Πέρασμα από Φ99 ένα βράδυ της περασμένης βδομάδας.
Παρόλο που τα τραβέλια δεν είναι το φόρτε μου, δε λέω όχι αραιά και που έτσι για την ποικιλία.
Στο σαλόνι η Χαρά, 40αρα ξανθιά τρανς με κορμί ξυράφι και βυζιά τούμπανο. Με χάιδεψε στα κάτω βιλαέτια με το που με είδε, μην αφήνοντάς μου πολλά περιθώρια για απόδραση. Πλήρωσα το 25ρι, μπήκα, δύθηκα, ξάπλωσα και σε 5' να'σου αυτοκρατορική είσοδο η Χαρά. Ευγενικό παιδί, συστήθηκε, έβγαλε το μπικίνι της και αρχισε να με φιλάει σε όλο μου το σώμα μιλωντας μου βρώμικα με καυλιάρικη φωνή.
Πριν το καταλάβω είχε πάρει τον φρεσκοξυρισμένο μου πούτσο και τον μαλάκιζε σάντουιτς με το δικό της, που παρότι λίγο μικρότερος, ήταν το ίδιο ντούρος.
Σάλιο εγώ στα δάχτυλα και βουρ για τον κώλο της. Ανταπόδωση με βογγητά και ακριβώς το ίδιο. Δάχτυλο κι αυτή στο άβατό μου, κομπρεσεράτο!
Μετά: καπότα στην ψωλή μου -που πήγαινε να σκάσει από κάβλα- και βαθυλαρυγγάτη πίπα ενώ μαλακιζε με μανία τον πουτσο της που είχε γίνει πυραυλος. Ενώ της γαμούσα το λαρύγγι σαν καργιόλης, σταμάτησε και με παθιάρικο ύφος μου λεει "θέλω να σε γαμήσω". ΄΄Όχι ρε κούκλα" της λέω, "δεν το έχω κάνει ποτέ - και δε θέλω". "Λίγο θα σου κάνω πινέλο στον κώλο" μου λέει, ενώ συνέχιζε να μαλακίζεται.
"Σόρι" λέω, "δε θέλω να σε χαλασω αλλα δεν παίζει αυτό". Εκεί, με θεατρική απογοήτευση, μου λέει "ότι θελεις αγορι μου, θες να χύσουμε μαζί;"
Αυτή τη χάρη δε μπορούσα να της τη χαλάσω. Παίξαμε τις πούτσες μας μαζί και χυσαμε ο ένας πάνω στον άλλο. Δεν περίμενα με τιποτα ότι θα έχυνε, αλλά όσο γερνάς μαθαίνεις. Μετά την μισάωρη (!) γαμισοσυνάντηση, με φίλησε, κάθισε πλάι μου και έκλεισε τα ματια για 5'. Ευχαριστήσαμε ο ένας τον άλλο και υποσχεθήκαμε νέο ραντεβού σε λίγες μέρες.
Όμορφη εμπειρία με μια εξαιρετική τρανς.