Νέα

Φυλής 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drogbas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pk_plasma69b

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα στην πρωινή βάρδια ήταν η Χαρά.

Πήγε 30€ το παράβολο ή με έπιασαν μαλάκα;

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Πέρασμα σήμερα στην πρωινή βάρδια ήταν η Χαρά.

Πήγε 30€ το παράβολο ή με έπιασαν μαλάκα;
Πριν δυο βδομάδες με Σόφη 25 μήπως εναρμονίστηκαν με τα παρόμοια ιδρύματα που είναι στα 30?

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Ότι γράφουν οι κριτικές πάνω κάτω. Και το πρόγραμμα ακριβώς όπως στην κριτική του Dimi ()

Πρώτη μου φορά ήταν στο συγκεκριμένο και πέρασα αρκετά όμορφα.

:hi:
τις κρητικές τις έχω διαβάσει... ρωταω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε και την δική σου πλευρά. από εμφάνιση?

pk_plasma69b

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
:hi:
τις κρητικές τις έχω διαβάσει... ρωταω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε και την δική σου πλευρά. από εμφάνιση?

Δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης. Λίγο "γερασμένη" μου φάνηκε αλλά κατά τα άλλα το στήθος πέτρα. Πέτρα. Και το εργαλείο μια χαρά. Ξαναλέω, δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Ήθελα να περάσω με trans και πέρασα. Πέρασα καλά. Φάνηκε να γουστάρει να γαμάει, ειδικά λαρύγγια....

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης. Λίγο "γερασμένη" μου φάνηκε αλλά κατά τα άλλα το στήθος πέτρα. Πέτρα. Και το εργαλείο μια χαρά. Ξαναλέω, δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Ήθελα να περάσω με trans και πέρασα. Πέρασα καλά. Φάνηκε να γουστάρει να γαμάει, ειδικά λαρύγγια....

ευχαριστώ πολύ. ήσουν κατατοπιστικότατος γιαυτο που ρώτησα.  :hi:
έχω διαβάσει πολλές κρητικές και απόψεις αλλά ήθελα και την δίκια σου που δεν είχες ανάλογη εμπειρία ώστε να είσαι προκατειλημμένος!
το ερώτημα που μου γεννήθηκε τώρα όμως είναι .... δέσποινα ή χαρά?

pk_plasma69b

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Η εύκολη απάντηση είναι ... γιατί όχι και τις δύο. Η πραγματική μου απάντηση θα έρθει όταν δοκιμάσω και την Δέσποινα. Μέχρι τότε... Να περνάμε καλά.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Υπογράφω 100% όσες φορές την έχω πάρει το πρώτο που κάνει είναι να στον χώσει στο λαρύγγι πάντως σίγουρα προτιμάει να γαμάει από το να τη γαμάνε.

megasnik

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Κριτικές
4
Like
805
Πόντοι
146
ευχαριστώ πολύ. ήσουν κατατοπιστικότατος γιαυτο που ρώτησα.  :hi:
έχω διαβάσει πολλές κρητικές και απόψεις αλλά ήθελα και την δίκια σου που δεν είχες ανάλογη εμπειρία ώστε να είσαι προκατειλημμένος!
το ερώτημα που μου γεννήθηκε τώρα όμως είναι .... δέσποινα ή χαρά?
Φίλε μου εγώ από την μικρή μου εμπειρία και με χαρά και με δέσποινα θα προτιμούσα δέσποινα αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στις δύο.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Εγω από Δεσποινα η Σοφη θα πω Σοφη μ αρεσε πιο πολύ,τωρα χαρα ακομα δεν εχω δοκιμασει αν και τ θελω αμεσα...

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
μηπως ξερουμε τις βαρδιες ? και ειδικοτερα ποτε ειναι η Χαρα ? ευχαριστω

Oratios1980

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Τσιμπούκια αυτές δέχονται χωρίς καπότες;

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Τσιμπούκια αυτές δέχονται χωρίς καπότες;
Η Τονια σίγουρα δέχεται η Χαρά μόνο αφού το ζήτησα δεν το επιδιώκει η Σοφη όχι  Δέσποινα με άφησε μια φορά ύστερα από πολύ πίεση.

Εγγρ.
11 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Ρε μάγκες γιατί χάθηκαν οι χειρούργες απο αυτό τον οικό?Ψάχνω χρόνια να ξαναβρώ αυτά τα υπέροχα κομμάτια!!!Ας δώσει κάποιος μια απάντηση επιτέλους!!

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Καλημερα , ισχυει αυτο που εγραψε παραπανω ο φιλος ; η Χαρα ειμαι Τριτη πρωι ; γνωριζει κανεις ; σας ευχαριστω

Kostakisp

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια χτες  το βραδυ ηταν μια πιτσιρικα ξανθια ονοματος νομίζω ζετα..οποιος εχει πκηροφοριες ας μας πει

Kostakisp

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Δυστηχως η γνωστη σε ολους μας τζουλιάνα εχει φυγει απ την ζωη ..Ήταν μακραν ο καλυτερος χαρακτηρας που εχει μπει εκει μεσα...Ας ειναι ελαφρη το χωμα της

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom