Νέα

Φυλής 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drogbas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Giaso pedya ifela na sta po ke nurges mu meres gia dolia. KATE KERYAKI- DEFTERA -TRYTI,TETARTY -PARASKEVI - SAVATO APOGEVMA APO TIS 17:00 i ora,mexri tis 23:00 to vrady.KE KATE KERYAKI- DEFTERA- PEMTY PROI APO TIS 10:00 MEXRI TIS 17:00 TO APOGEVMA ...FILIA SE OLLUS  SAS PERIMENO   :knockinb:
γραφε κανενα ελληνικο...μας εβγαλες τα ματια.....

Algegario

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
παιδια καλημερα...πρωινα ποιεσ συνηθως παιζουν...? η μαρθα ποτε ειναι ξερουμε?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Giaso pedya ifela na sta po ke nurges mu meres gia dolia. KATE KERYAKI- DEFTERA -TRYTI,TETARTY -PARASKEVI - SAVATO APOGEVMA APO TIS 17:00 i ora,mexri tis 23:00 to vrady.KE KATE KERYAKI- DEFTERA- PEMTY PROI APO TIS 10:00 MEXRI TIS 17:00 TO APOGEVMA ...FILIA SE OLLUS  SAS PERIMENO   :knockinb:
Απο που εισαι ???

Transexualll

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Signomi aplla ime 1 xrono stin Elada, de ksero ke polli kala  gramata signomi, an esis bwrite pio kala na matite mesa se 1 xrono Bulgarika, twte  na milisume .

Transexualll

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Mi diavazis kale an de bwris  , DAKSI IPAME 1 XRONO IME STIN ELADA DE NIME KE 20 XRONYA, OTI BWRO  GRAFO , KE MILAO , KE NUMIZO KE MNIA XARA TA PAO MESA SE 1 XRONO EMATA ELENIKA, DAKSI AGAPY MU ? AN DE GOSTARIS TA GRAMATA MU MI DIAVAZIS , PEXSTO, Beno gia na experitiso  esas ke gino kie kolli apo pano, e signomi, de gezreite ke ti felite ke ollas,  :idiot:  rotate sinexia , molis sas apandao gyno ke kolli  >:(

sexotronic

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κουκλα φαινεσαι δεσποινα...Βαλε και καμια ολοσωμη photo να σε δουμε...

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
DESPINA EISAI KOYKLA EXV SKOPO NA PERASV NA SE DV THN TRITH TO PROI THA EISAI EKEI?UELV NA SE GNVRISV THOMAS!!!

vakis99

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μπορείς να μας πείς το προγραμμα του μαγαζιου; Η Σόφη κάθε ποτε είναι;

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Ξερει κανενας ποιες κοπελες παιζουν τωρα πρωινες και απογευνατινες ωρες?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.318
Πόντοι
606
  καλυσπερα παιδες εχω να καταθεσω το εξεις
  παω σ αυτο το ρδελο απο τα 20 και ειμαι 31 καλη η δεσπηνα αλλα ποσο ακομα καθε φορα τα ιδια κ τα ιδια ....δευτερων η αλλη η πσηλη ξανθια τραβεστι ομος τι να πωο.....αξιριστη περουκινι κ σαν να μην εφτανε αυτο λεω δεν γαμιετε ασ δοκημασω(που να τρεχω μεσ στα μεσανυχτα συγγρου κ να δυνω 50).μπενει μεσα η πρωτη τις δουλεια ηταν να φορεσει καποτα..... :headbang: :headbang: :headbang:οχι σε μενα .....δευτερον να με ρωτησει τι θελω να κανουμαι τριτων να μου βαλει κ μ καποτα τεταρτων να ξεκινισει μια πιπα δευτερολεπτων και μετα να στιθει στα 4 χωρις καμια μα καμια διαθεση απο μερια της αφου ηταν ζωγραφισμενο στο πρωσοπο της.
  μετα πολλα το μαγαζη θελει ανανεωση η κληστετο απο φ 99 εχουν περασει τα καλητερα αλλα αυτη τη περιωδο γραφει μαυρη ηστορια με τις βουλγαρες και τα σκιλια που εχει μαζεπσει εκει μεσα......εγω παντος δεν ξανα παταω για κανα λογο ουτε απεξω.ρε βαλτε κανα κοματι καλο να δουλεπσει αλλιος σιγασιγα ουτε απεξω δεν θα περνανε.......αντε για 

Transexualll

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
 καλυσπερα παιδες εχω να καταθεσω το εξεις
 παω σ αυτο το ρδελο απο τα 20 και ειμαι 31 καλη η δεσπηνα αλλα ποσο ακομα καθε φορα τα ιδια κ τα ιδια ....δευτερων η αλλη η πσηλη ξανθια τραβεστι ομος τι να πωο.....αξιριστη περουκινι κ σαν να μην εφτανε αυτο λεω δεν γαμιετε ασ δοκημασω(που να τρεχω μεσ στα μεσανυχτα συγγρου κ να δυνω 50).μπενει μεσα η πρωτη τις δουλεια ηταν να φορεσει καποτα..... :headbang: :headbang: :headbang:οχι σε μενα .....δευτερον να με ρωτησει τι θελω να κανουμαι τριτων να μου βαλει κ μ καποτα τεταρτων να ξεκινισει μια πιπα δευτερολεπτων και μετα να στιθει στα 4 χωρις καμια μα καμια διαθεση απο μερια της αφου ηταν ζωγραφισμενο στο πρωσοπο της.
 μετα πολλα το μαγαζη θελει ανανεωση η κληστετο απο φ 99 εχουν περασει τα καλητερα αλλα αυτη τη περιωδο γραφει μαυρη ηστορια με τις βουλγαρες και τα σκιλια που εχει μαζεπσει εκει μεσα......εγω παντος δεν ξανα παταω για κανα λογο ουτε απεξω.ρε βαλτε κανα κοματι καλο να δουλεπσει αλλιος σιγασιγα ουτε απεξω δεν θα περνανε.......αντε για  
  Twra  kati felo na supo ... prota de fteme emis i kopelles pu mas exone vali mesa kate mera afu de ni parxone  transexual, sta magazia. Apo  2012 de bwri na dolevone transexual xoris na pernane GYATRO, ke na mi exone  XARTIA, gia afto to prama vlepis kate mera idies kopelles, sti filiis 99 , dolevome me xartia ke pername gyatro, an de vlepis allagi me kopelles, afto prepi mono na su pi ke de ni parxone alles. Afto to xrono to Xepatitida A,B C  ke to EIC exi anevi ,GIA AFTO TO PRAMA EXI ANEVI GETI DE PATE SE MAGAZIA PU KSERITE KE KOPELLES INE KATARES PERNANE GYATRO A PATE EKI PU EXI ALLAGI. OPOS MU LENE POLLUS PELATES"AFU PERNAO KALLA GETI NA PAO ALLU, DE VLEPO LOGO, EDO PERNATE GYATRO ISTE KATARES KOPELLES, GIA TA 25 EVRO MAS KANITE OLLA,KE MAS GAMETE KE SAS GAMAME"an esena saresi na pigenis sti sigru pu de pernane gyatro,I GIA KATE PARAPANO FELONE LEFTA PARAPANO sto kalo na pas, sta magazia apo ki ke pera me tis transexual ta ine eci ta dolevone mono kopelles pu pernane gyatro, numizo afto ine kallo ke gia  olles esas,veve ke gya mas. Sexases pallia me ta tria bourdela ke twra emates 700 burdela ke felis kate mera allagi ,EMIS  DENIMASTE GYNEKES AGAPY MU, GYNEKES IPARXONE SINEXIA PU TIS EXONE KLEPSI APO ALBANIA, RUMANIA, BULGARIA, KE EGO IME BULGARA- APLLA KANO AFTO PU FELLO KE TW EVXARISTIEME,PREPI NA KSERIS  TRANSEXUAL DE NI PARXONE POLLES ,PU FELLONE NA PERNANE GYATRO, TWRA ME TIS KRISI NUMIZO OLLES PREPI NA PROSEXOME TIN  EGYAMAS, MI KANOME VLAKIES KE ME TI ZO IMAS KE ME TA LOEFTA MAS, OPIOS TU SARESI NA DINI PARA PANO LEFTA STI SIGRO , ME KOPELLES XORIS GYATRO, KE DISKOLO NA SAS KANONE FULL PROGRAMA  NA PYGENI DE STAMATAME KANENAS, OPIOS PERNAI KALA STI FILIIS 99 ,EMIS ISME EKI MAS KSERITE KE KAPIA FORA PROSPATUME NA PERNATE KALYTERA,KE MEXRY TWRA TW KANOME KALLA:)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.318
Πόντοι
606
νωμιζω εχω πει τους λογους στο πρωτο μυν μου που δεν θελω να ξαναπατησω εκει μεσα τωρα το ποσο καθαρες εισται αστο να το κρηνουν οι πελατες σας ...το να κρηνεις τον εαυτο σου με τα καλητερα λογια ειναι καθαρα εγωιστηκο κ να σου πω κ κατι θα δουμαι στη πορια  τι θα γυνει.....αφτα κ σορυ αν το πηρες πρωσοπηκα αλλα δεν εισαι εσει η ετια του κακου 

Transexualll

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
νωμιζω εχω πει τους λογους στο πρωτο μυν μου που δεν θελω να ξαναπατησω εκει μεσα τωρα το ποσο καθαρες εισται αστο να το κρηνουν οι πελατες σας ...το να κρηνεις τον εαυτο σου με τα καλητερα λογια ειναι καθαρα εγωιστηκο κ να σου πω κ κατι θα δουμαι στη πορια  τι θα γυνει.....αφτα κ σορυ αν το πηρες πρωσοπηκα αλλα δεν εισαι εσει η ετια του κακου  
De me katalaves de ni pa kati kako, kate enas bwri na kani oti felli ,ke na pai opu  felli, de su apandisa gia na fenete san fasaria..oxi katallo....apandisa yeti an exis prosexi ,mono esi exis parapono apo afto tw magazi, an exis kati parapono afto de tw grafone o kozmos , aplla de ksanapigenone eki pu de gostarone...ego de nipa tipota kako, alli mono, esi de ni pes tipota asximo... pe katalaves latos,signomi.ke kalli epitixia :)

tecno

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Despoinaaa το προγραμμα ειναι ακομα το ιδιο?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
νωμιζω εχω πει τους λογους στο πρωτο μυν μου που δεν θελω να ξαναπατησω εκει μεσα τωρα το ποσο καθαρες εισται αστο να το κρηνουν οι πελατες σας ...το να κρηνεις τον εαυτο σου με τα καλητερα λογια ειναι καθαρα εγωιστηκο κ να σου πω κ κατι θα δουμαι στη πορια   τι θα γυνει.....αφτα κ σορυ αν το πηρες πρωσοπηκα αλλα δεν εισαι εσει η ετια του κακου  

:-

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Ας κανει μια ενημερωση οποιος γνωριζει τι παιζει αυτο το διαστημα και βαλτε και καμια φωτο ρε κοριτσια να σας δουμε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom