dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
για τον Νωντα λετε?δεν μετράει αυτό μεν,στον ντιμιτς εμφανίστηκε;
για τον Νωντα λετε?δεν μετράει αυτό μεν,στον ντιμιτς εμφανίστηκε;
μπιλυ τον εχω ποστερ πανω απο το κρεβατι μου.
μπιλυ τον εχω ποστερ πανω απο το κρεβατι μου.
ζητω την αγιοσυνη του.![]()
http://[URL unfurl="true"]www.olemiss.edu/depts/general_library/matinee/mat_images/blues/crossroads_movie_poster.jpg[/img[/URL]]Μόνο αν σε πετύχει πιάτσα....και σε σταυροδρόμι,όχι όπου να'ναι... ;)
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.olemiss.edu/depts/general_library/matinee/mat_images/blues/crossroads_movie_poster.jpg[/img[/URL]]
θα του παιξω κ ενα μπλουζ στην τελεκαστερ. ;D
[/quote]
Πρόσεξε,σε τι μορφή θα σου παρουσιαστεί...στα σταυροδρόμια...σκάνε δαίμονες... ;) ;D
Πρόσεξε,σε τι μορφή θα σου παρουσιαστεί...στα σταυροδρόμια...σκάνε δαίμονες... ;)![]()
Πρόσεξε,σε τι μορφή θα σου παρουσιαστεί...στα σταυροδρόμια...σκάνε δαίμονες... ;)![]()
Πρωτον,καμια σχεση με μαρουλοφυλα. μα καμια. δες λιγο youtube και θα καταλάβεις τι σιμαινει Βιετναμεζικη κουζινα. Δευτερον, η δικια μου εχει ολο το πακετο. πακετο που δεν εχουνε πολλες ελληννιδες ουτε καν ρωσσιδες. και τριτον, μεχρι πρωινο στο κρεββατι μου φερνει. και μετα μου το παιζεται γαμιαδες με τις μαλακισμενες τις ρωσσιδες? από ποτε εγιναν γυναικες για σπιτι οι ρωσσιδες? αλλα λογια να αγαπιομαστε ομως. ΑΣΙΑ, η ηπειρος του μέλλοντος. α;κουτε τον παλιο που δοκιμασε μια από κάθε χωρα, ΚΑΙ ΟΧΙ πουτανα αλλα κανονικες σχεσεις και κατεληξα εκει...ασιατικη κουζινα μπλιαχ μαρουλοφυλλα νεροβραστα που τυλιγουν κρεας και ρυζι
ασιατισα ε? στηθος εχει? ή τα σκας σε κανα μπυρδελο με βυζαρου
αξιζει να την παντρευτεις επειδη δεν γκρινιαζει οχι για τα αλλα που γραφεις
και η δικια μου η ρωσσιδα μου μαγειρευει και μου κανει μασαζ και εχει βυζι 4αριΠρωτον,καμια σχεση με μαρουλοφυλα. μα καμια. δες λιγο youtube και θα καταλάβεις τι σιμαινει Βιετναμεζικη κουζινα. Δευτερον, η δικια μου εχει ολο το πακετο. πακετο που δεν εχουνε πολλες ελληννιδες ουτε καν ρωσσιδες. και τριτον, μεχρι πρωινο στο κρεββατι μου φερνει. και μετα μου το παιζεται γαμιαδες με τις μαλακισμενες τις ρωσσιδες? από ποτε εγιναν γυναικες για σπιτι οι ρωσσιδες? αλλα λογια να αγαπιομαστε ομως. ΑΣΙΑ, η ηπειρος του μέλλοντος. α;κουτε τον παλιο που δοκιμασε μια από κάθε χωρα, ΚΑΙ ΟΧΙ πουτανα αλλα κανονικες σχεσεις και κατεληξα εκει...
κατσε να τελειωσουν τα λεφτα σου ή να χασεις την δουλεια σου,και τοτε θα σου πω τι μασαζ θα σοου κανεικαι η δικια μου η ρωσσιδα μου μαγειρευει και μου κανει μασαζ και εχει βυζι 4αρικαι μικρο κωλαρακι και δεν γκρινιαζει σαν ελληνιδα
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ
με ασιατισα δεν θα ημουν κομπλε γιατι ειναι αβυζες, αν εσυ βολευεσαι μπραβο σου
η συγκεκριμενη ρωσσιδα βγαζει τριπλασια τουλαχιστον απο εμενα, αυτη πληρωνει στις ταβερνεςκατσε να τελειωσουν τα λεφτα σου ή να χασεις την δουλεια σου,και τοτε θα σου πω τι μασαζ θα σοου κανει![]()
κατι που δεν θα συμβει με ασιατισσα επειδή θα δουλευει και θα στα δινει στο χερι.αλλα που να καταλάβετε. ειπαμε αυτό το σαιτ είναι γεματο γαμιαδες και πανέμορφους. και στο κατω κατω αφου εισαι τοσο ευχαριστημένος πας και στις πουτανες? καπως οξυμωρο να σε ικανοποιει η δικια σου και να πληρωνεις να γαμησεις.για ελεγξε το λιγο,κατι δεν μας λες καλα. αλλα ξεχασα. η ρωσσιδα δεν μπορει ναβρει άλλο ρωσο ή ελληνα και κολησε μαζι σου.οσο δεν ξυπνατε και ζειτε στον κοσμο σας και πιστευετε ότι οι ρωσσιδες ερχονται μαζι σας για το γαμησι,αλλο τοσο θα ζειτε με ψευδαισθησεις. και στο ξαναλεω. η δικη μου εχει ολο το πακετο. αλλα τελοσπαντω,μην το κανουμε θεμα.εισαιγαμιας ειπαμε.γκοου ον που λενε...
Η δικια σου ειναι καλυτερη απο την δικια του!!!Καταλαβαινεις τι μαλακια είναι η ολη φαση;κατσε να τελειωσουν τα λεφτα σου ή να χασεις την δουλεια σου,και τοτε θα σου πω τι μασαζ θα σοου κανει![]()
κατι που δεν θα συμβει με ασιατισσα επειδή θα δουλευει και θα στα δινει στο χερι.αλλα που να καταλάβετε. ειπαμε αυτό το σαιτ είναι γεματο γαμιαδες και πανέμορφους. και στο κατω κατω αφου εισαι τοσο ευχαριστημένος πας και στις πουτανες? καπως οξυμωρο να σε ικανοποιει η δικια σου και να πληρωνεις να γαμησεις.για ελεγξε το λιγο,κατι δεν μας λες καλα. αλλα ξεχασα. η ρωσσιδα δεν μπορει ναβρει άλλο ρωσο ή ελληνα και κολησε μαζι σου.οσο δεν ξυπνατε και ζειτε στον κοσμο σας και πιστευετε ότι οι ρωσσιδες ερχονται μαζι σας για το γαμησι,αλλο τοσο θα ζειτε με ψευδαισθησεις. και στο ξαναλεω. η δικη μου εχει ολο το πακετο. αλλα τελοσπαντω,μην το κανουμε θεμα.εισαιγαμιας ειπαμε.γκοου ον που λενε...
για κατσε ρε φιλε για χαβαλε μπαινουμε σε σαητ που λεγεται μπουρδελα. για αυτο και τσακωνομαστε για ομαδες, γκομενες, πολιτικα...Η δικια σου ειναι καλυτερη απο την δικια του!!!Καταλαβαινεις τι μαλακια είναι η ολη φαση;![]()
![]()
Ουτε στο δημοτικό δεν καναμε έτσι![]()
![]()
![]()
Αμα μπηκες για χαβαλε μπηκες σε λαθος φορουμ!!!!Αισχος!!!!Αυτο μονο σου λεω!!Ντροπή σου!!!!για κατσε ρε φιλε για χαβαλε μπαινουμε σε σαητ που λεγεται μπουρδελα. για αυτο και τσακωνομαστε για ομαδες, γκομενες, πολιτικα...
φιλαρακο εγω δεν μιλησα ονομαστικα ουτε προσωπικα. εγω κατι άλλο ηθελα να του πω, αλλα φαινεται ότι μιλαμε άλλη γλωσσα. για αυτό λοιπον αστε το ως εδώ. μην σας βγαλω από το ονειρο που ζειτε...Η δικια σου ειναι καλυτερη απο την δικια του!!!Καταλαβαινεις τι μαλακια είναι η ολη φαση;![]()
![]()
Ουτε στο δημοτικό δεν καναμε έτσι![]()
![]()
![]()
ενταξει ρε συ. ειπαμε. εισαι ομορφος κουκλος με μια πουτσα νααα. ενταξκει. το 99 τοις εκατο αυτό είναι εδώ μεσα, ολοι ειστε ζιγκολό και οι πουτανες χυνουνε για παρτυ σας. ενταξει μωρε. ωραια. το εμπεδώσαμε. μην το συνεχισουμε. ειπαμε. γαμας ωραια τις τελειώνεις εισαι πουτσαρας ζιγκολό και η ρωσσιδα στα πληρωνει και εισαι τοσο μαλακας που ανεχεσαι να στα πληρωνει μια οποιαδήποτε γυναικαη συγκεκριμενη ρωσσιδα βγαζει τριπλασια τουλαχιστον απο εμενα, αυτη πληρωνει στις ταβερνες
και με λενε οι φιλοι μου ζιγκολοομορφος δεν ειμαι κοντοχοντρος ειμαι αλλα οι γυναικες με θελουν για το συναισθημα και την σιγουρια
γαμιας καλος δεν ξερω αν ειμαι αλλα στο γλυφομουνι ολες τις τελειωνω
στις πουτανες παω γιατι θελω ποικιλια κατι που θα ειναι δυσκολο ή επικινδυνο να εχω αμα παντρευτω
η δικη σου για εμενα θα εχει ολο το πακετο αν εχει βυζι 3 και πανω εχει ή δεν εχει???
κατσε να τελειωσουν τα λεφτα σου ή να χασεις την δουλεια σου,και τοτε θα σου πω τι μασαζ θα σοου κανει![]()
![]()
το ξερωχαχαχαχαχαχα φιλε δεν πεζεσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η συγκεκριμενη ρωσσιδα βγαζει τριπλασια τουλαχιστον απο εμενα, αυτη πληρωνει στις ταβερνες
και με λενε οι φιλοι μου ζιγκολοομορφος δεν ειμαι κοντοχοντρος ειμαι αλλα οι γυναικες με θελουν για το συναισθημα και την σιγουρια
γαμιας καλος δεν ξερω αν ειμαι αλλα στο γλυφομουνι ολες τις τελειωνω
στις πουτανες παω γιατι θελω ποικιλια κατι που θα ειναι δυσκολο ή επικινδυνο να εχω αμα παντρευτω
η δικη σου για εμενα θα εχει ολο το πακετο αν εχει βυζι 3 και πανω εχει ή δεν εχει???