Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.955
Πόντοι
9.931
Ο Φιλλιπιδης την πατησε γιατι πιστεψε οτι ολες ειναι εύκολες πουτανιτσες και θα ειναι τιμη τους να κατσουν στο μεγαλο ηθοποιο. Τον κατέστρεψε η μεγαλομανία του!!

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
αυτος αν εχω καταλαβει καλα δεν εχει βιασει.
μαλακογκαβλης ητανε που του αρεσε να τον παιζει μεσα στα καμαρινια.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
Αν ήταν έτσι δεν θα προφυλακιζόταν. Για έναν βιασμό και δύο απόπειρες κατηγορείται.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
Τυπε για ηθοποιός δεν ξέρω αλλά ότι είναι σα γαμω το κέρατό μου και αυτή και η Παπαχαραλάμπους είναι το μόνο σίγουρο και αν με τόσα μουνιά στο χώρο του ασχολήθηκε με αυτές του αξίζει να πάει μέσα για βαρειά με δόλο και εκ προμελέτης σαβούρογαμια του Πέτρου
Η παπαχαραλαμπους σαν γαμω το κερατο σου; Μηπως εισαι πουστης; Πιτσιρικας δεν εισαι παντως να μην εχεις την εχεις δει πριν 20 χρονια πως ηταν....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.915
Πόντοι
12.756
Με κάτι τέτοια τομάρια που έχει γεμίσει η "Τέχνη" στην Ελλάδα, δεν μου κάνει καμμία έκπληξη που είμαστε πάτος.

Αμερικάνικο κινηματογράφο έχω ξεκόψει, παρακολουθώ Ευρωπαϊκό, κυρίως Σκανδιναβικό, Γαλλικό και Ιταλικό.
Καμμία σύγκριση, οι δικοί μας είναι όλοι ατάλαντοι. Ηθοποιοί, σκηνοθεσίες και το σημαντικότερο τα σενάρια.

Προφανώς δεν γίναμε ξαφνικά άχρηστοι, απλά δεν υπάρχει αξιοκρατία και υπάρχουν κύκλοι που προωθούν είτε πούστηδες, είτε ανώμαλους.

Αναρωτιέμαι αυτός ο Τσιμιτσέλης πόσους τριχωτούς κώλους έχει γλείψει και πόσες ψωλές έχει φάει στον κώλο του.

Επίσης αυτά που λέτε στις φυλακές δεν παίζουν. Γινόντουσαν παλιά όταν οι "βαρυποινίτες" ήταν τίποτα διαρρήκτες και ληστές τραπεζών.
Οι φυλακές Τριπόλεως είναι γεμάτες βιαστές και παιδόφιλους, τί θα τους κάνουν; Το πολύ πολύ κανένα high five.
Θα κάθονται παρέα και θα τους λέει ιστορίες ο Φιλιππίδης για ηθοποιούς που ξεκώλιαζε για να πάρουν ρόλο (δεν λέω για τις βιασθείσες).
miami vice τυπε,
τι καλτιλα , και εγω την ξαναβλεπω

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.559
Πόντοι
456
Ο μακελειός φωτογραφίζει την Αναστασοπούλου. Οι άλλες δύο ποιες είναι;

Συνημμένα

• makeleio-full.jpg
    makeleio-full.jpg
    342,8 KB · Εμφανίσεις: 92

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
17.334
Πόντοι
2.256
Ο μακελειός φωτογραφίζει την Αναστασοπούλου. Οι άλλες δύο ποιες είναι;
H Άννα-Μαρία Παπαχαράλαμπους (το γλωσσόφιλο στη μικρή φωτό και η Λένα Δροσάκη, σύζυγος του Μπουρδούμη, με τον οποίο έπαιζαν μαζί στο σήριαλ της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" (κάτω μικρή φωτό). Ο κτηνοβάτης εφοπλιστής που του παρείχε ασυλία είναι το ερώτημα ποιός είναι.

OP
OP
ΑΝΤΖΕΛΟ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.398
Πόντοι
5.006
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Άντε,σειρά να παίρνει και η μαγουλήθρα παλαιάς κοπής

Πάντως τύποι,έχοντας στην πόλη που μένω ένα παράρτημα πασίγνωστης αμερικάνικης εταιρείας,
πέρυσι θεσπίστηκε εσωτερικός κανονισμός όπου απαγορεύεται να κοιτάξεις στα μάτια(χωρίς να μιλάς) ή να αγκαλιάσεις συνάδελφό σου για περισσότερα από 5 δευτερόλεπτα...

Πέρα λοιπόν από αυτούς τους μαλάκες φιλιππίδηδες,έχουμε και τους μαλάκες της πολιτικής ορθότητας..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Ο Φιλιππιδης παντως δεν βλεπεται σαν ηθοποιος. Το μοναδικο εργο που αντεξα να δω μαζι του ειναι ο Ηλιας του 16ου που ομολογω οτι ηταν πολυ καλη συγχρονη διασκευη της παλιας κορυφαιας ταινιας.

• Like
Αντιδράσεις: fil69

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.621
Πόντοι
2.356
Αν ήταν έτσι δεν θα προφυλακιζόταν. Για έναν βιασμό και δύο απόπειρες κατηγορείται.
τον ενα βιασμο τον εκανε ο εισαγγελεας απο μονος του δυο χωρις να γινει η πραξη! τετοια επιμονη "δικαιοσυνης" μονο οταν σε βαλλει η κοινωνια! ο πετρος τους μαρανε να εξαντλησουν την αυστηροτητα τους! αυτους που μας γαμανε καθε μερα οπου σταθουν και οπου βρεθουν λεν ελα μωρε δε θα το ξανακανεις!

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.148
Πόντοι
371
Τελικά ποια μπορεί να είναι αυτή που βίασε; Ξέρουμε;
Σημασία έχει οτι καταφερε να μπει μεσα....ενω στο χωρο τον επαγγελματικό του υπαρχουν πολλές που θα πηγαιναν μαζι του για την εξέλιξη της καριέρας του. Το κόλημα του με ορισμένες τον έφαγε και ειδικά οταν μιλαμε για βιασμό το 2008 δεν μπορεί κανεις αν εγινε ή όχι......αρα οι πολλές καταγγελίες εφεραν το αποτέλεσμα...ειχε χρημα και δόξα να ικανοποιήσει κάθε έντσικτο επιθυμία......Χαζός αποδείχθηκε

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πολυ σιγουρος εισαι μαστορα οτι βιασε
Γιάννη δεν βλέπεις αυτή την κουφάλα τη σημιτικια και τώρα πουτανακι του Κούλη που κράζει από το πρωί οτι βίασε ο Πέτρος ,ρίξτου κάνα πουστριλικι που μαζεύτηκε εδώ πέρα τώρα που τελείωσε το γλέντι με τους αραπάδες στην Κυψέλη να μας τα κάνει πάλι τσουρέκια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.698
Πόντοι
6.256
Οντως , ο ανακριτης μετετρεψε τη σοβαρη αποπειρα σε βιασμο.
Και μαλλον καλα εκανε.
Τελικα τον κουασιμοδο δεν τον εσωσαν οι υψηλες του γνωριμιες

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Οντως , ο ανακριτης μετετρεψε τη σοβαρη αποπειρα σε βιασμο.
Και μαλλον καλα εκανε.
Τελικα τον κουασιμοδο δεν τον εσωσαν οι υψηλες του γνωριμιες
Aλλα τον γλύτωσαν από τις κάμερες, όταν πήγε στον ανακριτή........ το κωλόπαιδο είχε πλάτες και κάλυψη μέχρι τελευταία στιγμή. Αναμένω την αυτοπυρπόληση της Βάνας Μπάρμπα, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.887
Πόντοι
19.795
Λίγες μέρες πρίν ξέσπασει το σκάνδαλο, ο Χατζηνικολάου προσπάθησε να τον αγιοποιησει.
Τυχαίο; Ποιος ξέρει;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.444
Πόντοι
4.746
Στην αρχη πανε σαν τις θηλυκες γατες σε οιστρο και κωλοτριβονται σε πολυ γνωστους ηθοποιους. Ή σε παραγωγους. Μεχρι να παρουν ρολο και να γινουν διασημες. Αφου πετυχουν τον στοχο τους.. Ή δεν τον πετυχουν.. Αρχιζουν : Το με βιασε , ειναι σεξιστης, μου εκανε , μου ερανε.. Και αλλα τετοια χαζα, της γυναικειας διπολικης ψυχωσικης συνδρομης.- Εαν ειναι ετσι οπως τα λεει η μανδαμ. Τι εκανε με τη φουστα μινι μεχρι τις σαλπιγγες, στο καμαρινι. Ή στο σπιτι ενος ηθοποιου. Ή ενος παραγωγου..; :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom