπορω ολες τις μερες εκτος Σαββατο κιαι Πεμπτη..κανονιστε γιατι την αλλη βδομαδα εχω δουλεια μεχρι το βραδυ ...απο αυριο ξεκιναμε παρουσιες και ποτε μπορουν ..λες και λυνουμε το Κυπριακο ρεΚάνε σύναξη και βλέπουμε, άλλιως θα πιούμε με τις κυράδες.
Ναι κανόνισε εσύ τα τυπικά.οχι στο Μενίδι εδω γύρω γύρω νότια.θα γινει κανονικα...μπορω ολες τις μερες εκτος Σαββατο κιαι Πεμπτη..κανονιστε γιατι την αλλη βδομαδα εχω δουλεια μεχρι το βραδυ ...απο αυριο ξεκιναμε παρουσιες και ποτε μπορουν ..λες και λυνουμε το Κυπριακο ρε
αντε να δουμε...χαθηκε ο ΑγιοςΝαι κανόνισε εσύ τα τυπικά.
εδω σε μας ρε Γλυφαδα κλπ αναγκαστικα δηλαδις γιατι θα ερθω κατευθειαν απο δουλειαΝαι κανόνισε εσύ τα τυπικά.οχι στο Μενίδι εδω γύρω γύρω νότια.
ξεκωλιαρες γαμιολες πορνες και πουτανεςπηγε να μου καρφωθει μια ξεκωλιάρα με ενα Α class μπροστα στην μουρη γαμω το σπιτι της
εστριψε σε μονοδρομο πλακωμένη.
Ναι να καθαρίσει τη μπουγάδα ο μπρουκλης .εδω σε μας ρε Γλυφαδα κλπ αναγκαστικα δηλαδις γιατι θα ερθω κατευθειαν απο δουλεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ξεκωλιαρες γαμιολες πορνες και πουτανες
κανονισε να μου μαζεψεις τιποτα αναρχικους εδω κατω να σου στειλω την αστυνομια γαμιοληεδω σε μας ρε Γλυφαδα κλπ αναγκαστικα δηλαδις γιατι θα ερθω κατευθειαν απο δουλεια
μονο Δεξιους ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟΥΣκανονισε να μου μαζεψεις τιποτα αναρχικους εδω κατω να σου στειλω την αστυνομια γαμιολη
Όχι ρε εμείς εμείς θα είμαστε.κανονισε να μου μαζεψεις τιποτα αναρχικους εδω κατω να σου στειλω την αστυνομια γαμιολη
αα οκ τότεςμονο Δεξιους ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟΥΣ
Δωσε προτάσεις για τα αυριανά ματς μωρή κουφάλαμονο Δεξιους ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟΥΣ