Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
1. Ο Φιλιππίδης είναι μαλάκας
2. Αυτές είναι πουτάνες μεταχρονολογημένες. Οι σωστές γυναίκες πάνε στην αστυνομία 1 δευτερόλεπτο μετά.
Και τα 2 ισχύουν.Όλα έγιναν γιατί είναι μόδα το metoo, σε 2 χρόνια, έτσι και κάνεις καμάκι θα τρως αυτόφωρο.
Ό,τι έγινε μέχρι στιγμής με τους gay, που παλιά τους κράζαν και σήμερα δεν μπορείς ούτε να αναφέρεις το όνομα ενός gay γιατί δεν είναι correct, το ίδιο γίνεται και με τις φιλοζωικές, όπου αν δε γλωσσοπηδάς το τσιουάουα είσαι βάναυσος.
Στην Ελλάδα η τρίχα γίνεται τριχιά.
Στην Ιταλία βγήκε η Αρζέντο και μίλησε για κακοποίηση και βιασμό και γελάγαν και οι πέτρες, εδώ μία από τις καταγγέλουσες έχει κάνει τόσα γυμνά εξώφυλλα που δε χρειάζεται να τη βιάσεις, η έννοια της φαντασίωσης δεν υπάρχει πλέον.
Όπως είπα μαλάκας+θεατρίνες, κορυφαίος συνδυασμός, θα πουλάει καιρό.
Ποιος λεει οτι οι "σωστες γυναικες" πανε στην αστυνομια 1 δευτερολεπτο μετα; Ο φοβος δεν παιζει ρολο; Οι απειλες που δεχτηκαν; Το οτι τοτε ο Φιλιππιδης ηταν απο τους Τοπ ηθοποιους με εξουσια και γνωριμιες που θα μπορουσε να ανετα να ξεφυγει απο οποιαδηποτε κατηγορια; Αν ηταν αποπειρα βιασμου τι αποδειξεις θα ειχαν οι γυναικες εκτος απο τον λογο τους εναντιον του λογου του;
Ειναι ευκολο να λες μαλακιες εξω απ'τον χορο.

Και ναι, οι φιλοζωικες υπερβαλουν..... Θες να ριξεις ενα βλεφαρο να δεις ποσα ζωα εκτελουνται στην Ελλαδα των βλαχων, των χωριαταρων και των ψυχακηδων; Θες να μηπως να ψαξεις τα νομικα πλαισια στην υπολοιπη πολιτισμενη ευρωπη (που δεν εχουν αδεσποτα, που ολα τα σκυλια ειναι τσιπαρισμενα, που οποιος δεν εχει λουρι στο σκυλο τρωει προστιμο κτλ;)

Πανω σε ολες αυτες τις "παλαιας σχολης" αντιληψεις πατησαν και ο Φιλιππιδης και ο Λιγναδης και ολοι αυτοι, σου λεει "εγω γαμαω και δερνω, ξερω αυτον κι αυτον, ποιος θα με ακουμπησει; Με αγαπαει ολη η ελλαδα"
Τωρα λοιπον θα τους αγαπησει και ολη η αλβανια και το πακισταν που βολοδερνει στις φυλακες :thumbsup:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
καλες πουτανιτσες και αυτες που θα τριφτηκαν με δολο και μ ετα απο χρονια που περασε αυτο που ηθελαν τον εδωσαν. :confused: :confused: :confused:
καρΓιολες αμερικα γινηκαμε. :confused:
σπανια η αποψη σου,ολη η Ελλαδα ΔΕΝ πιστευει οτι ειναι καραπουταναρια που τον παρακαλαγανε να τις πηδηξει για να τσιμπησουν ρολάκι,μονο ισως η Βανάρα η Μπάρμπα ειχε την ιδια αποψη με σενα και κοχονες να βγει και να την πει

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.307
Πόντοι
1.706
οχι. μπορεις ομως να τον κλεισεις μεσα οταν 3 ειπαν οτι τις βιασε/πηγε να τις βιασει, μπορεις να το κλεισεις μεσα οταν οι μαρτυριες οσες φορες κι αν ειπωθουν δεν εχουν καποια αντιφαση, μπορεις να τον κλεισεις μεσα οταν και αλλοι συνεργατες/ηθοποιοι επιβεβαιωνουν οτι η φυση του ηταν επιθετικη και οτι εκμεταλλευοταν την εξουσια που ειχε (βλεπε σκιαδαρεσης). Οπως ειπαν και οι απο πανω, δεν εχει καταδικαστει ακομα. Απλη προφυλακιση ειναι, μετα την δικη θα μαθουμε φανταζομαι και περισσοτερες λεπτομερειες για τις "αποδειξεις" κτλ
Κυρίως όμως μπορείς να τον κλείσεις μέσα ΜΕΤΑ την απολογία του.
Τόσο καιρό είναι αυτό το θέμα στον αέρα, δεν μπόρεσε να αντικρούσει και κατέληξε μέσα?

Προσωπικά δεν μου άρεσε ο εν λόγω.
Στο 50-50 όμως η ΤΡΙΟΛΕΤΑ γαμούσε.....λάθος λέξη :confused::confused::confused:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
Με κάτι τέτοια τομάρια που έχει γεμίσει η "Τέχνη" στην Ελλάδα, δεν μου κάνει καμμία έκπληξη που είμαστε πάτος.

Αμερικάνικο κινηματογράφο έχω ξεκόψει, παρακολουθώ Ευρωπαϊκό, κυρίως Σκανδιναβικό, Γαλλικό και Ιταλικό.
Καμμία σύγκριση, οι δικοί μας είναι όλοι ατάλαντοι. Ηθοποιοί, σκηνοθεσίες και το σημαντικότερο τα σενάρια.

Προφανώς δεν γίναμε ξαφνικά άχρηστοι, απλά δεν υπάρχει αξιοκρατία και υπάρχουν κύκλοι που προωθούν είτε πούστηδες, είτε ανώμαλους.

Αναρωτιέμαι αυτός ο Τσιμιτσέλης πόσους τριχωτούς κώλους έχει γλείψει και πόσες ψωλές έχει φάει στον κώλο του.

Επίσης αυτά που λέτε στις φυλακές δεν παίζουν. Γινόντουσαν παλιά όταν οι "βαρυποινίτες" ήταν τίποτα διαρρήκτες και ληστές τραπεζών.
Οι φυλακές Τριπόλεως είναι γεμάτες βιαστές και παιδόφιλους, τί θα τους κάνουν; Το πολύ πολύ κανένα high five.
Θα κάθονται παρέα και θα τους λέει ιστορίες ο Φιλιππίδης για ηθοποιούς που ξεκώλιαζε για να πάρουν ρόλο (δεν λέω για τις βιασθείσες).

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τζονακος ειναι ο νεος στωλκερ..ετσι και κανει το λαθος και του χτυπησει το κουδουνι σπιτιου εστω και γυφτισσα μεταμφιεσμενη σε καλογρια και να πουλαει και καλα σταυρουδακια θα την εχει κλεισμενη υπογα και θα την γαμαει μεχρι να πεθανει :confused:
Κι όταν βρεθεί η σωρός θα μπαίνει εδώ και θα λέει καλά να πάθει και της άξιζε ότι της συνέβη. :confused:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
εννοειται οτι ειναι για το πουτσο ηθοποιος
τον εσπρωχνε το συστημα τα κολλητιλικια και οι γνωριμίες με τα κανάλια
ετσι παει σε αυτη την χωρα
ο Λακης ο γλυκουλης και το Χαι Ροκ να βαρανε 60% τηλεθέαση για να βλεπει ο φτωχος και αμορφωτος λαος το θέαμα και να νιωθει καποιος στο σπιτι του.
εγω δεν λεω να ακουνε ολοι δευτερο προγραμμα , αλλα αυτο το μπουρδέλο με την μηδεν κουλτουρα και καλλιέργεια τα εχουν κανει ολα για το πουτσο
60% επι ποιου συνολου?
Ποιος βλεπει ακομα τηλεοραση?
Ελληνικα καναλια πιστευω βλεπουν ελαχιστοι, εγω τουλαχιστον την tv την εχω μονο για netflix η την συνδεω με το laptop για πειρατικα
Το τελευταιο σηριαλ που παρακολουθησα ηταν ο Δογκανος
Και πριν το netflix κατεβαζα ταινιες απο torrent και χρησιμοποιουσα την tv μονο για να βλεπω τα κατεβασμενα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
ποιός να ξέρει γαμάνε ηθοποιούς-βιαστές στη φυλάκα ή είναι 50-50? :2funny: :2funny: :2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
60% επι ποιου συνολου?
Ελληνικα καναλια πιστευω βλεπουν ελαχιστοι, εγω τουλαχιστον την tv την εχω μονο για netflix η την συνδεω με το laptop για πειρατικα
Και πριν το netflix κατεβαζα ταινιες απο torrent και χρησιμοποιουσα την tv μονο για να βλεπω τα κατεβασμενα
Καλα αυτο παντα ισχυε. Τα "μηχανακια" της agb και οποιας αλλης εταιρειας βγαζουν στατιστικα, αφορουν στην καλυτερη λιγες χιλιαδες νοικοκυρια. Η τιβι ειναι για πεταμα χρονια τωρα, πειρατικο κατεβασμα ξενες σειρες/ταινιες στο pc και ολα κομπλε

• Like
Αντιδράσεις: ave.

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.989
Πόντοι
2.391
δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο.
Αν νομιζεις οτι στις φυλακες ισχυουν αυτες οι βλακειες του τυπου "ο βιαστης βιαζεται" κανεις λαθος.
Ησυχα θα ειναι μεσα, λεφτα εχει αλλωστε, δεν θα του κουνηθει κανεις.
Εσύ τα λες σωστά, με τι λογική θα του κάνουν τέτοια αφού οι μισοί από αυτούς εκεί μέσα είναι γιατί με κάποιο τρόπο καταστρέψανε ανθρώπους

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
60% επι ποιου συνολου?
Εγώ καμμιά φορά τυχαίνει τα βράδια και πετυχαίνω καμμιά καλούτσικη ευρωπαϊκή στην ΕΡΤ, κοινωνικές συνήθως ή κομεντί.

Netflix έχω αν και θα πάω πολύ σύντομα σε διακοπή γιατί είναι γεμάτο ανούσιες σειρές Δεκάδες από αυτές με μία σεζόν από την κάθεμια να αξίζει.
Δηλαδή θα μας γίνεται ο εγκέφαλος κιμάς να μαθαίνουμε κάθε εβδομάδα καινούργια πρόσωπα και σενάρια.. Αμ δε..
Λίγες παλιές αξίζουν και το Better Call Saul.

Αυτό που κάνω τελευταία (εκτός από κανένα game στο PC αραιά) είναι να παρακολουθώ παλιές σειρές που άφησαν εποχή.
Όπως το Miami Vice.. Ή και βρεττανικές το Blackadder, Only Fools and Horses, Fawlty Towers..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αναρωτιέμαι αυτός ο Τσιμιτσέλης πόσους τριχωτούς κώλους έχει γλείψει και πόσες ψωλές έχει φάει στον κώλο του.
τι εννοεις τυπε ?δεν εχουν ταλεντο?η αναστασοπουλου που καποιοι την λενε κολομπαζο νομιζω δεν ειχε αναγκη να παρακαλαει τον φιλιππιδη να του γλυψει τα αρχιδια για να τη βαλει στη σοουμπιζ γιατι ουτε για αποθηκη στη λαχαναγορα δε κανει η σκατοφατσα της, που διαδιδουν καποιοι κακεντρεχεις

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
τι εννοεις τυπε ?δεν εχουν ταλεντο?η αναστασοπουλου που καποιοι την λενε κολομπαζο νομιζω δεν ειχε αναγκη να παρακαλαει τον φιλιππιδη να του γλυψει τα αρχιδια για να τη βαλει στη σοουμπιζ γιατι ουτε για αποθηκη στη λαχαναγορα δε κανει η σκατοφατσα της, που διαδιδουν καποιοι κακεντρεχεις
Ντροπή σου να λες τέτοια πράγματα τύπε, η Αναστασοπούλου είναι ηθο-ΠΟΙΟΣ. Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα.

1627422953990.png

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ντροπή σου να λες τέτοια πράγματα τύπε, η Αναστασοπούλου είναι ηθο-ΠΟΙΟΣ. Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα.

1627422953990.png
Τυπε για ηθοποιός δεν ξέρω αλλά ότι είναι σα γαμω το κέρατό μου και αυτή και η Παπαχαραλάμπους είναι το μόνο σίγουρο και αν με τόσα μουνιά στο χώρο του ασχολήθηκε με αυτές του αξίζει να πάει μέσα για βαρειά με δόλο και εκ προμελέτης σαβούρογαμια του Πέτρου

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.955
Πόντοι
9.931
Τυπε για ηθοποιός δεν ξέρω αλλά ότι είναι σα γαμω το κέρατό μου και αυτή και η Παπαχαραλάμπους είναι το μόνο σίγουρο και αν με τόσα μουνιά στο χώρο του ασχολήθηκε με αυτές του αξίζει να πάει μέσα για βαρειά με δόλο και εκ προμελέτης σαβούρογαμια του Πέτρου
Η Παπαχαραλαμπους ηταν ωραιο μουνι στα νιατα της, η αλλη με τον πλαστικο βυζο ειναι σκυλι του πολεμου!

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.520
Πόντοι
7.636
Η Παπαχαραλαμπους ηταν ωραιο μουνι στα νιατα της, η αλλη με τον πλαστικο βυζο ειναι σκυλι του πολεμου!
Παπαχαραλάμπους ήταν η εποχή της κάποιο διάστημα.
Και συνεχίζει και τώρα να είναι εμφανίσιμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom