καλυσπερα παιδες εχω να καταθεσω το εξεις
παω σ αυτο το ρδελο απο τα 20 και ειμαι 31 καλη η δεσπηνα αλλα ποσο ακομα καθε φορα τα ιδια κ τα ιδια ....δευτερων η αλλη η πσηλη ξανθια τραβεστι ομος τι να πωο.....αξιριστη περουκινι κ σαν να μην εφτανε αυτο λεω δεν γαμιετε ασ δοκημασω(που να τρεχω μεσ στα μεσανυχτα συγγρου κ να δυνω 50).μπενει μεσα η πρωτη τις δουλεια ηταν να φορεσει καποτα.....
οχι σε μενα .....δευτερον να με ρωτησει τι θελω να κανουμαι τριτων να μου βαλει κ μ καποτα τεταρτων να ξεκινισει μια πιπα δευτερολεπτων και μετα να στιθει στα 4 χωρις καμια μα καμια διαθεση απο μερια της αφου ηταν ζωγραφισμενο στο πρωσοπο της.
μετα πολλα το μαγαζη θελει ανανεωση η κληστετο απο φ 99 εχουν περασει τα καλητερα αλλα αυτη τη περιωδο γραφει μαυρη ηστορια με τις βουλγαρες και τα σκιλια που εχει μαζεπσει εκει μεσα......εγω παντος δεν ξανα παταω για κανα λογο ουτε απεξω.ρε βαλτε κανα κοματι καλο να δουλεπσει αλλιος σιγασιγα ουτε απεξω δεν θα περνανε.......αντε για
Twra kati felo na supo ... prota de fteme emis i kopelles pu mas exone vali mesa kate mera afu de ni parxone transexual, sta magazia. Apo 2012 de bwri na dolevone transexual xoris na pernane GYATRO, ke na mi exone XARTIA, gia afto to prama vlepis kate mera idies kopelles, sti filiis 99 , dolevome me xartia ke pername gyatro, an de vlepis allagi me kopelles, afto prepi mono na su pi ke de ni parxone alles. Afto to xrono to Xepatitida A,B C ke to EIC exi anevi ,GIA AFTO TO PRAMA EXI ANEVI GETI DE PATE SE MAGAZIA PU KSERITE KE KOPELLES INE KATARES PERNANE GYATRO A PATE EKI PU EXI ALLAGI. OPOS MU LENE POLLUS PELATES"AFU PERNAO KALLA GETI NA PAO ALLU, DE VLEPO LOGO, EDO PERNATE GYATRO ISTE KATARES KOPELLES, GIA TA 25 EVRO MAS KANITE OLLA,KE MAS GAMETE KE SAS GAMAME"an esena saresi na pigenis sti sigru pu de pernane gyatro,I GIA KATE PARAPANO FELONE LEFTA PARAPANO sto kalo na pas, sta magazia apo ki ke pera me tis transexual ta ine eci ta dolevone mono kopelles pu pernane gyatro, numizo afto ine kallo ke gia olles esas,veve ke gya mas. Sexases pallia me ta tria bourdela ke twra emates 700 burdela ke felis kate mera allagi ,EMIS DENIMASTE GYNEKES AGAPY MU, GYNEKES IPARXONE SINEXIA PU TIS EXONE KLEPSI APO ALBANIA, RUMANIA, BULGARIA, KE EGO IME BULGARA- APLLA KANO AFTO PU FELLO KE TW EVXARISTIEME,PREPI NA KSERIS TRANSEXUAL DE NI PARXONE POLLES ,PU FELLONE NA PERNANE GYATRO, TWRA ME TIS KRISI NUMIZO OLLES PREPI NA PROSEXOME TIN EGYAMAS, MI KANOME VLAKIES KE ME TI ZO IMAS KE ME TA LOEFTA MAS, OPIOS TU SARESI NA DINI PARA PANO LEFTA STI SIGRO , ME KOPELLES XORIS GYATRO, KE DISKOLO NA SAS KANONE FULL PROGRAMA NA PYGENI DE STAMATAME KANENAS, OPIOS PERNAI KALA STI FILIIS 99 ,EMIS ISME EKI MAS KSERITE KE KAPIA FORA PROSPATUME NA PERNATE KALYTERA,KE MEXRY TWRA TW KANOME KALLA