Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Γιατί φοβόντουσαν μηπως το σκάσει απο την χώρα?
Αυτή είναι η μία περίπτωση που εδώ δεν έχει βάση.
Πιθανότατα ο κίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων. Ας απαντήσουν οι Suits του μπου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Πόσες μαλακίες θα πεις ακόμα ρε σκουπίδι;
Προς διεύθυνση: φέρνει κόσμο αυτό το πράμα με τις μαλακίες που γράφει δεξιά αριστερά και τον κρατάτε ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος; Γιατί για τη συνεισφορά του στο σάιτ δεν νομίζω να τον κρατάτε
Γατακι τσουλιτσα εισαι και παρεξηγηθηκες;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.918
Πόντοι
12.756
Λες να μπει στο ιδιο κελι με φουρθιωτη, flying babis, τρελοπαπα και φολεγανδρο;;; :think:
μαλακα οι αλλοι καταδικοι θα πληρωσουν οσο και οσο για να μπουν σε αυτο το κελι
τοσους διασημους μαζεμενους να γαμησουν ουτε στα ονειρα τους
θα γεμισουν αφισες τα κελια του Μενιου και του Φιλιππιδη

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Αυτή είναι η μία περίπτωση που εδώ δεν έχει βάση.
Πιθανότατα ο κίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων. Ας απαντήσουν οι Suits του μπου.
Ή έστω κάποιος ταξιτζής αν διαβάζει, ας μας διαφωτίσει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.918
Πόντοι
12.756

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.697
Πόντοι
3.656
Σε 10-15 χρονια θα βγουν οι σημερινες μικρες και αθωες να
Γατακι τσουλιτσα εισαι και παρεξηγηθηκες;;
Τι σκατα ρε...προαπαιτουμενο για να εισαι πασοκος είναι να εισαι τεφαρίκι μαλακας??

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
48
Like
7.575
Πόντοι
5.646

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Μόνο στο πενήντα πενήντα μου άρεσε με Μπουλά και τον κατηγορούμενο....Τώρα όμως έτσι όπως τα έκαναν κωλο τίποτα...
Εννοώ ότι δεν μου άρεσε η φάτσα του, αυτό που εξέπεμπε σαν άτομο. Xωρίς βέβαια να αμφισβητώ το κωμικό του ταλέντο. Αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά με δαύτον...!

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.508
Πόντοι
1.056

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.918
Πόντοι
12.756
βγαλαμε τους πολιτικους απο τα κελια και βαλαμε την σοουμπιζ
οι δημοσιογράφοι δεν θα μπουν ποτέ όμως

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.955
Πόντοι
9.931

Για ποιες υποθέσεις κατηγορείται​

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις συνολικά. Σχετικά με την υπόθεση βιασμού, η καταγγέλλουσα φέρεται ότι πήγε να συναντήσει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη στο θέατρο προκειμένου να την δει για ένα ρόλο. Όμως, σύμφωνα με όσα να κατέθεσε, εκείνος μετά από την συζήτηση που είχαν, φέρεται να την υποχρέωσε στη διενέργεια σεξουαλικών πράξεων, που συνιστούν βιασμό.

Τον Φεβρουάριο του 2010 φέρεται να τελέσθηκε η πρώτη από τις καταγγελλόμενες απόπειρες βιασμού από τον ηθοποιό. Σύμφωνα με την καταγγελία του φερόμενου θύματος στο ΣΕΗ, η νεαρή τότε ηθοποιός είχε επισκεφθεί στο θέατρο τον μεγάλο πρωταγωνιστή επειδή της είχε αναφέρει ότι έψαχνε αντικαταστάτρια ηθοποιού που συμμετείχε στην παράσταση. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ηθοποιός φέρεται να την οδήγησε στο καμαρίνι του, όπου αποπειράθηκε -κατά τα καταγγελλόμενα- να την βιάσει.

Σχετικά με την δεύτερη περίπτωση απόπειρας βιασμού η καταγγέλλουσα σε συνέντευξή της είχε περιγράψει ότι τον Αύγουστο του 2014 είχε συναντηθεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη για να βρει δουλειά, αλλά η συνέχεια του ραντεβού ήταν απροσδόκητη και ανατριχιαστική. Η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό του για την επιστρέψει στο σπίτι της μετά το ραντεβού τους, αλλά εκείνος την οδήγησε με το αμάξι σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό, όπου σύμφωνα με όσα περιέγραψε επιχείρησε να την βιάσει.

Με λιγα λογια εχουμε δυο απόπειρες βιασμου και μεταφραζοντας το την υποχρέωσε στη διενέργεια σεξουαλικών πράξεων, που συνιστούν βιασμό και ενα τσιμπουκι.

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
48
Like
7.575
Πόντοι
5.646
Εννοώ ότι δεν μου άρεσε η φάτσα του, αυτό που εξέπεμπε σαν άτομο. Xωρίς βέβαια να αμφισβητώ το κωμικό του ταλέντο. Αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά με δαύτον...!
Δικαιολογημένα πάντως...Κάτι θα ήξερες η κάτι θα έβλεπες.
Δεν έχασες και κάτι στη τελική από ότι φάνηκε

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.304
Πόντοι
2.356
Τύποι,

με ποιες αποδείξεις πήγε μέσα; Απλά και μόνο με το λόγο της άλλης; Πήγαν μάρτυρες π.χ. ότι την είδαν σε μαύρο χάλι λίγο μετά το γεγονός κλπ;

Δεν έχω καμία σχέση με νομικά, αλλά με πειστήρια δε λειτουργεί το όλο σύστημα; Τι παίζει εδώ; :think:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Δικαιολογημένα πάντως...Κάτι θα ήξερες η κάτι θα έβλεπες.
Δεν έχασες και κάτι στη τελική από ότι φάνηκε
Nαι, just a hunch ήταν, τίποτε άλλο. Ούτε βέβαια μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήταν τέτοιο καθίκι!

• Χαχα
Αντιδράσεις: lavro

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom