Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
Για τη συγκεκριμενη υποθεση, δε θα αναφερθω γιατι ειναι στο δρομο της δικαιοσυνης. Και η αποφαση των αρμοδιων νομιζω θα εχει στηριχθει σε επαρκη στοιχεια. Μπορει μαρτυριες που επιβεβαιβεωναν τις προηγουμενες με πολλα στοιχεια, μπορει αντιφασεις του κατηγορουμενου, μη επαρκεις εξηγησεις, ισως και καποιου ειδους ομολογια. Σε καθε περιπτωση θα γινει δικη και εκει θα φανουν πολλα.
Αλλα αναφερομαι στην περιπτωση που γινει μια καταγγελια, διχως αλλους μαρτυρες και διχως καποια καταγραφη, απο γυναικα σε αντρα, οχι για βιασμο, επειδη αυτο μπορει να φανει επειτα απο εξεταση, αλλα πχ για σεξουαλικη παρενοχληση, οτι τον εβγαλε και τον τιναζε μπροστα της κλπ. Εκει; Τι παιζει; Ισχυουν οι δικονομικοι κανονες η ισχυει κατι αλλο; Και τι ειναι αυτο που ισχυει; Γιατι αναφερονται λεγομενα οτι η γυναικα αν λεει κατι ισχυει εκ των πραγματων. Εαν λοιπον αυτοι που το ισχυριζονται αυτο, δουν να συμβαινει στους ιδιους , δηλαδη γυναικα να τους κατηγορησει, διχως να υπαρχει αλλους μαρτυρας περα απο τους ιδιους, φανταζομαι θα αποδεχτουν τα λεγομενα της γυναικας και δε θα προβαλλουν αντιρρηση σε αυτα που θα πει ε;
Μπορείς κάλλιστα να αναφέρεις την περίπτωση μπεκατωρου τύπε!!!! Στην ουσία δεν θα γίνει δική για εκείνο το συμβάν οπότε δεν θα ακουστεί καν ο αντίλογος. Ο φερόμενος ως θύτης πάντως καταδικάστηκε από την κοινή γνώμη

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Μπορείς κάλλιστα να αναφέρεις την περίπτωση μπεκατωρου τύπε!!!! Στην ουσία δεν θα γίνει δική για εκείνο το συμβάν οπότε δεν θα ακουστεί καν ο αντίλογος. Ο φερόμενος ως θύτης πάντως καταδικάστηκε από την κοινή γνώμη
Oχι , εγω ρωταω συγκεκριμενα οσους θεωρουν δεδομενο οτι η γυναικα λεει παντα την αληθεια. Αρα αμα μια γυναικα κατηγορησει τους ιδιους λεει την αληθεια , οτι και να εχει γινει.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.944
Πόντοι
3.656
Oχι , εγω ρωταω συγκεκριμενα οσους θεωρουν δεδομενο οτι η γυναικα λεει παντα την αληθεια. Αρα αμα μια γυναικα κατηγορησει τους ιδιους λεει την αληθεια , οτι και να εχει γινει.
Εγω δεν θεωρω δεδομενο οτι μια γυναικα λεει παντα την αληθεια.Κανεις δεν λεει παντα την αληθεια.Εγω αναρωτιεμαι το εξης...για ποιον λογο τρεις καταξιωμενες στον χωρο τους πια γυναικες να καταγγειλουν αναρμοστη συμπεριφορα απο τον συγκεκριμενο..ας μην ξεχναμε επισης εναν ηθοποιο που ξεχνω το ονομα του,ο οποιος μιλησε για ξυλο που ετρωγε απο τον ανθρωπο αυτον...ας μην ξεχναμε επισης μια αλλη καταγγελια οτι τις διαφορες του ο συγκεκριμενος τις ελυνε με ξυλο...
αναρωτιεμαι γιατι ολοι μιλανε για τον συγκεκριμενο...

