Εκεί θα πάει στον κλιβανο κατευθείαν...!!!!!Έχω κάνει εικόνα να παίρνεις την Ιωάννα 34 , , , μην το τολμήσεις !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φτύσιμο στο πέος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 143
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δεν νομίζω να κάνει κανένας πλάκα με ένα τοσο σοβαρο θέμα... Εισαι υπερβολικός....Παντα εδω μεσα τρολαρισμα πεφτει. Το ηξερα απο την ωρα που το ανοιξα. Αλλα ειπα μηπως αλλαξει κατι μια φορα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν νομίζω να κάνει κανένας πλάκα με ένα τοσοσ σοβαρο θέμα... Εισαι υπερβολικόςΠαντα εδω μεσα τρολαρισμα πεφτει. Το ηξερα απο την ωρα που το ανοιξα. Αλλα ειπα μηπως αλλαξει κατι μια φορα.
Μπορει να ειμαι. Δεν ειναι κακο να απανταμε με σεβασμο οπως απαντησες εσυ τωρα. Αμα ειναι μονο για κοροιδια δεν αξιζει να θετουμε καμμια ερωτηση.Δεν νομίζω να κάνει κανένας πλάκα με ένα τοσο σοβαρο θέμα... Εισαι υπερβολικός....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν νομίζω να κάνει κανένας πλάκα με ένα τοσοσ σοβαρο θέμα... Εισαι υπερβολικός
Ακριβώς!!!Μπορει να ειμαι. Δεν ειναι κακο να απανταμε με σεβασμο οπως απαντησες εσυ τωρα. Αμα ειναι μονο για κοροιδια δεν αξιζει να θετουμε καμμια ερωτηση.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 736
αγαπητε οκ εχουμε λιγο χαριτωμενο χιουμορ ομως μεταξυ σοβαρου και αστείου ειναι αρκετα χρησιμο στο προβλημα σου ..Παντα εδω μεσα τρολαρισμα πεφτει. Το ηξερα απο την ωρα που το ανοιξα. Αλλα ειπα μηπως αλλαξει κατι μια φορα.
παμε να δουμε σε ποιους κανεις την ερωτηση ? σε ανθρωπους που οτι δεν τους σκοτωνει αμεσα δεν υπαρχει...που οι περισοτεροι περιμενουν απο τη γκομενα να μαθουν την υγεια τους και μιλας για τρολαρισμα ?
οποτε παρτο και αν η αλλη εχει τα προσοντα της το δινεις αλλιως οχι ..
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 892
- Πόντοι
- 81
Ρε τυπε καποιοι απο εδω μεσα γαμαμε πρεζουδες, γυφτισες, τραβελια, κατι γριες που κανουν ακαποτες πιπες και γλυφωκωλι, αλλους τους κατουρανε και ειναι ακομα ορθιοι κι εσυ για λιγο σαλιο σπαστικες κι εφυγες κι ανοιξες και θεμα ? Τι αντιμετωπιση περιμενεις απο τους κασκαντερ?Μπορει να ειμαι. Δεν ειναι κακο να απανταμε με σεβασμο οπως απαντησες εσυ τωρα. Αμα ειναι μονο για κοροιδια δεν αξιζει να θετουμε καμμια ερωτηση.
Και στην τελικη, μελος απο το 2014 εισαι δεν εχει ακουσει για την μπλε fanta ?
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.371
- Πόντοι
- 1.346
Και στην τελικη, μελος απο το 2014 εισαι δεν εχει ακουσει για την μπλε fanta ?
Τί Fanta προτιμούν οι μύστες του bou; - bourdela.com forum
Aποτελεί ασέβεια στο μέγα Δάσκαλο του bou Μαρή να μην υπάρχει μια ψηφοφορία για ένα τόσο σημαντικό θέμα :woldman: Καλή Κυριακή, ψηφίστε εδώ, τώρα αν πάτε και στις άλλες κάλπες όταν ξημερώσει διόλου με απασχολεί :confused:
www.bourdela.com
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 736
ναι τωρα τον ηρεμήσατε...εγω τον καταλαβαινω τον ανθρωπο..ειπα να του πω και να τις δένει αλλα θα ταραχτουν οι φεμινίστριες και που να εξηγώ.. την τεχνη....
Τί Fanta προτιμούν οι μύστες του bou; - bourdela.com forum
Aποτελεί ασέβεια στο μέγα Δάσκαλο του bou Μαρή να μην υπάρχει μια ψηφοφορία για ένα τόσο σημαντικό θέμα :woldman: Καλή Κυριακή, ψηφίστε εδώ, τώρα αν πάτε και στις άλλες κάλπες όταν ξημερώσει διόλου με απασχολεί :confused:www.bourdela.com
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.371
- Πόντοι
- 1.346
Διάβασες - έστω στα βιαστικά το νήμα;ναι τωρα τον ηρεμήσατε.
Το ξέρεις ότι και η μπύρα Φιξ έχει γερμανικές ρίζες;
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 736
ε και?Διάβασες - έστω στα βιαστικά το νήμα;
Το ξέρεις ότι και η μπύρα Φιξ έχει γερμανικές ρίζες;
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.371
- Πόντοι
- 1.346
Ρώτησε στο δικό μου απέναντι όχι εδώ μην το χαλάμε άλλο, υπάρχει και σοφιστικέ εξήγηση
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 736
Παίδες φτύστε το παιδί μη το ματιάσουμε
σε προλαβε ο γιατρος και τον τακτοποίησε.....δν ξερω αδελφε, μου φαινεται "δυσκολη περιπτωση"!!!
Θα προτεινα βουτια τον μπουτσο σε χλωρινη για πληρη απολυμανση κ μετα, εαν δεν μαραθει, παμε εδω για την συνεχεια (90% προστασια, αρκει να μπει μεχρι τα γονατα, οχι παραπανω)
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 1.567
- Πόντοι
- 206
Αν τα κονδυλωματα ηταν επικινδυνα για εμας, θα καναμε και εμεις τεστ παπ καθε χρονο.Καλησπερα πηγα με ενα κολ γκερλ και ενω ειχα πει στοματικο με προφυλαξη την ωρα που με χαιδευε στο πεος εφτυσε το εργαλειο. Σκουπιστηκα κατευθειαν με χαρτι. Χαλαστηκα τοσο πολυ που εφυγα. Εχω φοβηθει πολυ. Αν θελετε χωρις κοροιδιες πειτε μου για κονδυλωματα και αλλα σεξουαλικως μεταδισομενα αν παιζει να εχω κολλησει. Παρακαλω οχι τρολιες. Ευχαριστω
Για τις γυναικες ειναι επικινδυνα. Αν φοβασαι μην κολλησεις την πριγκηπεσα γκομενα που θα γνωρισεις στο μελλον...ηδη τις τα εχουν κολλησει αλλοι
stelda
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2022
- Like
- 11.530
- Πόντοι
- 2.256
Καλησπερα πηγα με ενα κολ γκερλ και ενω ειχα πει στοματικο με προφυλαξη την ωρα που με χαιδευε στο πεος εφτυσε το εργαλειο. Σκουπιστηκα κατευθειαν με χαρτι. Χαλαστηκα τοσο πολυ που εφυγα. Εχω φοβηθει πολυ. Αν θελετε χωρις κοροιδιες πειτε μου για κονδυλωματα και αλλα σεξουαλικως μεταδισομενα αν παιζει να εχω κολλησει. Παρακαλω οχι τρολιες. Ευχαριστω
Noμίχω ότι αυτό το αντιβιοτικό θέλει αντιβιόγραμμα για να το πάρεις...anyway...Επίσης 5 μέρες - κάθε 12 ώρες, μια αντιβίωση ευρέως φάσματος, πχ Ciproxin, καθαρίζει τα πάντα, όπως ατυχήματα που προκύπτουν από ακάποτες καταστάσεις στα πεδία των μαχών.
Geroxekoutis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 9.977
- Πόντοι
- 2.036
Η Σιπροφλοξασίνη δίνεται ως εισαγωγική αντιβίωση για τον πρώτο κύκλο ίασης. Μετά πρέπει να περάσουν ακριβώς 2 εβδομάδες χωρίς αντιβίωση για να επανέλθει το ανοσοποιητικό και μετά γίνεται καλλιέργεια ούρων. Εκεί θα δοθεί το αντιβιόγραμμα αναλόγως των χλαμιδίων, βακτηρίων και ΣΜΝ που θα ανευρεθούν (εκεί ζητάμε απο μόνοι μας το διαζύγιο, δεν περιμένουμε τη γυναίκα μας)Noμίχω ότι αυτό το αντιβιοτικό θέλει αντιβιόγραμμα για να το πάρεις...anyway...
Γιάννε,εάν υποθέσουμε ότι μπορεί-ΜΠΟΡΕΙ-ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει περίπτωση για χλαμύδια ή γονόρροια,ο γιατρός θα σου δώσει ερυθρομυκίνη και αζυθρομυκίνη και σε χάπια και σε καμμιά ένεση...Ειχα τετοια αλοιφη εβαλα
Αλλιώς μπορείς άμεσα να πας στο νοσοκομείο Συγγρού απέναντι από το ΚΑΡΑΒΕΛ το ξενοδοχείο να πεις ένα εύσχημο παραμύθι και να πάρεις τζαμπέ την θεραπεία...εάν δεν θες να πας σε έναν ιδιώτη ουρολόγο να πεις τον πόνο σου,να παρεις γεινότερες συμβουλές και να σκάσεις και ένα πενηντάρικο...διαλέγεις και παίρνεις,αρχοντοπουλο!
Δεκτός ο λόγος σου,δεν γνωρίζω περαιτέρω...Η Σιπροφλοξασίνη δίνεται ως εισαγωγική αντιβίωση για τον πρώτο κύκλο ίασης. Μετά πρέπει να περάσουν ακριβώς 2 εβδομάδες χωρίς αντιβίωση για να επανέλθει το ανοσοποιητικό και μετά γίνεται καλλιέργεια ούρων. Εκεί θα δοθεί το αντιβιόγραμμα αναλόγως των χλαμιδίων, βακτηρίων και ΣΜΝ που θα ανευρεθούν (εκεί ζητάμε απο μόνοι μας το διαζύγιο, δεν περιμένουμε τη γυναίκα μας)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K