Νέα

Φύγε Κόκκαλη !!!!!!!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 620
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
...και σε παρακαλω σταματα να χαμηλωνεις αν θες το επιπεδο συζητησης!Σε ευχαριστω για τον διαλογο!
Αν τον διάλογο και την διαφωνία την βλέπεις σαν χαμήλωμα του επιπέδου της συζήτησης...πάω πάσο....για την Τσέλσι που λές πως πήγε στους 4....με τέτοιο προυπολογισμό είναι αποτυχία....πώς να το κάνουμε τώρα?
Για το επιτελείο που αναφέρεις(του βάζελου) έχεις δίκιο...αν και τα τελευταία χρόνια διαλύθηκε και αυτό....Για το 98-99 που λές συμφωνώ...όπως και θα πρέπει να συμφωνήσεις πως την επόμενη χρονιά έγιναν σωστές κινήσεις....και έριξε χρήμα....και δεν περάσαμε ούτε όμιλο...και σε αυτό δεν φταίει ο Κόκκαλης.....
ΥΓ---->και εγώ σε ευχαριστώ για τον...υψηλό διάλογο!!!
 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Λοιπόν ... κάποια στιγμή αυτό το θεματάκι ας τελειώσει .....εκτός από τους οπαδούς των άλλων ομάδων που σαφώς και παρακαλάνε να φύγει ο Κόκκαλης ....ας γράψει όποιος άλλος Ολυμπιακός πιστεύει το ίδιο πράγμα ... για να δούμε αν συμφωνεί έστω και ένας και όχι μόνο να πει να φύγει ..αλλά και ποιος θα πρέπει κατά την γνώμη του να τον αντικαταστήσει.
Για να δούμε πόσοι είστε ρε μάγκες
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Λοιπόν ... κάποια στιγμή αυτό το θεματάκι ας τελειώσει .....εκτός από τους οπαδούς των άλλων ομάδων που σαφώς και παρακαλάνε να φύγει ο Κόκκαλης ....ας γράψει όποιος άλλος Ολυμπιακός πιστεύει το ίδιο πράγμα ... για να δούμε αν συμφωνεί έστω και ένας και όχι μόνο να πει να φύγει ..αλλά και ποιος θα πρέπει κατά την γνώμη του να τον αντικαταστήσει.
Για να δούμε πόσοι είστε ρε μάγκες
Το θέμα είναι πως πολύ θα το παίξουν γαύροι για να πουν απλά την μαλακία τους....άρα νόημα δεν βγαίνει....
ΥΓ---->Φυσικά και παρακαλάνε οι ''άλλοι'' να φύγει ο Σωκράτης....αφού τους έχει πονέσει και τους πονά ακόμα.....
 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ΟΚ ...ας μιλήσουν λοιπόν μόνο οι γάβροι ...ετσι κι αλλιώς τους άλλους τους πήραμε χαμπάρι
 

tsompanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Μηνύματα
63
Like
0
Πόντοι
0
Να πω κι εγω την γνωμη μου. Ολυμπιακος απο επαρχια και οχι φανατικος. Ενταξη να φυγει ο κοκκαλης ποιος να ερθει και αν ερθει θα δουμε μπαλα?? Ο κοκκαλης εκανε την μεγαλη χαζομαρα για μενα οταν εδιωξε τον Μπαγιεβιτς την πρωτη φορα απο τοτε η ομαδα παει με αυτοματο πιλοτο αλλα μεχρι ποτε. Ενταξη εβγαλε τον Ολυμπιακο απο τα πετρινα χρονια. τον ξεχρεωσε, εφτιαξε γηπεδο, αρκετες φορες εχωσε λεφτα (εβγαλε κιολας περισσοτερα)εφερε παιχτες αλλα μαλλον δεν φτανει αυτο. Μαλλον εχει κακους συμβουλατορες για μενα. Αν μπορεσει να βρει σωστα ατομα να τον πλαισιωσουν (οχι Πετρος, οχι Λουβαρης) οπως ο Ιβιτς που δειχνει να νιωθει το παλικαρη και να τρεχει τοτε κατι μπορει να γινει. Αλλιως για μενα αν δει πως δεν μπορει να κανει κατι ισως ειναι καλυτερα να φυγει.
 

tsompanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Μηνύματα
63
Like
0
Πόντοι
0
Και κατι που ξεχασα να γραψω μια φορα που ειχα με εναν φιλο μου να δω τον Ολυμπιακο  οταν ειχε ερθει δευτερη φορα ο μπαγιεβιτς καποια στιγμη απο την θυρα 7 ακουστηκαν βρυσιματα για τον μπαγιεβιτς. Απο μεγαλη μεριδα της θυρας 7 (90% και παραπανω) με την μια ολο το αλλο γηπεδο τους εβρισε εν χορο και φωναξε υπερ του Μπαγιεβιτς. Με αυτο θελώ να πω (ξερω ειναι ψιλο ασχετο με το thread) πως μερικες φορες δεν λεγονται ολα.
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Ο Μπάγεβιτς έδωσε πολλά...και φυσικά πήρε πολλά....αυτό που λές για τα υβριστικά συνθήματα έχεις δίκιο...έτσι είναι....απλά και ο Ντούσαν έκανε λάθη...του έλεγε για μεγάλους παίχτες και πέρναμε...Αμπονσά,Μάριτς,Αμποάγκουε,Βαρεσάνοβιτς,Μπάντοβιτς...ήθελε Νεντέλκοβιτς(που είναι στα αζήτητα),Κλέιτον(τον βρίζουν όλοι οι Λαρισαίοι) και κάποιους απίθανους Σέρβους που ούτε καν θυμάμαι τα ονόματά τους....καλός προπονητής...περιορισμένων δυνατοτήτων....ακόμα και στην πορεία του 98-99,στον αγώνα με την Γιούβε,(που λέμε συνέχεια για την μαλακία του Ελέ...),έβγαλε ένα παίχτη (Καραπιάλη)που μπορούσε να κρατά μπάλλα και να παίρνει φάουλ(για να σταματάει ο χρόνος) και έβαλε τον...Αμπονσά....δίπλα μου στην εξέδρα όλοι τραβάγαμε τα μαλλιά μας πρίν ακόμα ο Κόντε κάνει το 1-1...ή να ξεχάσω μέσα στο Άνφιλντ με την Λίβερπουλ, που του φώναζε ο Σούρερ να βάλει 3ο κεντρικό αμυντικό γιατί έβαλε ο Μπενίτεθ και άλλο επιθετικό(Πονγκόλ που έκανε και το 1-1) και μέχρι να το κάνει είμαστε 2-1 πίσω....και όταν φάγαμε το 3ο έβαλε τον Οκκά και έβγαλε τον Τζιοβάνι(που ήταν χώμα) αλλά αφού θες το γκόλ δεν βάζεις επιθετικό και βγάζεις ένα άλλο.....δεν το παίζω προπονητής...απλά αυτά είναι τόσο απλά που δεν χρειάζονται σπουδές και εμπειρίες....
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Και συνεχίζω:Ο Ντούσαν είχε μία σχετική ασυλία απο τα αθλητικά ΜΜΕ....όταν ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Χέρενφεν στο 82'(χάσαμε 1-0) και με ισοπαλία περνάγαμε είχαμε προπονητή τον Μαντζουράκη...την άλλη μέρα οι εφημερίδες έγραφαν:''Σήκω και φύγε''...φυσικά μετά το Άνφιλντ αλλά και τις 5άρες που τρώγαμε την πρώτη χρονιά(Ρόζενμποργκ-Ρεάλ) έφταιγαν οι παίχτες....ειδικά στο Άνφιλντ τα έριξαν στον Τζιοβάνι....
ΥΓ---->Θυμάμαι τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Ναό....το 5-1 με την γκολάρα του Νέρι που άλλαξαν Ρίμπο-Τζιό-Νέρι την μπάλλα καμιά 15αριά φορές...και όσο σκεφτόμουν πως πρίν από αυτό το παιχνίδι έπαιζε ο 1 και άν....τρελλαινόμουν!!!!
 

tsompanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Μηνύματα
63
Like
0
Πόντοι
0
Δεν λέω πως ο Μπαγιεβιτς ηταν ο καλυτερος προπονητης του κόσμου συμφωνώ μαζι σου πως ήταν με τα καλα και τα ασχημά του. Αλλά για τις ελληνικές ομάδες ήταν λουκούμι και μάλιστα με μπόλικη ζάχαρη. Η αεκ επι εποχης του επεξε πολυ καλη μπαλα το ίδιο και Ολυμπιακός. Στην ευρώπη δεν πηγαινε και για το CL αλλά σίγουρα δεν έτρωγε και τις σφαλιαρες την μια πισω απο την αλλη. Τωρα για τις τις μεταγραφές εντάξη σε ποια ομάδα βγαίνουν όλες οι μεταγραφές αλλες θα σου βγούν και άλλες όχι αλλα δεν έφερε μονο σαπακια παίκτες έφερε και καλούς. Οσο για την ασυλία που είχε  για μένα ο καθε προπονητής πρεπει να έχει μια ασυλία για μένα. Εννοω πως ο για να μάθει ο καθε προπονητής τα πραγματα που θελει στην ομαδα θελέι χρόνο πως να το κάνουμε είτε αυτος λεγετε ματζουρακης είτε μπαγιεβιτς είτε tsompanos. Τωρα υπαρχουν και προπονητες (σε ολο τον κοσμο) που μπορουν να μεταδωσουν στους παικτες τους αυτο που θελουν σχετικα ευκολα ή οι παιχτες μαθαίνουν μια φιλοσοφια παιχνιδιού ποιο ευκολα απο καπους άλλους. Οποτε για να επανελθω παλι κακώς που γινοταν κριτικη ασχημη στον ματζουρακη (και στον καθε ματζουρακη) μετα απο ενα ατυχες αποτελεσμα. Αλλα αυτο ηταν οπως είπες κριτικη απο τα ΜΜΕ τα οποια οπως είπες συντηρούντε απο τον Κοκκαλη (και τον εκαστωτε προεδρο της καθε ομαδας) οποτε μολις ο προεδρος είναι δυσαρεστημενος απο κατι (παικτη ή προπονητη ή οτιδηποτε μεσα στην ομαδα) βαρανε τα ελεγχωμενα ΜΜΕ βαζει και την τζιφρα  μετα ο προεδρος και τελος παμε για αλλα.
Μετα εδιωξε τον μπαγιεβιτς για να φερει εναν προπονητη με ευρωπαικο οραμα (ετσι ειπε αλλα αλλοι ηταν οι λογοι ). Μαζι του κι εγω εφοσον θεωρισε πως ο μπαγιεβιτς ηταν κακός για την ευρωπη καλα τον εκανε αλλα το εκανε χωρις να εχει καποιον να φερει με αποτελεσμα να μεινει χωρις προπονητη και να φερει τον τρισμεγιστο Μπιγκον
Κρατα βρε φιλε αυτον που έχεις και ψαξε για προπονητη κανε συμφωνια με τον αντσελοτι (π.χ.) που είναι οντως καλυτερος προπονητης απο αυτον που έχεις και καθαρισες. Το θέμα είναι όμως πως θα ερθει ένας προπονητης μεγαλος με αναγνωρισμενο ονομα στην ελλαδα και δει στον Ολυμπιακος οταν το το μπατζετ για μεταγραφες ειναι 1/10 απο μια μεγαλη ομαδα της ευρωπης και αντι να μπορεσει να φερει ταλεντα η εγνωσμενης αξιας προπονητες θα φερει τον καθε "τσομπανο" που επαιξε τρελλη μπαλα και το προβατο δεν περασε ουτε μια φορα την σεντρα, οταν με την πρωτη στραβη ξερει πως θα φαει γιουχαισμα και ισως και να τον διωξη ο καθε προεδρος και δεν θα εχει ενα βαθος χρονουν για να στησει την ομαδα που θελει. Τελος παντων το θεμα δεν ειναι ο μπαγιεβιτς και ο καθε μπαγιεβιτς και οπως λεω αυτα για τον μπαγιεβιτς οτι ηταν οτι καλυτερο περασε απο τον Ολυμπιακο τα τελευταια χρονια ετσι λεω και για τον Κοκκαλη οντως εκανε και κανει λαθη αλλα δεν βλεπω και κανεναν αλλον να μπορει να παρει τα ινια. Ποιος ο αγγελοπουλος  απο οτι βλεπω στο μπασκετ καλα τα παει προσπαθει αλλα δεν με πειθει οχι ακομα τουλαχιστον.  Μακαρι να ερθει αν θες και ο Αμπραμοβιτς και να λεει πως απο κουνια ηταν φολα Ολυμπιακος και να χωνει 250μυρια ανα σεζον για μεταγραφες να φερει και τον σερ Αλεξ φεργκιουσον και χτυσουν το καραισκακη παλι απο την αρχη και να το κανουν 80000 θεσεων ( λεμε τωρα ). Απλα για να ξυπνησω κιολας τωρα ο Κοκκαλης θα μπορουσε να κανει πολυ καλα πραγματα στον Ολυμπιακο αλλα οπως εχει κανει ειδη καποια πολυ καλα πραγματα αλλα δεν φτανουν η δεν τα κανει σωστα. Ολα αυτα ειναι αποψη μου δεν συμαινει πως ειναι απαραιτητα και σωστα ουτε πως πρεπει να συμφωνησει εστω και ενας μαζι μου. 
 

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.092
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες γαυροι ειστε αχαριστοι οσοι θελετε να φυγει ο Κοκκαλης.
Εμενα δεν μου καιγεται καρφι αμα θα φυγει ή οχι αλλα νομιζω οτι και εδω μας μιμηστε και μαλιστα ειστε φτηνη απομιμηση - αγιοβαρβαριτικη.
Εμεις εχουμε καθε λογο να θελουμε να φυγει ο σωφερ οπως και αυτος κανει τα αδυνατα δυνατα για να μην παμε στο γηπεδο. Ενω αντιθετα εσας ο σοκρατες σας πηρε απο την αφανεια εισασταν πμαδα της πλακας και τωρα δεν ξερετε ποσα πρωταθληματα εχετε παρει στην σειρα, ο ανθρωπος ξοδεξε μια περιουσια , να χτισει παραγκα να γκρεμισει την παραγκα του βαρδινογιαννη, να κανει μεταγραφες αρχιδιαιτητων , παραγοντων κλπ ξερετε ποσα χρηματα του στοιχισε η εκλογη της ΕΠΟ στα χανια? ακομα και για το ρολεξ του αντωνακη αυτος καθαρισε ... και τωρα θελετε να φυγει... και πως θα συντηρει την μπεμπα ο τακης? ... και ποιον θα βριζει ο συγκεκριμμενος οπαδος του παναθηναικου που το παιζει πρωθυπουργος? (νταβατζηδες κλπ)... και που θα βρισκει δουλεια ο καθε συνταξιουχος αττικαρχης?... και πως θα παραμενουν ατιμωρητα τα παιδια τα δικα μας που μαχαιρωνουν οποιον οπαδο της αλλης ομαδας βρισκουν κατω ?... και φυσικα το κυριωτερο που θα βρισκουν δουλεια αυτα τα παιδια-επιστημονες?... ξερεις τι ειναι να ανοιγεις την τηλεοραση και να βλεπεις τον μπαρμπη?... και στο αλλο καναλι να μην δειχνει την λασση οπως παλια αλλα τους αντωνακηδες που θα κανουν τα αδυνατα δυνατα για να διαδωσουν αυτην την μεγαλη ιδεα την γαβροσυνη?... και ολα αυτα θελετε τα χασετε και να φυγει ο κοκκαλης ? 
  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :tickedoff: :tickedoff:
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Ελευθεροτυπία, 17.8.2007:
"Τυπικός,
Ο Παρασκευάς Αντζας έφυγε από μικρή ομάδα (Ξάνθη) για μεγάλη (Ολυμπιακός). Επέστρεψε, αυτομάτως, στην Εθνική.
Ο Ανατολάκης, το ίδιο αυτό καλοκαίρι, έφυγε από μεγάλη ομάδα (Ολυμπιακός) για μικρή (Ατρόμητος). Κόπηκε αμέσως από την Εθνική.
Τυπικός, «αδιαπραγμάτευτος» Ρεχάγκελ."
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν, ο Μπαγεβιτς ποτε δεν ειχε προβλημα με τις διοικησεις για την ποιοτητα του ως προπονητής, (από αυτούς που δεχθηκαν εργαστουν στον ελλαδικό χώρο πρέπει ειναι απο καλυτερους που υπηρξαν). Το μεγάλο μειονέκτημα του ειναι το ποσο ακτρατος φιλοχρηματος είναι, ιδιαίτερα στο θέμα μεταγραφών.Ολοι μα ολοι οι προπονητές τα παίρνουν για να πουνε οτι τους κανει ο παικτης (σε συνεργασία με δημοσιογραφους βεβαια), εκτος και εαν γινεται οπως τωρα με Ιβιτς που κανεις δε ρωτα Λεμονή, η περίπτωση Μπαγεβιτς όμως ειναι .... άλλο πράγμα. Πηρε βεβαια  και καποιους καλους παίκτες αλλά εάν δεν έπαιρνε την μερίδα του λέοντως στην μεταγραφή αυτή δεν γινόταν ακόμη και ήθελε έρθει ο Ροναλντίνιο. Τα παραπανω γνωριζω απο προσωπική εμπειρία και δεν δέχομαι αμφισβήτηση από άτομα τα οποία δεν έχουν σχέση με διοικησεις μεγάλων ομάδων αλλά ενημερώνονται στα καφενεια και απο αθλητικές φυλλάδες (συγνωμη για σκληροτητα τελευταιας έκφρασης).
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν, ο Μπαγεβιτς ποτε δεν ειχε προβλημα με τις διοικησεις για την ποιοτητα του ως προπονητής, (από αυτούς που δεχθηκαν εργαστουν στον ελλαδικό χώρο πρέπει ειναι απο καλυτερους που υπηρξαν). Το μεγάλο μειονέκτημα του ειναι το ποσο ακτρατος φιλοχρηματος είναι, ιδιαίτερα στο θέμα μεταγραφών.Ολοι μα ολοι οι προπονητές τα παίρνουν για να πουνε οτι τους κανει ο παικτης (σε συνεργασία με δημοσιογραφους βεβαια), εκτος και εαν γινεται οπως τωρα με Ιβιτς που κανεις δε ρωτα Λεμονή, η περίπτωση Μπαγεβιτς όμως ειναι .... άλλο πράγμα. Πηρε βεβαια  και καποιους καλους παίκτες αλλά εάν δεν έπαιρνε την μερίδα του λέοντως στην μεταγραφή αυτή δεν γινόταν ακόμη και ήθελε έρθει ο Ροναλντίνιο. Τα παραπανω γνωριζω απο προσωπική εμπειρία και δεν δέχομαι αμφισβήτηση από άτομα τα οποία δεν έχουν σχέση με διοικησεις μεγάλων ομάδων αλλά ενημερώνονται στα καφενεια και απο αθλητικές φυλλάδες (συγνωμη για σκληροτητα τελευταιας έκφρασης).
Καλά ρε φίλε....τώρα ανακάλυψες την...Αμερική?Τί και ποιός να αμφισβιτήσει τις αμέτρητες μίζες??? :headbang: :headbang: :headbang:
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Εγω δεν ανακαλυψα τωρα την Αμερικη Ποδολάγνε28, αλλά εκνευρίζομαι να βλεπω κριτικες του στυλ, ποιον εκανε αλλαγή και ποιο συστημα δεν επαιξε σωστα, ο Μπαγεβιτς. Απλα είπα με το ποστ μου, ότι ο Μπαγεβιτς είναι από τους καλύτερους προπονητές που πέρασαν από Ελλάδα, απλά οι διοικησεις δεν αντεχουν άλλο την συμπεριφορά του στις μεταγραφές και τι κανει στους παικτες που δεν είναι δικοί του (επαναλαμβανω, οχι οτι δεν τα κανουν και οι άλλοι αλλά αυτός τα έχει ξεφτυλίσει όλα... ). Οταν ήταν στην ΑΕΚ, για αγορά δεξιού μπακ εθνικής ομάδας Λατ. Αμερικής, ζητουσε ούτε λίγο ούτε πολύ αυτός, ένας Στράτος του διοικητικού συμβουλίου και ένας δημοσιογράφος ο οποίος θα κινούσε τα νήματα που θα παρουσιάζαν επιτακτική ανάγκη απόκτησης του παίκτη, παρά το μεγάλο κόστος, το 50% από ποσό της μεταγραφής που θα πλήρωνε ΑΕΚ. Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι θα εμφανιζόταν οτι η ομάδα του έπαιρνε 100.000.000 να τον πουλήσει (δεν θυμάμαι ακριβές ποσό), αυτοί ζητούσαν να κρατήσουν τα 50.000.000. Ανάλογα εκανε και στις αλλες περιπτώσεις, απλά σε αυτήν την περίπτωση τα γνώριζα από πρώτο χέρι, ποιο πολύ δεν γίνεται. Γι αυτο τον εδιωξε και ο Κοκκαλης, όχι για τις προπονητικές του ικανότητες, του έσπασε τα νεύρα.
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Εγω δεν ανακαλυψα τωρα την Αμερικη Ποδολάγνε28, αλλά εκνευρίζομαι να βλεπω κριτικες του στυλ, ποιον εκανε αλλαγή και ποιο συστημα δεν επαιξε σωστα, ο Μπαγεβιτς.
Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν κριτική.....να μην εκνευρίζεσαι...και εσύ κάποια στιγμή θα έχεις κάνει.....

...Γι αυτο τον εδιωξε και ο Κοκκαλης, όχι για τις προπονητικές του ικανότητες, του έσπασε τα νεύρα.

Και εδώ θα διαφωνήσω...γιατί τον έδιωξε το 99?Μήπως,επειδή,επένδυσε αρκετά χρήματα εκείνη την χρονιά και περίμενε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη???Τότε πήρε χαμπάρι για τις μίζες???Και μην ξεχνάς πως μεγάλος θαυμαστής του Μπάγεβιτς ήταν το δεξί χέρι του Κόκκαλη,ο Λούβαρης....τον οποίο Λούβαρη τον άκουγε και τον εμπιστεύοταν με κλειστά μάτια....αυτόν που ξαναέφερε τον Μπάγεβιτς πίσω την 2η φορά....
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν κριτική.....να μην εκνευρίζεσαι...και εσύ κάποια στιγμή θα έχεις κάνει.....
/quote]

Εγω δεν ασχολουμαι πλεον με ποδοσφαιρικά, προς Θεού πάτησα τα 40, εγραψα πριν λίγο καιρό που εβριζαν Καστιγιο διοτι είχα εκπλαγεί που δεν χάρηκε όλη η νεολαια που ένας πιτσιρικάς τα κονόμησε και όλοι θα θελαμε να είμαστε στην θέση του σε ηλικία 23 ετών. Γιατι τέτοια κακία?

Και μην ξεχνάς πως μεγάλος θαυμαστής του Μπάγεβιτς ήταν το δεξί χέρι του Κόκκαλη,ο Λούβαρης....τον οποίο Λούβαρη τον άκουγε και τον εμπιστεύοταν με κλειστά μάτια....αυτόν που ξαναέφερε τον Μπάγεβιτς πίσω την 2η φορά....
/quote]
Μιλάμε για τον γνωστο Λούβαρη που πηγαινε τα παμπερς του Κοσκωτά στον Παπανδρέου? Προσωπικότητα... μεγέθους, τέλος πάντων, στην ιστορία που ειπα πριν βάλε στη θέση του Στράτου της ΑΕΚ, τον Λούβαρη του ΟΣΦΠ. Τωρα επιμένω οτι Κοκκαλης, εδιωξε Μπαγιεβιτς για άκρατο φιλοχρηματισμό του (είπαμε να βγαζει μίζες αλλά όχι και έτσι), τον πήρε πίσω διότι είναι καλός προπονητής, με την πεποίθηση ότι δεν θα έκανε πάλι τα ίδια, αλλά το σαράκι μέσα από τον Μπάγεβιτς δεν βγαίνει.....
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Για μένα ο φετινός Ολυμπιακός πρέπει να ξεκινάει ως:

Τερματοφύλακας: Σηφάκης
Δεξί μπακ: Ζεβλάκοφ
Αριστερό μπακ: Μπράβο
Σέντερ μπακ: Σέζαρ και Νασούτι, ή όποιον άλλο ΜΠούστη φέρει ο Κόκκαλης, γιατί ο Βούλης εξακολουθεί ως φαίνεται, να παραμένει πολύ ευάλωτος και συναισθηματικός.
Κεντρικά χαφ: Τοροσίδης σε ανασταλτικά καθήκοντα και Λεντέσμα σε πιο δημιουργικό ρόλο.
Αριστερό χαφ: Αρτσούμπι (λέγεται πώς είναι καλός)
Δεξί χαφ: Γκαλέτι
Επιθετικοί: Νούνιες και Μήτρογλου (ΟΥΤΕ Κωνσταντίνου, ΟΥΤΕ Κοβάσεβιτς, ΟΥΤΕ αυτός ο νέος Μπαμπαγκίντα που παν να μας πλασάρουν)

Κατά τ΄άλλα, ΜΗΝ τα ψάχνετε κύριοι. Το πόσο εκτιμά ο Κόκκαλης την ιστορία του Ολυμπιακού και τις απαιτήσεις των φιλάθλων του, φαίνεται από:
α.- Όρισε προπονητή τον καρα-ασχέτουρα τον Τάκη, που 'θελε τρομάρα του να "ψήσει" το Μακελελέ να 'ρθεί στον Ολυμπιακό. Που πα' ρε Καραμήτρο;
β.- του 'βαλε καπέλο έναν μαφιοζομιζάκια playboy, κύριο προσόν του οποίου είναι πώς έχει αναπτύξει "κολλητιλίκια" με τον "κοκάκια" που 'ρθε να αντικαταστήσει τον Μίστερ "ΉμουνΥπόδικοςΚάποτε", αλλά και αυτός όλο φεύγει και όλο εκεί που 'ταν παραμένει. Ο νοών νοείτο...
γ.- Όρισε υπεύθυνο Επικοινωνίας το Μώραλη.
δ.- Κράτησε μέχρι και αυτό το αστείο και συνάμα άθλιο συνοθύλευμα πατσάδων το Δουρέκα.
Ένα μπουρδέ, ένα μπουρδέλο είμαστεεε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom