εδω εισαι εσυ
http://[URL unfurl="true"]www.sanitas.com.gr/files/recipesRel/2011211114843_big_WRAP-50m.png[/img[/URL]]
αμα λαχει τυλιξου και ολος για καλυτερη προστασια
[/quote]
Σωστός μαν! Υπόσχεται και τέλεια εφαρμογή, το γράφει στην συσκευασία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φθηνά προφυλακτικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα κυνικός
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
εδω εισαι εσυ
http://[URL unfurl="true"]www.sanitas.com.gr/files/recipesRel/2011211114843_big_WRAP-50m.png[/img[/URL]]
αμα λαχει τυλιξου και ολος για καλυτερη προστασια
[/quote]
ελπιζω να μην ηταν αστειακι για τον αγκο μου αυτο ... ταμτακο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
ελπιζω να μην ηταν αστειακι για τον αγκο μου αυτο ... ταμτακο
εισαι στον ογκο μαν ?
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
εισαι στον ογκο μαν ?
αμα θα δεις τη βυζαρα μου θα καταλαβεις τι ειμαι!!!
denexwonoma
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
σε καταλαβα απο την φωνηαμα θα δεις τη βυζαρα μου θα καταλαβεις τι ειμαι!!!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
αμα θα δεις τη βυζαρα μου θα καταλαβεις τι ειμαι!!!
:S
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Γαμησα προχθες με ενα προφυλακτικο που κατεβασα απο κουτι που βαζεις ενα ευρω.. το βρηκα σε μια τουαλετα απο ενα καφε που βγηκα
παιρνω τηλεφωνο μια γαμιολα που ηθελα να γαμησω
Βρισκομαστε στα καπακια
Την ωρα που παω να το βαλω μεσα ακουω ενα μπαμ ..καταλαβα εσκασε
το κοιταζω...τρυπησε μπροστα
Το τεντωνω το το κανω κομπο απο μπροστα και τον ξαναβαζω μεσα επρεπε να γαμησω επειγοντως
Μετα απο 2-3 λεπτα καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα
Το προφυλαχτικο ειχε γινει χιλια κομματια εμεινε ολο μεσα στο μουνι της εκτος απο την ροδελα που εμεινε στην βαση του πουτσου μου
Αυτη να μου πρηζει τα αρχιδια αντε τωρα πως να το βγαλω, εγω να της λεω σκασε και παρε μου πιπα.
Μολις την εχυσα εφυγα, λογικα πρεπει να δυσκολευτηκε να το βρει γιατι εχει μουνι πηγαδι !!!
the condom set off !!!
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
κατι ακουσα οτι ο αχαχουχας πουλαει και μεταχειρισμενες καποτες παιδια,μετα τα ληγμενα λαχεια και τα ξυσμενα ξυστα.....τις πλενει,τις στεγνωνει και τις πουλαει μισοτιμης
εχει αδικηθεί αυτο το παιδι ... στη jp morgan επρεπε να δουλευει
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Επιχειρηματικό πνεύμα! Για golden boy έπρεπε να πάει!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Γαμησα προχθες με ενα προφυλακτικο που κατεβασα απο κουτι που βαζεις ενα ευρω.. το βρηκα σε μια τουαλετα απο ενα καφε που βγηκα
Βρισκομαστε στα καπακια
Το τεντωνω το το κανω κομπο απο μπροστα και τον ξαναβαζω μεσα επρεπε να γαμησω επειγοντως
Το προφυλαχτικο ειχε γινει χιλια κομματια εμεινε ολο μεσα στο μουνι της εκτος απο την ροδελα που εμεινε στην βαση του πουτσου μου
Αυτη να μου πρηζει τα αρχιδια αντε τωρα πως να το βγαλω, εγω να της λεω σκασε και παρε μου πιπα.
Μολις την εχυσα εφυγα, λογικα πρεπει να δυσκολευτηκε να το βρει γιατι εχει μουνι πηγαδι !!!
είσαι τεράστιος.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αλήθεια προσπαθώ να καταλάβω γιατι το εβαλες......!!!!!!!!!Γαμησα προχθες με ενα προφυλακτικο που κατεβασα απο κουτι που βαζεις ενα ευρω.. το βρηκα σε μια τουαλετα απο ενα καφε που βγηκα
Βρισκομαστε στα καπακια
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
κυνικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
Παίζεις κορώνα-γράμματα τη ζωή σου δηλαδή για 1-2 ευρώ διαφορά;; Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά!
Αγαπητέ μου, θεωρώ οτι υπερβάλετε. Εάν ήταν έτσι, με τα διάφορα ανώνυμα προφυλακτικά των οίκων ανοχής, θα ήταν όλες έγκυοι και οι πελάτες παρασημοφόροι.
Μυθος για τις μαρκες του φαρμακειου.
Ειναι να σου κατσει.
Παιζουν απειρες καλες μαρκες που δεν τις ξερουμε ειδικα εδω στο Ελλαντα γιατι εχουμε φαει τιγκα διαφημιση απο την durex.
Συμφωνώ, και εγώ για τον ίδιο λόγο άνοιξα αυτό το θέμα. Για τις μάρκες του φαρμακείου δεν γνωρίζω, αλλά υποθέτω εαν ένα προϊον εχει CE είναι κατάλληλο για χρήση.
Αλήθεια προσπαθώ να καταλάβω γιατι το εβαλες......!!!!!!!!!![]()
Με προλάβατε.
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
φτηνα προφυλακτικα δεν αξιζουν οσα κι αν εχω παρει φτηνα μου σπανε η κατα τη δυσδειση η οταν γαμαω δηλ κατα τη διαρκεια
οποτε καλητερα να δωσω λιγα € παραπανω και να χω το κεφαλακι μου ησυχο α και για προφυλακτικα παντα σουπερμαρκετ ποτε φαρμακειο γιατι ειναι πανακριβα και ποτε περιπτερο γιατι παλι ειναι πανακριβα.
και χωρις να θεωρηθει οτικανω διαφημηση τα χειροτερα ειναι τα duo πραγματικα μια φορα ειχα αγορασει 12 αδα και μοου σπασαν σχεδον ολα πολλυ μαπα προφυλακτικα αυτα που με εχουν βολεψει πολλυ δεν μου εχουν σπασει και φοριουντε ευκολα ειναι τα durex αρκετα καλα μπορω να πω μιλαω παντα προσωπικα και χωρις να κανω διαφημηση
οποτε καλητερα να δωσω λιγα € παραπανω και να χω το κεφαλακι μου ησυχο α και για προφυλακτικα παντα σουπερμαρκετ ποτε φαρμακειο γιατι ειναι πανακριβα και ποτε περιπτερο γιατι παλι ειναι πανακριβα.
και χωρις να θεωρηθει οτικανω διαφημηση τα χειροτερα ειναι τα duo πραγματικα μια φορα ειχα αγορασει 12 αδα και μοου σπασαν σχεδον ολα πολλυ μαπα προφυλακτικα αυτα που με εχουν βολεψει πολλυ δεν μου εχουν σπασει και φοριουντε ευκολα ειναι τα durex αρκετα καλα μπορω να πω μιλαω παντα προσωπικα και χωρις να κανω διαφημηση
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
φτηνα προφυλακτικα δεν αξιζουν οσα κι αν εχω παρει φτηνα μου σπανε η κατα τη δυσδειση η οταν γαμαω δηλ κατα τη διαρκεια
Ρε φίλε γιατί γράφεις παπαριές?
Οι καπότες που χρησιμοποιούνται στα μπουρδέλα είναι κακής ποιότητας? Σπάνε?
Και όμως, πουλιώνται 0,10 η μία.
Το κουτί έχει 144 (12 12δες).
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Ρε φίλε γιατί γράφεις παπαριές?
Οι καπότες που χρησιμοποιούνται στα μπουρδέλα είναι κακής ποιότητας? Σπάνε?
Και όμως, πουλιώνται 0,10 η μία.
Το κουτί έχει 144 (12 12δες).
Φτιαγμενα στην Κινα και Ινδια με αμφιβολη ποιοτητα, αντοχη και ελεγχο. Εδω πας και δινεις απο 50 μεχρι 250 σε τανα για μια ωρα και τσιγκουνευεσαι 1-2 ευρω για καποιο ποιοτητος προφυλακτικο?
Και απο περιπτερα μακρυα γιατι το καλοκαιρι η θερμοκρασια τα επηρεαζει.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
καλα ρε τυποι στις καποτες η τσιγκουνια? σα να ψαχνεις φτηνο κρανος. δεν τσιγκουνευομαστε στην ασφαλεια.
Επισκέπτης
Φτιαγμενα στην Κινα και Ινδια με αμφιβολη ποιοτητα, αντοχη και ελεγχο. Εδω πας και δινεις απο 50 μεχρι 250 σε τανα για μια ωρα και τσιγκουνευεσαι 1-2 ευρω για καποιο ποιοτητος προφυλακτικο?
Και απο περιπτερα μακρυα γιατι το καλοκαιρι η θερμοκρασια τα επηρεαζει.
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 133
- Εμφανίσεις
- 60K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 597