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.367
Πόντοι
1.056
Εγω δεν θεωρω δεδομενο οτι μια γυναικα λεει παντα την αληθεια.Κανεις δεν λεει παντα την αληθεια.Εγω αναρωτιεμαι το εξης...για ποιον λογο τρεις καταξιωμενες στον χωρο τους πια γυναικες να καταγγειλουν αναρμοστη συμπεριφορα απο τον συγκεκριμενο..ας μην ξεχναμε επισης εναν ηθοποιο που ξεχνω το ονομα του,ο οποιος μιλησε για ξυλο που ετρωγε απο τον ανθρωπο αυτον...ας μην ξεχναμε επισης μια αλλη καταγγελια οτι τις διαφορες του ο συγκεκριμενος τις ελυνε με ξυλο...
Είχε συμβεί και ένα περιστατικό στο θέατρο της Δανδουλάκη πριν 2 χρόνια με τον συγκεκριμένο και μια ηθοποιό. Η Δανδουλάκη τον απέλυσε αλλά τότε δεν μαθεύτηκε ο πραγματικός λόγος παρά το ότι δεν τα "βρήκαν" στην συνεργασία τους. Και εγώ πάντως
για τον συγκεκριμένο πιστεύω ότι "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά".

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
Όσοι απορούν πάντως πως είναι δυνατόν να τεκμηριωθεί μια κατηγορία βιασμού μετά από χρόνια τους συνιστώ να παρακολουθήσουν το "Law & Order: SVU" που προβάλει το Star μεταμεσονύκτια.
λες να παρουμε ιατρικης αν παρακολουθησουμε τον γιατρο? :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Αναγκαστικά το έβλεπα στην καραντίνα λόγω της μάνας μου. Πολύ καλή παραγωγή αλλά ρε πούστη μου, από καλλιστεία τους περνούσαν τους γιατρούς και τις νοσοκόμες σε αυτό το νοσοκομείο;

Άσχετο με αυτό που λέτε,αλλά με τις σημερινές σου φάπες στον poppop έλιωσα!Πόσα χρόνια τον σβερκώνεις?

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
υπαρχουν ωρες ολοκληρες απο βιντεο στο ιντερνετ, με διαφορες δικες ή απλα υποθεσεις, που δειχνουν πολλες λεπτομεριες απο αληθινα γεγονοτα, και αναλυεται το πως καποιος λεει ψεμματα, πως πεφτει σε αντιφασεις, τι διαδικασιες ακολουθουνται για να τον σπασουν να ομολογησει (καμια σχεση με σωματικη βια, ξυλο μεχρι να τα ξερασει ολα κτλ, ολα ειναι με ψυχολογικο πολεμο και συνεχομενη παρακολουθηση καθε κινησης). Γενικα εχει εξελιχθει πολυ το αντικειμενο με ψυχιατρους και ψυχολογους να μπαινουν πολυ μεσ'το παιχνιδι. Ο ανθρωπος σαν ον, ειναι πολυ πιο απλος απ'οτι νομιζουν πολλοι, επειδη ξεγελαγες τη μανα σου οταν ησουν μικρος δεν σημαινει οτι θα ξεγελασεις και τους -διαβασμενους- ντετεκτιβ.

Ενα πλεον διασημο καναλι στο youtube, JCS - Criminal Psychology , με λιγα βιντεο αλλα πολυ ουσιαστικα, σου δειχνουν πως κινηθηκαν οι μπατσοι κατα την διαρκεια των ανακρισεων σε πολυ γνωστες υποθεσεις της αμερικης.

Αυτα για οποιον νομιζει οτι ο λογος ενος ανθρωπου εναντιον του λογου ενος αλλου δεν ειναι αποδεικτικο αθωοτητας ή ενοχης. Οταν πεφτεις σε αντιφασεις, οταν λες ασυναρτησιες, οταν δεν απαντας ευθεως μια ερωτηση, οταν το body language σου φωναζει οτι δεν νιωθεις ανετα ή φερεσαι υποπτα, ολα αυτα συνηγορουν οτι καπου εχεις χεσμενη τη φωλια σου.

απο κει και επειτα, ειναι στο χερι του μπατσου να παρει ομολογια εγκληματος. Στην ελλαδα εικαζω οτι γινεται ακομα πατροπαραδοτα, δηλαδη ξυλο μεχρι να ξερασεις σκατα απο το στομα, αλλα στην περιπτωση διασημων προσωπων οπως ο φιλιππιδης ή σε υποθεσεις που ολο το πανελληνιο και τα καναλια ειναι συντονισμενα και δεν σε παιρνει να "ξεφυγεις" στις ανακρισεις, πιστευω οτι θα ακολουθηθει η διαδικασια κανονικα. Ειδομεν

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
πες μου εσυ συμφωνα και με το κινημα μι του τι εχει να χασει τυπε! και τι εχει να κερδισει απο την εκμεταλλευση της προβολης της...

εδω η τουνη αφησε να διαρρευσει το βιντεο στο λαντ ροβερ για να ανεβουν οι μετοχες της και να κερδισει απο ολο αυτο το "ασχημο πραγμα" που δηθεν εγινε εν αγνοια της...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
πες μου εσυ συμφωνα και με το κινημα μι του τι εχει να χασει τυπε! και τι εχει να κερδισει απο την εκμεταλλευση της προβολης της...
δηλαδη μας λες, οτι 3 ηθοποιοι (και αλλοι τοσοι συνεργατες του), οι οποιες δεν εχουν δωσει δικαιωμα για περιεργα πραγματα, οι οποιες εχουν καριερα σε τιβι/θεατρα κτλ, θα ρισκαραν να κανουν ολη αυτη τη μαλακια εναντιον ενος τυχαιου διασημου, για να γινουν αποδεκτες απο τις φεμινιστριες;; να βρουν καλυτερη δουλεια;; να βγαλουν λεφτα;;

Δηλαδη πιστευεις οτι θα καθοταν η Παπαχαραλαμπους να πιαστει οτι λεει ψεμματα, να ξεφτυλιστει πανελληνιως, να χασει ολες τις δουλειες που ειχε, να μην ξανανεβει σε σανιδι ή να μην την ξαναδειξει καμερα, και ολα αυτα, για εναν fake βιασμο;;;

Μονο ψυχοπαθης θα σκεφτοταν ετσι...

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
δηλαδη μας λες, οτι 3 ηθοποιοι (και αλλοι τοσοι συνεργατες του), οι οποιες δεν εχουν δωσει δικαιωμα για περιεργα πραγματα, οι οποιες εχουν καριερα σε τιβι/θεατρα κτλ, θα ρισκαραν να κανουν ολη αυτη τη μαλακια εναντιον ενος τυχαιου διασημου, για να γινουν αποδεκτες απο τις φεμινιστριες;; να βρουν καλυτερη δουλεια;; να βγαλουν λεφτα;;

Δηλαδη πιστευεις οτι θα καθοταν η Παπαχαραλαμπους να πιαστει οτι λεει ψεμματα, να ξεφτυλιστει πανελληνιως, να χασει ολες τις δουλειες που ειχε, να μην ξανανεβει σε σανιδι ή να μην την ξαναδειξει καμερα, και ολα αυτα, για εναν fake βιασμο;;;

Μονο ψυχοπαθεις θα σκεφτοταν ετσι...
της παραχαραλαμπους οι κατηγοριες ειναι και οι πιο αβασιμες στην υποθεση τυπε!!!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097

Μονο ψυχοπαθεις θα σκεφτοταν ετσι...
για τον γελοιο μπουρδουμη τι εχεις να πεις?παντρευτηκε με καποια και δεν του ειχε αναφερει οτι καποτε ο φιλιππιδης της την επεφτε και ξαφνικα θιχτηκε.Καλα φαινεται γλιτσας αλλα αυτος το τερματισε. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom