Νέα

φτηνο φαγητο ελεω κρισης...μηπως πηξαμε στα γιαουρταδικα κ τα καλαματζιδικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Συνημμένα

• agios-nwntas.jpg
    agios-nwntas.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 34

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Μόνο αν σε πετύχει πιάτσα....και σε σταυροδρόμι,όχι όπου να'ναι... ;)

what-2-watch-thursday-11107-20071031024221320.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.olemiss.edu/depts/general_library/matinee/mat_images/blues/crossroads_movie_poster.jpg[/img[/URL]]
θα του παιξω κ ενα μπλουζ στην τελεκαστερ.  ;D

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
http://[URL unfurl="true"]www.olemiss.edu/depts/general_library/matinee/mat_images/blues/crossroads_movie_poster.jpg[/img[/URL]]
θα του παιξω κ ενα μπλουζ στην τελεκαστερ.  ;D
[/quote]

Πρόσεξε,σε τι μορφή θα σου παρουσιαστεί...στα σταυροδρόμια...σκάνε δαίμονες... ;) ;D

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Συνημμένα

• emoticones_peliculas_regan-macneil-de-el-exorcista1_en.PlanetaEmoticon.com.gif
    emoticones_peliculas_regan-macneil-de-el-exorcista1_en.PlanetaEmoticon.com.gif
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 32

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
ασιατικη κουζινα μπλιαχ μαρουλοφυλλα νεροβραστα που τυλιγουν κρεας και ρυζι
ασιατισα ε? στηθος εχει? ή τα σκας σε κανα μπυρδελο με βυζαρου  :s&m_1:
αξιζει να την παντρευτεις επειδη δεν γκρινιαζει οχι για τα αλλα που γραφεις
Πρωτον,καμια σχεση με μαρουλοφυλα. μα καμια. δες λιγο youtube και θα καταλάβεις τι σιμαινει Βιετναμεζικη κουζινα. Δευτερον, η δικια μου εχει ολο το πακετο. πακετο που δεν εχουνε πολλες ελληννιδες ουτε καν ρωσσιδες. και τριτον, μεχρι πρωινο στο κρεββατι μου φερνει. και μετα μου το παιζεται γαμιαδες με τις μαλακισμενες τις ρωσσιδες? από ποτε εγιναν γυναικες για σπιτι οι ρωσσιδες? αλλα λογια να αγαπιομαστε ομως. ΑΣΙΑ, η ηπειρος του μέλλοντος. α;κουτε τον παλιο που δοκιμασε μια από κάθε χωρα, ΚΑΙ ΟΧΙ πουτανα αλλα κανονικες σχεσεις και κατεληξα εκει...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Πρωτον,καμια σχεση με μαρουλοφυλα. μα καμια. δες λιγο youtube και θα καταλάβεις τι σιμαινει Βιετναμεζικη κουζινα. Δευτερον, η δικια μου εχει ολο το πακετο. πακετο που δεν εχουνε πολλες ελληννιδες ουτε καν ρωσσιδες. και τριτον, μεχρι πρωινο στο κρεββατι μου φερνει. και μετα μου το παιζεται γαμιαδες με τις μαλακισμενες τις ρωσσιδες? από ποτε εγιναν γυναικες για σπιτι οι ρωσσιδες? αλλα λογια να αγαπιομαστε ομως. ΑΣΙΑ, η ηπειρος του μέλλοντος. α;κουτε τον παλιο που δοκιμασε μια από κάθε χωρα, ΚΑΙ ΟΧΙ πουτανα αλλα κανονικες σχεσεις και κατεληξα εκει...
και η δικια μου η ρωσσιδα μου μαγειρευει και μου κανει μασαζ και εχει βυζι 4αρι  :tits2:  και μικρο κωλαρακι και δεν γκρινιαζει σαν ελληνιδα
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ  :birdman:
με ασιατισα δεν θα ημουν κομπλε γιατι ειναι αβυζες, αν εσυ βολευεσαι μπραβο σου

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
και η δικια μου η ρωσσιδα μου μαγειρευει και μου κανει μασαζ και εχει βυζι 4αρι  :tits2:  και μικρο κωλαρακι και δεν γκρινιαζει σαν ελληνιδα
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ  :birdman:
με ασιατισα δεν θα ημουν κομπλε γιατι ειναι αβυζες, αν εσυ βολευεσαι μπραβο σου
κατσε να τελειωσουν τα λεφτα σου ή να χασεις την δουλεια σου,και τοτε θα σου πω τι μασαζ θα σοου κανει  :s&m_3: :s&m_1: κατι που δεν θα συμβει με ασιατισσα επειδή θα δουλευει και θα στα δινει στο χερι.αλλα που να καταλάβετε. ειπαμε αυτό το σαιτ είναι γεματο γαμιαδες και πανέμορφους. και στο κατω κατω αφου εισαι τοσο ευχαριστημένος πας και στις πουτανες? καπως οξυμωρο να σε ικανοποιει η δικια σου και να πληρωνεις να γαμησεις.για ελεγξε το λιγο,κατι δεν μας λες καλα. αλλα ξεχασα. η ρωσσιδα δεν μπορει ναβρει άλλο ρωσο ή ελληνα και κολησε μαζι σου.οσο δεν ξυπνατε και ζειτε στον κοσμο σας και πιστευετε ότι οι ρωσσιδες ερχονται μαζι σας για το γαμησι,αλλο τοσο θα ζειτε με ψευδαισθησεις. και στο ξαναλεω. η δικη μου εχει ολο το πακετο. αλλα τελοσπαντω,μην το κανουμε θεμα.εισαιγαμιας ειπαμε.γκοου ον που λενε...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
κατσε να τελειωσουν τα λεφτα σου ή να χασεις την δουλεια σου,και τοτε θα σου πω τι μασαζ θα σοου κανει  :s&m_3: :s&m_1: κατι που δεν θα συμβει με ασιατισσα επειδή θα δουλευει και θα στα δινει στο χερι.αλλα που να καταλάβετε. ειπαμε αυτό το σαιτ είναι γεματο γαμιαδες και πανέμορφους. και στο κατω κατω αφου εισαι τοσο ευχαριστημένος πας και στις πουτανες? καπως οξυμωρο να σε ικανοποιει η δικια σου και να πληρωνεις να γαμησεις.για ελεγξε το λιγο,κατι δεν μας λες καλα. αλλα ξεχασα. η ρωσσιδα δεν μπορει ναβρει άλλο ρωσο ή ελληνα και κολησε μαζι σου.οσο δεν ξυπνατε και ζειτε στον κοσμο σας και πιστευετε ότι οι ρωσσιδες ερχονται μαζι σας για το γαμησι,αλλο τοσο θα ζειτε με ψευδαισθησεις. και στο ξαναλεω. η δικη μου εχει ολο το πακετο. αλλα τελοσπαντω,μην το κανουμε θεμα.εισαιγαμιας ειπαμε.γκοου ον που λενε...
η συγκεκριμενη ρωσσιδα βγαζει τριπλασια τουλαχιστον απο εμενα, αυτη πληρωνει στις ταβερνες  :birdman:
και με λενε οι φιλοι μου ζιγκολο  :grin: ομορφος δεν ειμαι κοντοχοντρος ειμαι αλλα οι γυναικες με θελουν για το συναισθημα και την σιγουρια  :grin: γαμιας καλος δεν ξερω αν ειμαι αλλα στο γλυφομουνι ολες τις τελειωνω
στις πουτανες παω γιατι θελω ποικιλια κατι που θα ειναι δυσκολο ή επικινδυνο να εχω αμα παντρευτω  :birdman:
η δικη σου για εμενα θα εχει ολο το πακετο αν εχει βυζι 3 και πανω εχει ή δεν εχει???

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
κατσε να τελειωσουν τα λεφτα σου ή να χασεις την δουλεια σου,και τοτε θα σου πω τι μασαζ θα σοου κανει  :s&m_3: :s&m_1: κατι που δεν θα συμβει με ασιατισσα επειδή θα δουλευει και θα στα δινει στο χερι.αλλα που να καταλάβετε. ειπαμε αυτό το σαιτ είναι γεματο γαμιαδες και πανέμορφους. και στο κατω κατω αφου εισαι τοσο ευχαριστημένος πας και στις πουτανες? καπως οξυμωρο να σε ικανοποιει η δικια σου και να πληρωνεις να γαμησεις.για ελεγξε το λιγο,κατι δεν μας λες καλα. αλλα ξεχασα. η ρωσσιδα δεν μπορει ναβρει άλλο ρωσο ή ελληνα και κολησε μαζι σου.οσο δεν ξυπνατε και ζειτε στον κοσμο σας και πιστευετε ότι οι ρωσσιδες ερχονται μαζι σας για το γαμησι,αλλο τοσο θα ζειτε με ψευδαισθησεις. και στο ξαναλεω. η δικη μου εχει ολο το πακετο. αλλα τελοσπαντω,μην το κανουμε θεμα.εισαιγαμιας ειπαμε.γκοου ον που λενε...
Η δικια σου ειναι καλυτερη απο την δικια του!!!Καταλαβαινεις τι μαλακια είναι η ολη φαση; :2funny: :2funny: :2funny:
Ουτε στο δημοτικό δεν καναμε έτσι  :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Η δικια σου ειναι καλυτερη απο την δικια του!!!Καταλαβαινεις τι μαλακια είναι η ολη φαση; :2funny: :2funny: :2funny:
για κατσε ρε φιλε για χαβαλε μπαινουμε σε σαητ που λεγεται μπουρδελα. για αυτο και τσακωνομαστε για ομαδες, γκομενες, πολιτικα...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
για κατσε ρε φιλε για χαβαλε μπαινουμε σε σαητ που λεγεται μπουρδελα. για αυτο και τσακωνομαστε για ομαδες, γκομενες, πολιτικα...
Αμα μπηκες για χαβαλε μπηκες σε λαθος φορουμ!!!!Αισχος!!!!Αυτο μονο σου λεω!!Ντροπή σου!!!!

:2funny: :2funny:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
φιλαρακο εγω δεν μιλησα ονομαστικα ουτε προσωπικα. εγω κατι άλλο ηθελα να του πω, αλλα φαινεται ότι μιλαμε άλλη γλωσσα. για αυτό λοιπον αστε το ως εδώ. μην σας βγαλω από το ονειρο που ζειτε...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
η συγκεκριμενη ρωσσιδα βγαζει τριπλασια τουλαχιστον απο εμενα, αυτη πληρωνει στις ταβερνες  :birdman:
και με λενε οι φιλοι μου ζιγκολο  :grin: ομορφος δεν ειμαι κοντοχοντρος ειμαι αλλα οι γυναικες με θελουν για το συναισθημα και την σιγουρια  :grin: γαμιας καλος δεν ξερω αν ειμαι αλλα στο γλυφομουνι ολες τις τελειωνω
στις πουτανες παω γιατι θελω ποικιλια κατι που θα ειναι δυσκολο ή επικινδυνο να εχω αμα παντρευτω  :birdman:
η δικη σου για εμενα θα εχει ολο το πακετο αν εχει βυζι 3 και πανω εχει ή δεν εχει???
ενταξει ρε συ. ειπαμε. εισαι ομορφος κουκλος με μια πουτσα νααα. ενταξκει. το 99 τοις εκατο αυτό είναι εδώ μεσα, ολοι ειστε ζιγκολό και οι πουτανες χυνουνε για παρτυ σας. ενταξει μωρε. ωραια. το εμπεδώσαμε. μην το συνεχισουμε. ειπαμε. γαμας ωραια τις τελειώνεις εισαι πουτσαρας ζιγκολό και η ρωσσιδα στα πληρωνει και εισαι τοσο μαλακας που ανεχεσαι να στα πληρωνει μια οποιαδήποτε γυναικα  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: ειπαμε. μην το κουραζουμε. εισια ο ενας ο γαμιας ο πρωτος. ενταξει μωρε. αντε στην παιδικη χαρα τωρα. σε περιμενουνε τα παιδια να κανετε τραμπολινο... ε ρε με τους μαλακες που μπλέξαμε...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
χαχαχαχαχαχα φιλε δεν πεζεσαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το ξερω  :rolleyes: :rolleyes: απλα εχω μαθει να λεω αληθειες επειδή τα εχω ζησει πριν από δαυτους. εγιναν οι ρωσσιδες γυναικες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  τελοσπαντων,ο καθενας με το πρόβλημα του  :grin: :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Τι δουλεια κανει η ρωσιδα τύπε και βγαζει τα τριπλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom