pk_plasma69b
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα σήμερα στην πρωινή βάρδια ήταν η Χαρά.
Πήγε 30€ το παράβολο ή με έπιασαν μαλάκα;
Πέρασμα σήμερα στην πρωινή βάρδια ήταν η Χαρά.
Πριν δυο βδομάδες με Σόφη 25 μήπως εναρμονίστηκαν με τα παρόμοια ιδρύματα που είναι στα 30?Πέρασμα σήμερα στην πρωινή βάρδια ήταν η Χαρά.
Ότι γράφουν οι κριτικές πάνω κάτω. Και το πρόγραμμα ακριβώς όπως στην κριτική του Dimi ()
Πρώτη μου φορά ήταν στο συγκεκριμένο και πέρασα αρκετά όμορφα.
Από την εμπειρία μου μαζί της της αρέσει πιο πολύ να γαμάει.τι λεει η χαρα με 2 λογια?
τις κρητικές τις έχω διαβάσει... ρωταω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε και την δική σου πλευρά. από εμφάνιση?
Δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης. Λίγο "γερασμένη" μου φάνηκε αλλά κατά τα άλλα το στήθος πέτρα. Πέτρα. Και το εργαλείο μια χαρά. Ξαναλέω, δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Ήθελα να περάσω με trans και πέρασα. Πέρασα καλά. Φάνηκε να γουστάρει να γαμάει, ειδικά λαρύγγια....
Υπογράφω 100% όσες φορές την έχω πάρει το πρώτο που κάνει είναι να στον χώσει στο λαρύγγι πάντως σίγουρα προτιμάει να γαμάει από το να τη γαμάνε.Δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης. Λίγο "γερασμένη" μου φάνηκε αλλά κατά τα άλλα το στήθος πέτρα. Πέτρα. Και το εργαλείο μια χαρά. Ξαναλέω, δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Ήθελα να περάσω με trans και πέρασα. Πέρασα καλά. Φάνηκε να γουστάρει να γαμάει, ειδικά λαρύγγια....
Φίλε μου εγώ από την μικρή μου εμπειρία και με χαρά και με δέσποινα θα προτιμούσα δέσποινα αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στις δύο.ευχαριστώ πολύ. ήσουν κατατοπιστικότατος γιαυτο που ρώτησα.
έχω διαβάσει πολλές κρητικές και απόψεις αλλά ήθελα και την δίκια σου που δεν είχες ανάλογη εμπειρία ώστε να είσαι προκατειλημμένος!
το ερώτημα που μου γεννήθηκε τώρα όμως είναι .... δέσποινα ή χαρά?
Η Χαρά από ότι μου είπε είναι Τρίτη πρωί και Τετάρτη Πέμπτη απόγευμα.μηπως ξερουμε τις βαρδιες ? και ειδικοτερα ποτε ειναι η Χαρα ? ευχαριστω
Η Τονια σίγουρα δέχεται η Χαρά μόνο αφού το ζήτησα δεν το επιδιώκει η Σοφη όχι Δέσποινα με άφησε μια φορά ύστερα από πολύ πίεση.Τσιμπούκια αυτές δέχονται χωρίς καπότες;