Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.268
Πόντοι
12.756
για τον γελοιο μπουρδουμη τι εχεις να πεις?παντρευτηκε με καποια και δεν του ειχε αναφερει οτι καποτε ο φιλιππιδης της την επεφτε και ξαφνικα θιχτηκε.Καλα φαινεται γλιτσας αλλα αυτος το τερματισε. :confused:
ευκαιρια να γινετε κολλητοι σαλιαμαγκουρα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.351
Πόντοι
2.356
για τον γελοιο μπουρδουμη τι εχεις να πεις?παντρευτηκε με καποια και δεν του ειχε αναφερει οτι καποτε ο φιλιππιδης της την επεφτε και ξαφνικα θιχτηκε.Καλα φαινεται γλιτσας αλλα αυτος το τερματισε. :confused:
ο μπουρδουμης εμαθε καλα το ποιημα εεε το σεναριο ηθελα να πω!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
στα αρχιδια μου, τι να πω; :2funny:
Εσυ εισαι μεσα στο σπιτι τους και ξερεις τι του εχει πει και τι οχι η γυναικα του;

Εχεις γυναικα (ή εστω γκομενα); στα εχει πει ολα; (αν απαντησεις Ναι τοτε σου εχω κακα μαντατα)...

Κατα τα αλλα γκουγκλαροντας Μπουρδουμη, βλεπω οτι ο τυπος ειπε να αφησουν τον γιο του Πετρου εξω απο τις κατηγοριες και να ασχοληθουνε με τον Πετρο. Σωστο μου φαινεται, αν εσυ εισαι μαλακας να την πληρωσει ο μικρος;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
στα αρχιδια μου, τι να πω; :2funny:
Εσυ εισαι μεσα στο σπιτι τους και ξερεις τι του εχει πει και τι οχι η γυναικα του;

Εχεις γυναικα (ή εστω γκομενα); στα εχει πει ολα; (αν απαντησεις Ναι τοτε σου εχω κακα μαντατα)...

Κατα τα αλλα γκουγκλαροντας Μπουρδουμη, βλεπω οτι ο τυπος ειπε να αφησουν τον γιο του Πετρου εξω απο τις κατηγοριες και να ασχοληθουνε με τον Πετρο. Σωστο μου φαινεται, αν εσυ εισαι μαλακας να την πληρωσει ο μικρος;
ειναι απλα τα πραγματα ψωφαγε για σημοσιοτητα και βρηκε την ευκαιρια,ο αντρας της παπαχαραλαμπους γιατι δεν βγηκε να κανει τον καραγκιοζη οπως ο μπουρδουμης?Και σαφως υπαρχουν πολλα πραγματα που δεν εχουν ειπωθει αναμεσα σε ζευγαρια αλλα οταν λεγανε οτι ολοι στο θεατρο τα βλεπανε αλλα δεν μιλαγανε ο 'κερατας' ηταν τυφλος τοσο καιρο?ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ η μεγαλυτερη καταστροφη.

cuntstory

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
229
Πόντοι
280
Δεν το περίμενε ο Φιλιπίδης. Όταν πήδαγε τις γυναίκες όμως με το έτσι θέλω πέρναγε καλά. Ποτέ δεν μου άρεσε σαν ηθοποιός .
Πάντα μου έμοιαζε περίεργος

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
ειναι απλα τα πραγματα ψωφαγε για σημοσιοτητα και βρηκε την ευκαιρια,ο αντρας της παπαχαραλαμπους γιατι δεν βγηκε να κανει τον καραγκιοζη οπως ο μπουρδουμης?Και σαφως υπαρχουν πολλα πραγματα που δεν εχουν ειπωθει αναμεσα σε ζευγαρια αλλα οταν λεγανε οτι ολοι στο θεατρο τα βλεπανε αλλα δεν μιλαγανε ο 'κερατας' ηταν τυφλος τοσο καιρο?ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ η μεγαλυτερη καταστροφη.

Ο συγκεκριμενος εχει ενεργη παρουσια σε τηλεοραση, και λιγο σε κινηματογραφο. Αλλα.

1997-1999GreaseΘέατρο Βέμπο
1997(καλοκαίρι)ΌρνιθεςΘέατρο Δάσους
2000(καλοκαίρι)Πέρσες (Αισχύλου)Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου
2003(καλοκαίρι)Οιδίπους επί ΚολωνώΑρχαίο θέατρο Επιδαύρου
2007-2008Παρακαλώ ας μείνει μεταξύ μαςΘέατρο Κάτια Δανδουλάκη
2009(καλοκαίρι)Η όπερα της πεντάραςΘέατρο Badminton
2009(φθινόπωρο)ΛοκαντιέραΘέατρο Κάππα
2009-2010Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;Απλό Θέατρο
2010-2011Λεωφορείον ο ΠόθοςΘέατρο Ιλίσια/Ντενίση
2011(καλοκαίρι)ΟθέλλοςΘέατρο Badminton
2012(χειμώνας)Αναζητώντας τον ΑττίκΘέατρο Badminton
2012-2013Ο Αλέκος βγήκε απ΄τον παράδεισοΘέατρο Shark
2013(καλοκαίρι)Ο Αλέκος βγήκε απ΄τον παράδεισοΘέατρο Badminton
2013-2014Υπηρέτης Δύο ΑφεντάδωνΘέατρο Μουσούρη
2013-2014Τώρα που γυρίζειΘέατρο Faust
2014(Φεβρουάριος)Είναι το στρώμα μου διπλόΘέατρο Χυτήριο
2014(καλοκαίρι)Συνέντευξη με την ΔανάηΘέατρο Badminton
2014(φθινόπωρο)Θα περάσει κι αυτόΘέατρο Badminton
2014-2016Πριν το χάραμαΘέατρο Βέμπο
2015-2016Ο Μάγος του Οζ«Θέατρον» – Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
2016(άνοιξη)Ο μυστήριος Mr LoveΘέατρο Γκλόρια-Μικρό
2016(καλοκαίρι)Τα ψηλά ΒουνάΒεάκειο Θέατρο
2016-2018Mamma Mia!Θέατρο Ακροπόλ
2017(καλοκαίρι)Ζητάτε να σας πω!Κηποθέατρο Παπάγου
2017-2018Ράφτης ΚυριώνΘέατρο Από Μηχανής
2018-2020Προσωπική ΣυμφωνίαΘέατρο Από Μηχανής
2019(καλοκαίρι)Προμηθεύς ΔεσμώτηςΠεριοδεία/ Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου
2019-2020ΆννιΚλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwo Do)
2020-2021Το μινόρε της ΑυγήςΔημοτικό Θέατρο Πειραιά

Μου λες οτι με αυτην την καριερα που ειχε στο θεατρο, ειχε αναγκη απο δημοσιοτητα; Επειδη εσυ ισως δεν τον ηξερες, επειδη δεν πατας θεατρο, δεν σημαινει οτι δεν ειναι ηδη "διασημος". Λοιπον, μου λες οτι ενας ανθρωπος που καθε γαμημενο χρονο παιζει σε διαφορετικη παρασταση ή περιοδεια, σε καλα θεατρα και (σχετικα) καλα εργα, οτι εχει αναγκη να παρει δημοσιοτητα; Επειδη καποιος πηγε να βιασει τη γυναικα του;

Και καθομαι και διαβαζω μια συνεντευξη του (χαλαλι σου)

δεν καταλαβαινω, τι το παραλογο ειπε;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Είναι φοβερό ότι μερικοί φτιάχνουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας προκειμένου να μην αποδεχτούν το προφανές, ότι ο Φιλιππίδης είναι ένας εγκληματίας και οι γυναίκες είπαν την αλήθεια.
βγηκα,ηπια,εφαγα,γαμησα και εσυ ακομα εδω μεσα μωρη φθισικια γαμω το σημιτη σου να κανεις προπαγανδα κατα των αντρηδων,ζωη δεν εχεις μωρη σαπια τελος παντων?
τι ρωταω τωρα και εγω...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.937
Πόντοι
3.656
πες μου εσυ συμφωνα και με το κινημα μι του τι εχει να χασει τυπε! και τι εχει να κερδισει απο την εκμεταλλευση της προβολης της...

εδω η τουνη αφησε να διαρρευσει το βιντεο στο λαντ ροβερ για να ανεβουν οι μετοχες της και να κερδισει απο ολο αυτο το "ασχημο πραγμα" που δηθεν εγινε εν αγνοια της...
Τυπε μου τα έχεις κάνει λίγο αχταρμά στο μυαλό σου ολα..τι συγκρίσεις είναι αυτές που κανεις??τι σχέση έχει το ένα με το άλλο??

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.937
Πόντοι
3.656
υπαρχουν ωρες ολοκληρες απο βιντεο στο ιντερνετ, με διαφορες δικες ή απλα υποθεσεις, που δειχνουν πολλες λεπτομεριες απο αληθινα γεγονοτα, και αναλυεται το πως καποιος λεει ψεμματα, πως πεφτει σε αντιφασεις, τι διαδικασιες ακολουθουνται για να τον σπασουν να ομολογησει (καμια σχεση με σωματικη βια, ξυλο μεχρι να τα ξερασει ολα κτλ, ολα ειναι με ψυχολογικο πολεμο και συνεχομενη παρακολουθηση καθε κινησης). Γενικα εχει εξελιχθει πολυ το αντικειμενο με ψυχιατρους και ψυχολογους να μπαινουν πολυ μεσ'το παιχνιδι. Ο ανθρωπος σαν ον, ειναι πολυ πιο απλος απ'οτι νομιζουν πολλοι, επειδη ξεγελαγες τη μανα σου οταν ησουν μικρος δεν σημαινει οτι θα ξεγελασεις και τους -διαβασμενους- ντετεκτιβ.

Ενα πλεον διασημο καναλι στο youtube, JCS - Criminal Psychology , με λιγα βιντεο αλλα πολυ ουσιαστικα, σου δειχνουν πως κινηθηκαν οι μπατσοι κατα την διαρκεια των ανακρισεων σε πολυ γνωστες υποθεσεις της αμερικης.

Αυτα για οποιον νομιζει οτι ο λογος ενος ανθρωπου εναντιον του λογου ενος αλλου δεν ειναι αποδεικτικο αθωοτητας ή ενοχης. Οταν πεφτεις σε αντιφασεις, οταν λες ασυναρτησιες, οταν δεν απαντας ευθεως μια ερωτηση, οταν το body language σου φωναζει οτι δεν νιωθεις ανετα ή φερεσαι υποπτα, ολα αυτα συνηγορουν οτι καπου εχεις χεσμενη τη φωλια σου.

απο κει και επειτα, ειναι στο χερι του μπατσου να παρει ομολογια εγκληματος. Στην ελλαδα εικαζω οτι γινεται ακομα πατροπαραδοτα, δηλαδη ξυλο μεχρι να ξερασεις σκατα απο το στομα, αλλα στην περιπτωση διασημων προσωπων οπως ο φιλιππιδης ή σε υποθεσεις που ολο το πανελληνιο και τα καναλια ειναι συντονισμενα και δεν σε παιρνει να "ξεφυγεις" στις ανακρισεις, πιστευω οτι θα ακολουθηθει η διαδικασια κανονικα. Ειδομεν
Ποια ανακριση ρε τυπε σε τέτοια υπόθεση??σιγα μην του κάνουν και φάλαγγα..παίζει ο ίδιος να μην αντάλλαξε ουτε παραγγελία καφε με τους μπάτσους.. οι δικηγόροι τα αναλαμβάνουν αυτά..δεν είναι δολοφόνος που οι μπατσοι έχουν ενδείξεις και πιέζουν καταστάσεις για να αποσπάσουν ομολογία να τελειώνουν.. παίζει να τον καιει πιο πολυ η διαγραφή του απο το σεη(με οτι συνεπάγεται αυτο) παρα οι διακοπές που θα κάνει στο κατάστημα..

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Είναι φοβερό ότι μερικοί φτιάχνουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας προκειμένου να μην αποδεχτούν το προφανές, ότι ο Φιλιππίδης είναι ένας εγκληματίας και οι γυναίκες είπαν την αλήθεια.
Δεν νομίζω ότι εννοούν αυτό, ότι δηλαδή ο Φιλιππίδης δεν έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται.
Απλά με αφορμή αυτήν την υπόθεση, (πιστεύω ότι) θέλουν να αναλύσουν ένα γενικότερο φαινόμενο μιας καταγγελίας για γεγονότα που έλαβαν χώρα προ πολλών ετών και που δεν υπάρχουν αποδείξεις.
Κάτι που θεωρητικά είναι ένα θέμα , αλλά όπως ειπώθηκε με τις σύγχρονες μεθόδους ανάκρισης μπορούμε να δούμε αν όντως είναι αληθινές οι καταγγελίες

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.399
Πόντοι
6.256
Με το σκεπτικό που έχουν κάποιοι, θα έπρεπε ο βιασμός να παραγράφεται μετά από κάποιες μέρες που δε θα υπάρχουν στοιχεία π.χ. τα χυσια του βιαστή. Θα επρεπε η βιασμενη να τρέχει χυμένη στο πιο κοντινό αστυνομικό κέντρο μην τυχόν χαθούν τα στοιχεία!
Αμαν ρε,
Τι ανάλυση ειν αυτη.
Ιατροδικαστης

cuntstory

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
229
Πόντοι
280
Με το σκεπτικό που έχουν κάποιοι, θα έπρεπε ο βιασμός να παραγράφεται μετά από κάποιες μέρες που δε θα υπάρχουν στοιχεία π.χ. τα χυσια του βιαστή. Θα επρεπε η βιασμενη να τρέχει χυμένη στο πιο κοντινό αστυνομικό κέντρο μην τυχόν χαθούν τα στοιχεία!
Είναι λίγο περίπλοκο το θέμα. Το πρόβλημα είνια κατά την γνώμη μου ότι αν θέλουν να βάλουν κάποιον φυλακή μπορούν χωρίς καν αποδείξεις.... Δεν είναι και τόσο λογικό αυτό

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
Με τον Σπυρόπουλο τι εγινε τελικά ?
το θαψανε το θεμα ?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Φαίνεται να έκανε πολλές χοντράδες απροκάλυπτες ο τύπος, ορμώμενος και από την τεράστια εξουσία που είχε επάνω στα κορίτσια που διψούσανε για μία θέση στο θέατρο. Την έβγαζε στα ξαφνικά, κατουρούσε στο νιπτήρα, τις γαμούσε και τις τσιμπούκωνε ενώ έλεγαν όχι, κλπ
Πιστεύω πως ο φάκελος του είναι ιδιαίτερα ογκώδης και πως η απόφαση για την προφυλάκιση οφείλεται κυρίως στην ποσότητα και το πλήθος των πράξεων, παρά στο αποτρόπαιο αυτών. Το ίδιο και ο έταιρος Καππαδόκης Λιγνάδης.
Ό,τι και να γίνει από δω και πέρα, έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά ως ηθοποιός, πολλά έργα που έχει παίξει θα εξαφανιστούν εντελώς από θέατρο και τηλεόραση.
Ό,τι έγινε με τον Κορκολή κάποτε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Ποια ανακριση ρε τυπε σε τέτοια υπόθεση??σιγα μην του κάνουν και φάλαγγα..παίζει ο ίδιος να μην αντάλλαξε ουτε παραγγελία καφε με τους μπάτσους.. οι δικηγόροι τα αναλαμβάνουν αυτά..δεν είναι δολοφόνος που οι μπατσοι έχουν ενδείξεις και πιέζουν καταστάσεις για να αποσπάσουν ομολογία να τελειώνουν.. παίζει να τον καιει πιο πολυ η διαγραφή του απο το σεη(με οτι συνεπάγεται αυτο) παρα οι διακοπές που θα κάνει στο κατάστημα..
Γενικα μιλουσα. Στην περιπτωση του φιλιππιδη δεν θα ειναι ανακριση αλλα καταθεση, και οχι μια αλλα πολλες φορες, για να διασταυρωσουν γεγονοτα. Για να δουμε αν θα τον καινε οι "διακοπες" οταν βγει και η αποφαση, προς το παρον δηλωνει σοκαρισμενος μονο απο την προφυλακιση, το κωλοτρυπιδι του δεν ηταν ετοιμο και θα πεσει απο ακομη πιο ψηλα συννεφα...

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.442
Πόντοι
206
.
Ό,τι και να γίνει από δω και πέρα, έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά ως ηθοποιός, πολλά έργα που έχει παίξει θα εξαφανιστούν εντελώς από θέατρο και τηλεόραση
Αυτό όντως!
Μιλάμε έχει εξαφανιστεί επαγγελματικά 100%
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα μακροημερεύσει στη φυλακή.
Σε λίγα χρονάκια θα βγει.
Πάντως ήταν σούπερ αλλαζόνας και ψωνάρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom