geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.839
- Πόντοι
- 6.515
Mας έχετε ζαλίσει το μουνί με το νωντισμό .
το εχω χασει, τι είναι ο νωντισμος?
δεν παρακολουθουσες καιρο το σαιτ τυπε?εγω που ειμαι νεος ποιος θα μου εξηγησει τι ειναι νωντισμος? ποιος ηταν ο νωντας?
φαλαφελ, νωντισμος, ρωσσιδια και φαπες σεο νωντισμος θα μας σωσει
ειναι η μονη λυση
![]()
ο νωντισμος ειναι το φως τυπετο εχω χασει, τι είναι ο νωντισμος?![]()
φαλαφελ, νωντισμος, ρωσσιδια και φαπες σε
βρωμερους ψευτοκουλτουριαρηδες
πουστογκαλεριστες
duskolieggrafi 2013
Και τελοσπάντων γιατί δεν ανοίγετε οι νωντιστές ένα θρεντ να λέτε τις παπαριές σας εκεί μέσα να μη μας ζαλίζετε σε όλα τα θρεντ?
εσπασαν ψυχολογικα τυπεΛάκισαν αυτοί,μαν.... ;)
ο νωντισμος βρισκεται παντουΚαι τελοσπάντων γιατί δεν ανοίγετε οι νωντιστές ένα θρεντ να λέτε τις παπαριές σας εκεί μέσα να μη μας ζαλίζετε σε όλα τα θρεντ?
Μα απορία το έχω.Τέτοια μανία με το νωντισμό και να μην έχετε ανοίξει ένα θρεντ να μαλακιζόσαστε εκεί μέσα να ησυχάσουμε και οι υπόλοιποι?Δεν έχεις κάνει σέχ.....και έχεις νευράκια....?![]()
Μα απορία το έχω.Τέτοια μανία με το νωντισμό και να μην έχετε ανοίξει ένα θρεντ να μαλακιζόσαστε εκεί μέσα να ησυχάσουμε και οι υπόλοιποι?
αυτοι που αποφασιζουν ανηκουν σε αλλη θρησκεια ;)Μα απορία το έχω.Τέτοια μανία με το νωντισμό και να μην έχετε ανοίξει ένα θρεντ να μαλακιζόσαστε εκεί μέσα να ησυχάσουμε και οι υπόλοιποι?
εσπασαν ψυχολογικα τυπε![]()
ο μεμος ηταν ο πρωτος προφητης του νωντισμου τυπεΚαποια στιγμη οι Αποστολοι του Νωντισμου πρεπει να αναλαβουν να μεταλαμπαδευσουν τις αρχες και τα διδαγματα του κινηματος,σε πληρη και αναλυτικη μορφη ομως και οχι με απλες αναφορες, ωστε να φωτιστουν και τα νεα μελη
στις πιατσες κυριαρχει ο νομος του νωντα τυπεΣτο Μετάξι....μαλακίες,δεν περνάνε....![]()