Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.955
- Πόντοι
- 9.931
Ο Φιλλιπιδης την πατησε γιατι πιστεψε οτι ολες ειναι εύκολες πουτανιτσες και θα ειναι τιμη τους να κατσουν στο μεγαλο ηθοποιο. Τον κατέστρεψε η μεγαλομανία του!!
Αν ήταν έτσι δεν θα προφυλακιζόταν. Για έναν βιασμό και δύο απόπειρες κατηγορείται.αυτος αν εχω καταλαβει καλα δεν εχει βιασει.
μαλακογκαβλης ητανε που του αρεσε να τον παιζει μεσα στα καμαρινια.
Η παπαχαραλαμπους σαν γαμω το κερατο σου; Μηπως εισαι πουστης; Πιτσιρικας δεν εισαι παντως να μην εχεις την εχεις δει πριν 20 χρονια πως ηταν....Τυπε για ηθοποιός δεν ξέρω αλλά ότι είναι σα γαμω το κέρατό μου και αυτή και η Παπαχαραλάμπους είναι το μόνο σίγουρο και αν με τόσα μουνιά στο χώρο του ασχολήθηκε με αυτές του αξίζει να πάει μέσα για βαρειά με δόλο και εκ προμελέτης σαβούρογαμια του Πέτρου
miami vice τυπε,Με κάτι τέτοια τομάρια που έχει γεμίσει η "Τέχνη" στην Ελλάδα, δεν μου κάνει καμμία έκπληξη που είμαστε πάτος.
Αμερικάνικο κινηματογράφο έχω ξεκόψει, παρακολουθώ Ευρωπαϊκό, κυρίως Σκανδιναβικό, Γαλλικό και Ιταλικό.
Καμμία σύγκριση, οι δικοί μας είναι όλοι ατάλαντοι. Ηθοποιοί, σκηνοθεσίες και το σημαντικότερο τα σενάρια.
Προφανώς δεν γίναμε ξαφνικά άχρηστοι, απλά δεν υπάρχει αξιοκρατία και υπάρχουν κύκλοι που προωθούν είτε πούστηδες, είτε ανώμαλους.
Αναρωτιέμαι αυτός ο Τσιμιτσέλης πόσους τριχωτούς κώλους έχει γλείψει και πόσες ψωλές έχει φάει στον κώλο του.
Επίσης αυτά που λέτε στις φυλακές δεν παίζουν. Γινόντουσαν παλιά όταν οι "βαρυποινίτες" ήταν τίποτα διαρρήκτες και ληστές τραπεζών.
Οι φυλακές Τριπόλεως είναι γεμάτες βιαστές και παιδόφιλους, τί θα τους κάνουν; Το πολύ πολύ κανένα high five.
Θα κάθονται παρέα και θα τους λέει ιστορίες ο Φιλιππίδης για ηθοποιούς που ξεκώλιαζε για να πάρουν ρόλο (δεν λέω για τις βιασθείσες).
H Άννα-Μαρία Παπαχαράλαμπους (το γλωσσόφιλο στη μικρή φωτό και η Λένα Δροσάκη, σύζυγος του Μπουρδούμη, με τον οποίο έπαιζαν μαζί στο σήριαλ της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" (κάτω μικρή φωτό). Ο κτηνοβάτης εφοπλιστής που του παρείχε ασυλία είναι το ερώτημα ποιός είναι.Ο μακελειός φωτογραφίζει την Αναστασοπούλου. Οι άλλες δύο ποιες είναι;
Δε της βλεπεις ρε τυπε παπαχαραλαμπους και δροσακη η γυναίκα του Μπουρδούμη.Ο μακελειός φωτογραφίζει την Αναστασοπούλου. Οι άλλες δύο ποιες είναι;
τον ενα βιασμο τον εκανε ο εισαγγελεας απο μονος του δυο χωρις να γινει η πραξη! τετοια επιμονη "δικαιοσυνης" μονο οταν σε βαλλει η κοινωνια! ο πετρος τους μαρανε να εξαντλησουν την αυστηροτητα τους! αυτους που μας γαμανε καθε μερα οπου σταθουν και οπου βρεθουν λεν ελα μωρε δε θα το ξανακανεις!Αν ήταν έτσι δεν θα προφυλακιζόταν. Για έναν βιασμό και δύο απόπειρες κατηγορείται.
Σημασία έχει οτι καταφερε να μπει μεσα....ενω στο χωρο τον επαγγελματικό του υπαρχουν πολλές που θα πηγαιναν μαζι του για την εξέλιξη της καριέρας του. Το κόλημα του με ορισμένες τον έφαγε και ειδικά οταν μιλαμε για βιασμό το 2008 δεν μπορεί κανεις αν εγινε ή όχι......αρα οι πολλές καταγγελίες εφεραν το αποτέλεσμα...ειχε χρημα και δόξα να ικανοποιήσει κάθε έντσικτο επιθυμία......Χαζός αποδείχθηκεΤελικά ποια μπορεί να είναι αυτή που βίασε; Ξέρουμε;
Πολυ σιγουρος εισαι μαστορα οτι βιασεΤελικά ποια μπορεί να είναι αυτή που βίασε; Ξέρουμε;
Γιάννη δεν βλέπεις αυτή την κουφάλα τη σημιτικια και τώρα πουτανακι του Κούλη που κράζει από το πρωί οτι βίασε ο Πέτρος ,ρίξτου κάνα πουστριλικι που μαζεύτηκε εδώ πέρα τώρα που τελείωσε το γλέντι με τους αραπάδες στην Κυψέλη να μας τα κάνει πάλι τσουρέκιαΠολυ σιγουρος εισαι μαστορα οτι βιασε
Οντως , ο ανακριτης μετετρεψε τη σοβαρη αποπειρα σε βιασμο.αυτος αν εχω καταλαβει καλα δεν εχει βιασει.
μαλακογκαβλης ητανε που του αρεσε να τον παιζει μεσα στα καμαρινια.
Aλλα τον γλύτωσαν από τις κάμερες, όταν πήγε στον ανακριτή........ το κωλόπαιδο είχε πλάτες και κάλυψη μέχρι τελευταία στιγμή. Αναμένω την αυτοπυρπόληση της Βάνας Μπάρμπα, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας.Οντως , ο ανακριτης μετετρεψε τη σοβαρη αποπειρα σε βιασμο.
Και μαλλον καλα εκανε.
Τελικα τον κουασιμοδο δεν τον εσωσαν οι υψηλες του γνωριμιες