Νέα

φτηνο φαγητο ελεω κρισης...μηπως πηξαμε στα γιαουρταδικα κ τα καλαματζιδικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ενω τα τζανκυ που κανεις παρεα είναι πεντακαθαρα! :jerking:
δεν ειναι θεμα καθαριοτητας ειναι θεμα αρχης αμα αρρωστησει συγγενης θα τον φροντισεις
αμα ειναι πεντακαθαρος ενας που δεν θες ουτε καν να βρισκεται εντος της χωρας γιατι εισηλθε παρανομα γιατι να εχεις παρε δωσε μαζι του?  :rockon: :rockon: :rockon:
μη κοιτας εγω που τα εχω με ρωσσιδα και εκανα μαθημα σε αλβανακια εθελοντικα, αλλοι δεν ειναι τοσο χαλαροι εχουν αρχες :rockon: :rockon: :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
έχω φάει αρκετές φορές από το γιαουρτάδικο στο Mall το Yasou (ή κάπως έτσι), η τιμή είναι τσιμπημένη, είναι σαν να τρως παγωτό, πολύ δροσιστικό και έχει πιο ελαφριά γεύση από παγωτό, βάζεις και μαλακίες από πάνω φρούτα, ξηροκάρπια, κομματάκια σοκολάτας κτλ, προτείνεται :rockon:

Έκανε και προτάσεις τότε ο βάτραχος. ¨Αλλος άνθρωπος ήταν. Χαλαρός, ανοιχτός, φιλικός. Τον διάβαζες και ένιωθες σα να κάνατε παρέα. :) Πώς άλλαξε έτσι; :huh:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
υπαρχει ελληνας που εχει τετοιο μαγαζι φαλαφελ η τα εχουν μονο αλλοδαποι?

Αιόλου, Ρόμβης, Ιπποκράτους. 2,5 - 4,5 ευρώ. Πλατεία βάθης 1 - 1,5.

Αλλά πιστεύω ότι αυτό που θα ανοίξει στην Ομόνοια θα είναι το πιο επιτυχημένο. Αρκεί να βρεθεί ο άνθρωπος που θα το ανοίξει. ;)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
δεν ειναι θεμα καθαριοτητας ειναι θεμα αρχης αμα αρρωστησει συγγενης θα τον φροντισεις
αμα ειναι πεντακαθαρος ενας που δεν θες ουτε καν να βρισκεται εντος της χωρας γιατι εισηλθε παρανομα γιατι να εχεις παρε δωσε μαζι του?  :rockon: :rockon: :rockon:
μη κοιτας εγω που τα εχω με ρωσσιδα και εκανα μαθημα σε αλβανακια εθελοντικα, αλλοι δεν ειναι τοσο χαλαροι εχουν αρχες :rockon: :rockon: :rockon:
για να εχει μαγαζι είναι νομιμος μεταναστης.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στο Θιβέτ πήγε να διδάξει και δε θα γυρίσει μόνος... ;)
θα φερει και νωντιστες μοναχους τυπε?
17022-1.gif

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι άνθρωποι αυτοί που θα φέρει μαζί του.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
για να εχει μαγαζι είναι νομιμος μεταναστης.
φιλε νομιμος μεταναστης με μαγαζι ειναι οξυμωρο. στην ελλαδα οι εκτος ευρωπαϊκης ενωσης εισερχονται νομιμα μονο για σπουδες ή τουρισμο. δεν εχει καμια συμβαση η ελλαδα για υποδοχη εργατικου δυναμικου οπως ειχε καποτε η γερμανια που δεχοταν ελληνες και τουρκους. αφου μπηκε καποτε παρανομα ειναι παρανομος. αν εγω κτιζω αυθαιρετα παρανομος ειμαι, το οτι το κρατος μπορει αργοτερα να μου δωσει χαρτια και να αρχισει να φορολογει το ακινητο για να κονομησει δεν σημαινει οτι δεν παρανομησα. και εχει καθε δικαιωμα ο γειτονας να με φωναζει μια ζωη παρανομο.
μονη εξαιρεση ειναι αν ηρθαν για σπουδες ή τουρισμο και στη συνεχεια παντρευτηκαν οποτε βγαλαν χαρτια, ξερω τετοιες περιπτωσεις 2 νεγρες συμφοιτητριες μου, αλλες εξαιρεσεις δεν ξερω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο νωντισμος ειναι η μονη λυση
φοβερος συνδιασμος φαλαφελ και γαμησι

apolyto_arseniko 2013

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εγω που ειμαι νεος ποιος θα μου εξηγησει τι ειναι νωντισμος? ποιος ηταν ο νωντας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom