despina_despina
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2016
- Like
- 0
συμπληρωσε 5 μνμ σαν τρολλ το Δεσποινακι!καλησπέρα. πρέπει να συμπληρώσεις 5 post στο φόρουμ και μετά μπορείς να στέλνεις pm.
περασα σημερα και ηταν η χαρα..!! φανταστικη ευχαριστη πολυ..!! εκανα ενα πολυ καλο sex σημερα....!!!!!
δικε μου θες να τον φας η μου φενεται?Εγω παντως παω με χιλια το δεσποινακι....ζωγραφιζει πανω στο κρεβατι...καυλα μουυυυυυ ατελειβτη....σημερα τι παιζει το απογευμα? Παρτουζα θελω ρε παιδια εκει...με αγνωστο αγορι κ ενα απο τα καυλιαρικα κοριτσια
ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΟΞέρει κάποιος αν η Τόνια δουλέυει ακόμα εκεί.Θα κατέβω Αθήνα και θελω να την πετύχω.
Καλοσορισες Δεσποινα! Ειμαι φιλος του Ντιμιτς που ειναι καλος πελατης σου απο επαρχια στο Φ99. Οταν δουλευεις σπιτι ποσα χρεωνεις την ωρα;
η Σοφία κουβαλάει πολύ εμπειρία και κάβλα.... αυτή είναι σήμερα;Σοφαρα με τρελα μαγκες....ξερει να ανοιγει καλα!!!
ναι κατα τις 6 π πηγα αυτη ηταν....αυτο π λες...ΠΟΛΥ εμπειρια!!το ευχαριστηθικα...η Σοφία κουβαλάει πολύ εμπειρία και κάβλα.... αυτή είναι σήμερα;
ωραίος φίλε...γραψε και μια κριτική αν δεν βαριέσαι...το αξίζει ...ναι κατα τις 6 π πηγα αυτη ηταν....αυτο π λες...ΠΟΛΥ εμπειρια!!το ευχαριστηθικα...