Νέα

Φυλής 65Α

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
394
Πόντοι
6.135
www.bourdela.com/content/view/623/225/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]

Πηγα σημερα το πρωι κ ειχα μαλλον την λαθος εντυπωση οτι εκει δουλευει μια ονοματι Μελινα η οποια καπου ειχα διαβασει οτι ηταν πολυ καλη. Μπαινω κατα τις 11 κ ηταν αδειο. Ωραια λεω θα μπω αμεσως. Περιμενα κανα δεκαλεπτο κ εκει που ειπα να παω να φυγω ξαφνικα βγηκε κ την ειδα. Ηταν λεπτη ξανθια σε γενικες γραμμες φαινοταν καλουλα. Ρωταω την τσατσα "Η κοπελα ειναι η Μελινα;" Ναι μου λεει. Μπαινω στο δωματιο κ ρωταω την κοπελα " Πως σε λενε;" Και μου απαντησε "Ελιζα". Τα συμπερασματα δικα σας...

Στο δωματιο μετρια πραγματα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εεεεεμ...... δε ρωτανε ποτε ετσι !!!!!!!
ο ενδεδειγμενος τροπος ειναι: πως τη λενε την κοπελα ???? ;)

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
σημερα πριν καμοια ώρα ήταν μια μελαχρινούλα λεπτή με σχιστό ματακι.
όλο χαμογελάκια και πολυ τρυφερότητα στο κρεβάτι. καλό γαμησακι μπορώ να πω.
το όνομα αυτής:  ΑΝΝΑ

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
www.bourdela.com/content/view/623/225/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]

Πηγα σημερα το πρωι κ ειχα μαλλον την λαθος εντυπωση οτι εκει δουλευει μια ονοματι Μελινα η οποια καπου ειχα διαβασει οτι ηταν πολυ καλη. Μπαινω κατα τις 11 κ ηταν αδειο. Ωραια λεω θα μπω αμεσως. Περιμενα κανα δεκαλεπτο κ εκει που ειπα να παω να φυγω ξαφνικα βγηκε κ την ειδα. Ηταν λεπτη ξανθια σε γενικες γραμμες φαινοταν καλουλα. Ρωταω την τσατσα "Η κοπελα ειναι η Μελινα;" Ναι μου λεει. Μπαινω στο δωματιο κ ρωταω την κοπελα " Πως σε λενε;" Και μου απαντησε "Ελιζα". Τα συμπερασματα δικα σας...

Στο δωματιο μετρια πραγματα.

Τώρα τι ψάχνεις. επρεπε να φύγεις εξ αρχής...τουλάχιστον το γαμίσι ήταν καλό;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom