teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.963
- Πόντοι
- 2.306
Οτι θα εχει περισσεψει απο τον τοπ ποινικολογο που εχει αναλαβει..Και ομως φιλε το τσογλανι δεν θα δουλεψει ποτε του, θα τρωει τα λεφτα του μπαμπα του....
Οτι θα εχει περισσεψει απο τον τοπ ποινικολογο που εχει αναλαβει..Και ομως φιλε το τσογλανι δεν θα δουλεψει ποτε του, θα τρωει τα λεφτα του μπαμπα του....
οτι μεινει , δεν ειχε και πολλα απ οτι λεει και ο ιδιοςΚαι ομως φιλε το τσογλανι δεν θα δουλεψει ποτε του, θα τρωει τα λεφτα του μπαμπα του....
Και ποσα αλλα εκανε ο κουασιμόδος να λες.Τι σου ειναι η πουτανα η ζωη..
Αν δεν εβγαινε η Μπεκατωρου απο το πουθενα να μιλησει,
δεν θα ειχε ανοιξει ρουθουνι στην περιπτωση Φιλιππιδη..
και αυτες που τα κατηγγειλαν θα την πατησουν...με την εννοια οτι δεν θα βρουν ευκολα δουλεια....Τελικά φαίνεται πως αυτοί που μας πουλαγαν 'τέχνη΄' τάχα μου και ΄πολιτισμό΄ (από τα Λιντλ να χαίρονται οι επιγανειακές κουμπαρομπεμπέκες), οι περισσότεροι απλά τον έπαιζαν και βρήκαν και τον μπελά τους....
Πόσο ρόμπα όλο αυτό.
Και για να μη λέμε μαλακίες, σίγουρα θα έκαναν πολλές μαλακίες όλοι αυτοί οι γελοίοι, αλλά επίσης σίγουρα αρκετές θα το βρήκαν σαν αγορμή μήπως βγουν απτην αφάνεια κι εμφανιστούν σε κάνα πρωινάδικο για λίγο.
Άβυσσος η ψυχή του μαλάκα.....
Προσωπικα δεν θεωρω τον Φιλιπιδη οτι καλυτερο εχει να δειξει καλλιτεχνικά η νεωτερη Ελλαδα.......Τελικά φαίνεται πως αυτοί που μας πουλαγαν 'τέχνη΄' τάχα μου και ΄πολιτισμό΄ (από τα Λιντλ να χαίρονται οι επιγανειακές κουμπαρομπεμπέκες), οι περισσότεροι απλά τον έπαιζαν και βρήκαν και τον μπελά τους....
Πόσο ρόμπα όλο αυτό.
Και για να μη λέμε μαλακίες, σίγουρα θα έκαναν πολλές μαλακίες όλοι αυτοί οι γελοίοι, αλλά επίσης σίγουρα αρκετές θα το βρήκαν σαν αγορμή μήπως βγουν απτην αφάνεια κι εμφανιστούν σε κάνα πρωινάδικο για λίγο.
Άβυσσος η ψυχή του μαλάκα.....
εννοειται οτι ειναι για το πουτσο ηθοποιοςΠροσωπικα δεν θεωρω τον Φιλιπιδη οτι καλυτερο εχει να δειξει καλλιτεχνικά η νεωτερη Ελλαδα...
το γεγονος οτι προσπαθησε να αναβιωσει την ανεπαναληπτη περσονα του Χατζηχρηστου με μηδενικη επιτυχια κατα τη γνωμη μου, ειναι χαρακτηριστικο της « φτωχειας» στον χωρο...
βεβαια αυτη τη φτώχεια την επεβαλλαν αυτοι οι κυριοι, ως παιδια ενος συστηματος που προωθει τους δικους του ανθρωπους, στον καλλιτεχνικο χωρο οπως και σε τοσους αλλους.
βλεπε Λιγναδης, Φιλιπιδης, Χαϊκαλης κλπ
Εσυ μαστορα να υποθεσω καθε τοσο στο ηρωδειο και επιδαυροεννοειται οτι ειναι για το πουτσο ηθοποιος
τον εσπρωχνε το συστημα τα κολλητιλικια και οι γνωριμίες με τα κανάλια
ετσι παει σε αυτη την χωρα
ο Λακης ο γλυκουλης και το Χαι Ροκ να βαρανε 60% τηλεθέαση για να βλεπει ο φτωχος και αμορφωτος λαος το θέαμα και να νιωθει καποιος στο σπιτι του.
εγω δεν λεω να ακουνε ολοι δευτερο προγραμμα , αλλα αυτο το μπουρδέλο με την μηδεν κουλτουρα και καλλιέργεια τα εχουν κανει ολα για το πουτσο
στην σκαλα του Μιλανο παω, δεν βρισκω για επιδαυρο και ηρωδειο , τα εχουν παρει ολαΕσυ μαστορα να υποθεσω καθε τοσο στο ηρωδειο και επιδαυρο
Πςςςςςςςςςς !!!!!!.....στην σκαλα του Μιλανο παω, δεν βρισκω για επιδαυρο και ηρωδειο , τα εχουν παρει ολα
Το εγραψες πριν...λες και υπαρχει λαος για να βγαλει και πεντε σοβαρες προσωπικοτητες...εννοειται οτι ειναι για το πουτσο ηθοποιος
τον εσπρωχνε το συστημα τα κολλητιλικια και οι γνωριμίες με τα κανάλια
ετσι παει σε αυτη την χωρα
ο Λακης ο γλυκουλης και το Χαι Ροκ να βαρανε 60% τηλεθέαση για να βλεπει ο φτωχος και αμορφωτος λαος το θέαμα και να νιωθει καποιος στο σπιτι του.
εγω δεν λεω να ακουνε ολοι δευτερο προγραμμα , αλλα αυτο το μπουρδέλο με την μηδεν κουλτουρα και καλλιέργεια τα εχουν κανει ολα για το πουτσο
μεχρι στη σκαλα στο παγκρατι σε κοβωστην σκαλα του Μιλανο παω, δεν βρισκω για επιδαυρο και ηρωδειο , τα εχουν παρει ολα
Αντε και ν αλλαξει καμμια λαμπαμεχρι στη σκαλα στο παγκρατι σε κοβω
εγω εχω ανεβασει και ενα εισιτηριο που εχω παει εστω στο αεροδρόμιο του Μιλανου και ρουφαγε τα αρχιδια μου ο Τραμουμεχρι στη σκαλα στο παγκρατι σε κοβω
θα σας ανεβασω διοδια που πηγαινα Σκαλα Ωρωπουεγω εχω ανεβασει και ενα εισιτηριο που εχω παει εστω στο αεροδρόμιο του Μιλανου και ρουφαγε τα αρχιδια μου ο Τραμου
ανεβασε μας και εσυ την καρτα απεριοριστων διαδρομων μαλακα να δουμε κατι
η εστω απο τα οπαδικα που πηγαινες με τον θρυλο
θα σας ανεβασω διοδια που πηγαινα Σκαλα Ωρωπου
ρε μαλακα στο στορκ της επιδαυρου πηγες στο στορκ οχι στο θεατρο σερβιτοροι ηταν αυτοι με τα ασπρα οχι ηθοποιοιεγω εχω ανεβασει και ενα εισιτηριο που εχω παει εστω στο αεροδρόμιο του Μιλανου και ρουφαγε τα αρχιδια μου ο Τραμου
ανεβασε μας και εσυ την καρτα απεριοριστων διαδρομων μαλακα να δουμε κατι
η εστω απο τα οπαδικα που πηγαινες με τον θρυλο
ποιος;ο αλλος που παει και μυριζει τα σκατοχαρτα του Βενιζέλου και του Παγκαλου απο τους καδους που χαθηκε ?