αν θελετε την θεση μου ,το μπαναρισμα δεν ειναι η λυση .ο καθενας εχει τις αποψεις του και ειναι σεβαστες αλλά δεν επιβαλλεται να ειναι αποδεκτές .δεν ειμαι κατακριτης της οποιασδηποτε μειονοτικης (οπως αποδεικνυεται εδω) αποψης. εαν ο κατσαπλιας πιστευει αυτα που λεει ,προφανως εχει τους λογους του , τα βιωματα και την λογικη του. προσωπικα δεν μπαινω σε τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις σε ατομικο επιπεδο . εαν για εμενα ειναι προβλημα αυτα που ισχυριζεται ο καθενας , κανω την προσπαθεια μου να τον καταλαβω , του παραθετω τη δικη μου οπτικη και αν διαφωνω στο τελος τον αφηνω . δεν ειμαι ουτε ο πατερας του ουτε ο δασκαλος του χωριου ουτε ο παπας της ενοριας. δεν ειμαι αλανθαστος επισης κι ουτε τα ξερω ολα.
οποιος θεωρει οτι πρεπει να μπαναρονται οι αντιθετες αποψεις εκτος των αρμοδιων του σαιτ πρεπει να αναθεωρησει καπως την ιδεα να ειναι μελος σε ενα τετοιου ειδους φορουμ .
η αληθεια ειναι οτι η αποψη "φταιει και το θυμα" ειναι σκληρη και δειχνει πληρη αναλγησια . δειχνει ,ομως , και οτι καποιος που αισθανεται ετσι δεν εχει ερθει ποτέ στη θεση του θυματος .συνηθως , αυτη η σταση συναντιεται στις πολυ νεαρες ηλικιες κατα τις οποιες οι εμπειριες ζωης ειναι ελαχιστες.
το "καλα να παθει" ολοι το εχουμε πει κι αν δεν το εχουμε πει το εχουμε σκεφτει σιγουρα . δεν εχει σημασια αν προκειται για τον αιωνιο εχθρο στο ποδοσφαιρο ή τον γειτονα που του τρακαρανε το ακριβο αμαξι που αγορασε ενω εμεις την περναμε με 500 ευρω. ολοι μας εχουμε κανει λαθη και θα συνεχιζουμε να κανουμε .
νιωθω πως υποχρεωση μου ως ατομο μελος της κοινωνιας και του φορουμ ειναι να δωσω στον κατσαπλια να καταλαβει οτι τα πραγματα δεν ειναι μονον ασπρα ή μαυρα .ειναι και μελανα και γκριζα και φαια και 200 ενδιαμεσα χρωματα.
αδερφε κατσαπλια , μην ακους εμενα ή καποιον αλλον .ο αλεξ71 ειναι της νομικης απ' οσο εχω καταλαβει .προφανως ειδικοτερος ολων μας. ακου τον και λιγο. δεν εχεις να χασεις κατι . .ακου τους ειδικους. δεν ειναι απωλεια της αξιοπρεπειας ουτε ηττα η αντιληψη της καταστασης και η παραδοχη της παρεξηγησης. ακομη κι αν εμμενεις στην αποψη σου δεν ειναι λαθος να προσπαθησεις να καταλαβεις τι λεμε.και το καλυτερο απο ολα ειναι οτι δεν χρειαζεται να συμφωνησεις .
ειλικρινα , δεν μου αρεσουν τα μπαναρισματα γιατι ολοι χανουμε μια γνωμη ,μια εμπειρια , μια κριτικη . αξιζει ο φιλιππιδης ή ο κατ' ομολογιαν δολοφονος της δαφνης την προσωπικη σου γαληνη ? ρε συ , μηπως δεν ειναι τα πραγματα ακριβως οπως τα σκεφτεσαι ? με καθε καλη προθεση.