Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Παιζει και ενεργητικα;
ίσως να παίζει....δεν το ξέρω...πουλάκι έχει κανονικό προς μικρό και και της σηκώνεται μια χαρά.....Παιζει και ενεργητικα;
ίσως να παίζει....δεν το ξέρω...πουλάκι έχει κανονικό προς μικρό και και της σηκώνεται μια χαρά.....
πάντως τώρα που το σκέφτομαι, μια παρτουζίτσα με Δέσποινα και Τζουλιάνα θα ήταν ωραία φάση...
σε τρωει ο κωλος για πουτσα? :S
Αυτη η τζουλιανα εχει αγγελια ;
αν ειχα πετρα στην νεφραμια μπορει να ζητουσα παρκαρισμα. τωρα δεν προβλεπετε. ειχα ενα τρανσακι για παρεα και σεξ και περνουσα φινα.
ημουν τοσο αρρωστος που μολις μου εσταζε κανα φραγκο τα ακουμπαγα σε αλλες. αν ειχα παντως περιουσια θα τα σκορπαγα στην τζουλιανα.
ίσως να παίζει....δεν το ξέρω...πουλάκι έχει κανονικό προς μικρό και και της σηκώνεται μια χαρά.....
πάντως τώρα που το σκέφτομαι, μια παρτουζίτσα με Δέσποινα και Τζουλιάνα θα ήταν ωραία φάση...
εισαι λιγο ατυχος γιατι μολις λιγο πριν περασα πηγαινοντας για καλυμνου να δω κατι αλλα δεν μπηκα.
λογικα τωρα θα ειναι μια λευκοδερμη σεξυ ξανθια ψηλη με βυζαρα γαματη. ρωτα ονομα αν πας μου διαφευγει αυτη την στιγμη λογω αλλων σκεψεων.
σε τρωει ο κωλος για πουτσα? :S
εξαλαγης????
δεν πεζει αυτο που λες ....δεν λες τη σοφι ????ετσι ??????με υδραυλικα.
δεν θυμαμαι ονομα αλλα υδραυλικα ειχε οταβ την ειχα δει. να εκανα τοσο λαθος αποκλιεται.
μαλιστα το ειχε πει κι η τσατσα τοτε και δεν ειναι πολυς καιρος. τι να σου πω τωρα.? :S
τ χειςκιτα πλακα τωρα. αν το ηξερα θα εμπαινα να δω. εγραψα κατι στο κροσονημα. ριξε γνωμη αν θες.
η σοφη ειναι δεν υπαρχει κ αλλη
αν οχι ασ βγουν να πουν τ πεζει κ ποιες μερες δεν τερχω μ στο κρυο ουτε για γκομενα