Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
Ο ενας που εγραψε "καλα να παθει" η κοπελα στη Φολεγανδρο, μπαναριστηκε

Ο αλλος που εγραψε "ό,τι κι αν παθει η γυναικα φταιει" μπαναριστηκε

Κι εσυ που εγραψες "τα' θελε και τα παθε", αρχισες να μην νιωθεις καλα
καλα τα λεγανε χθες η γυναικα εχει παντα δικιο εκτος απο σαπιο συστημα περασε τα γονιδια του και εδω σαπιλα παντου. :confused: :confused: :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
Ο ενας που εγραψε "καλα να παθει" η κοπελα στη Φολεγανδρο, μπαναριστηκε

Ο αλλος που εγραψε "ό,τι κι αν παθει η γυναικα φταιει" μπαναριστηκε

Κι εσυ που εγραψες "τα' θελε και τα παθε", αρχισες να μην νιωθεις καλα
αυτο μου διεφυγε. ποιος δε νιωθει καλα?

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.983
Πόντοι
456
αν θελετε την θεση μου ,το μπαναρισμα δεν ειναι η λυση .ο καθενας εχει τις αποψεις του και ειναι σεβαστες αλλά δεν επιβαλλεται να ειναι αποδεκτές .δεν ειμαι κατακριτης της οποιασδηποτε μειονοτικης (οπως αποδεικνυεται εδω) αποψης. εαν ο κατσαπλιας πιστευει αυτα που λεει ,προφανως εχει τους λογους του , τα βιωματα και την λογικη του. προσωπικα δεν μπαινω σε τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις σε ατομικο επιπεδο . εαν για εμενα ειναι προβλημα αυτα που ισχυριζεται ο καθενας , κανω την προσπαθεια μου να τον καταλαβω , του παραθετω τη δικη μου οπτικη και αν διαφωνω στο τελος τον αφηνω . δεν ειμαι ουτε ο πατερας του ουτε ο δασκαλος του χωριου ουτε ο παπας της ενοριας. δεν ειμαι αλανθαστος επισης κι ουτε τα ξερω ολα.
οποιος θεωρει οτι πρεπει να μπαναρονται οι αντιθετες αποψεις εκτος των αρμοδιων του σαιτ πρεπει να αναθεωρησει καπως την ιδεα να ειναι μελος σε ενα τετοιου ειδους φορουμ .
η αληθεια ειναι οτι η αποψη "φταιει και το θυμα" ειναι σκληρη και δειχνει πληρη αναλγησια . δειχνει ,ομως , και οτι καποιος που αισθανεται ετσι δεν εχει ερθει ποτέ στη θεση του θυματος .συνηθως , αυτη η σταση συναντιεται στις πολυ νεαρες ηλικιες κατα τις οποιες οι εμπειριες ζωης ειναι ελαχιστες.
το "καλα να παθει" ολοι το εχουμε πει κι αν δεν το εχουμε πει το εχουμε σκεφτει σιγουρα . δεν εχει σημασια αν προκειται για τον αιωνιο εχθρο στο ποδοσφαιρο ή τον γειτονα που του τρακαρανε το ακριβο αμαξι που αγορασε ενω εμεις την περναμε με 500 ευρω. ολοι μας εχουμε κανει λαθη και θα συνεχιζουμε να κανουμε .
νιωθω πως υποχρεωση μου ως ατομο μελος της κοινωνιας και του φορουμ ειναι να δωσω στον κατσαπλια να καταλαβει οτι τα πραγματα δεν ειναι μονον ασπρα ή μαυρα .ειναι και μελανα και γκριζα και φαια και 200 ενδιαμεσα χρωματα.
αδερφε κατσαπλια , μην ακους εμενα ή καποιον αλλον .ο αλεξ71 ειναι της νομικης απ' οσο εχω καταλαβει .προφανως ειδικοτερος ολων μας. ακου τον και λιγο. δεν εχεις να χασεις κατι . .ακου τους ειδικους. δεν ειναι απωλεια της αξιοπρεπειας ουτε ηττα η αντιληψη της καταστασης και η παραδοχη της παρεξηγησης. ακομη κι αν εμμενεις στην αποψη σου δεν ειναι λαθος να προσπαθησεις να καταλαβεις τι λεμε.και το καλυτερο απο ολα ειναι οτι δεν χρειαζεται να συμφωνησεις .
ειλικρινα , δεν μου αρεσουν τα μπαναρισματα γιατι ολοι χανουμε μια γνωμη ,μια εμπειρια , μια κριτικη . αξιζει ο φιλιππιδης ή ο κατ' ομολογιαν δολοφονος της δαφνης την προσωπικη σου γαληνη ? ρε συ , μηπως δεν ειναι τα πραγματα ακριβως οπως τα σκεφτεσαι ? με καθε καλη προθεση.

Τελευταία τροποποίηση:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
ο κατσαπλιας εχει αδικο και η τεκμηριωση σε αυτο ειναι οτι ειναι αεκτΣης. :confused: :confused: :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
γιατι ποιος ειπε οτι δεν εχω την προσωπικη μου γαληνη ειτε με φιλιππιδη ειτε χωρις?

μην αγχωνεσαι τυπε και να μπαναριστω, το σαη δε περιμενει κατι απο μενα!

εχει τον φωτεινο τυπο, τον λευκο ιπποτη απο την Βαλχαλλα που τα βαζει με τους κακους

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
γιατι ποιος ειπε οτι δεν εχω την προσωπικη μου γαληνη ειτε με φιλιππιδη ειτε χωρις?

εχει τον φωτεινο τυπο, τον λευκο ιπποτη απο την Βαλχαλλα που τα βαζει με τους κακους
Κι εγώ σ αγαπώ

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.983
Πόντοι
456

σου φανηκε να αγχωθηκα ? ρε φιλε , για αλλο πραγμα μιλαγαμε για άλλο πραγμα μιλαγες στην αρχη και στο τελος η συζητηση εγινε μπαχαλο .αυτο με χαλαει .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.698
Πόντοι
6.056

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
σου φανηκε να αγχωθηκα ? ρε φιλε , για αλλο πραγμα μιλαγαμε για άλλο πραγμα μιλαγες στην αρχη και στο τελος η συζητηση εγινε μπαχαλο .αυτο με χαλαει .
παντα μπαχαλο γινεται εδω μεσα αν δε πεις οσα οι αλλοι θελουν να πεις!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ε τοτε μηπως φταιει ο προωρος αποκλεισμος απο τα ευρωπιακα σαλονια ?:P
γιατι προωρος? προβλεπομενος ηταν τυπε

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Όποιος θέλει να καταλάβει, καταλαβαίνει..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.296
Πόντοι
12.756

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
καλα που μπηκες Δαλαι-Λαμα της Ζοφριας να ηρεμησεις τα πνευματα με τα μεστα σου λογια
σκεφτομαι να ξεκινησω τα καντηλια αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι σαν να αυτοκτονω με μπατονετα. :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom