Νέα

Φρικιαστικό έγκλημα στη Νάξο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς σε ποίο χωριό έγινε αυτό το έγκλημα ? Επειδή έτυχε να βρεθώ σε ορεινό χωριό της Νάξου 2 φορές (καλοκαίρια)επί 2 μήνες έχω να πώ ότι η πλειοψηφία των <<Αξωτιών>> όπως αλλιώς τους λένε είναι μεγάλα καθάρματα και άξεστοι...Χωρίς να θέλω να θείξω κανέναν.Από προσωπική μου εμπειρία έχω βγάλει τα δικά μου συμπεράσματα...

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Ρε τον παλιοκερατά. Κ εγώ μόλις το άκουσα, με έπιασε ένας θυμός, που θα σκότωνα το καθίκι αν το είχα μπροστά μου. Απορώ μερικοί πατεράδες πως έχουν την όρεξη να μιλάνε στις κάμερες και δεν πάνε από την πρώτη στιγμή να βρούνε το δράστη και να του κόψουν το λαρύγγι. Αλλά ο πατέρας του παιδιού μου ξύνισε λιγάκι. Σαν αναρχοκουμούνι μου φάνηκε και το παιδί του προφανως είχε πολλές ελευθερίες και πρωτοβουλίες που δε θα έπρεπε.
Πραγματικά πρέπει να επαναφέρουν τη θανατική ποινή, αλλιώς δεν θα βάλουν μυαλό μερικοί τρελοί.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ρε τον παλιοκερατά. Κ εγώ μόλις το άκουσα, με έπιασε ένας θυμός, που θα σκότωνα το καθίκι αν το είχα μπροστά μου. Απορώ μερικοί πατεράδες πως έχουν την όρεξη να μιλάνε στις κάμερες και δεν πάνε από την πρώτη στιγμή να βρούνε το δράστη και να του κόψουν το λαρύγγι. Αλλά ο πατέρας του παιδιού μου ξύνισε λιγάκι. Σαν αναρχοκουμούνι μου φάνηκε και το παιδί του προφανως είχε πολλές ελευθερίες και πρωτοβουλίες που δε θα έπρεπε.
Πραγματικά πρέπει να επαναφέρουν τη θανατική ποινή, αλλιώς δεν θα βάλουν μυαλό μερικοί τρελοί.

Ε οχι και αναρχοκουμουνι!!

Καπιταλιστης μεταλας ηταν!! Death metal και παπαριες του καπιταλισμου. ;)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αλλά ο πατέρας του παιδιού μου ξύνισε λιγάκι. Σαν αναρχοκουμούνι μου φάνηκε και το παιδί του προφανως είχε πολλές ελευθερίες και πρωτοβουλίες που δε θα έπρεπε.

Τελείς υπο την επήρρεια;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα φανει απο το ποσο που θα ζητησουν με αγωγη.αν  μαλιστα ειχε τιποτα το σπιτι στο ονομα του ο μπαγλαμας ο πατερας βλεπω την οικογενεια του στο δρομο.κριμα για το κοριτσακι.
τετοιες περιπτωσεις ειναι χαρακτηριστικες οτι δεν ειναι δυνατο να υπαρξει δικαστικη πλανη για να επιβληθει η θαν. ποινη.
ισως θα μπορουσε να ανοιξει και σχετικο θεμα, ιδιως ενοψει των τελευταιων γεγονοτων αποπλανησης-βιασμου-αιμομιξιας (ξεδωστε αλλου τις ορμες σας)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Mα καλα ποιο φρικιαστικο εγκλημα εγινε??

Αφου τελικα δεν του πηρε το κεφαλι!
καλα..αν σου τυχει εσενα στο παιδι σου πες το αλλιως..αντε με τις μαλακιες βραδιατικα!

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
To να τύχει στο παιδί σου να το έχει γκαστρώσει ένα 17χρονο πως σου φαίνεται;

εγω παντως θα του λεγα: "βρε μοναχοφάη πηδηξες την πιτσιρικα και δεν την εστειλες πρωτα στον πατερα σου για να την... "εγκρινει"?
χαχαχαχα!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
κριμα που δε προλαβε να κοψει το κεφαλι :idiot:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Εγω προσωπικα θα ειχα καταλαβει οτι θα ειχα αποτυχει σαν πατερας, σε παρα πολλα πραγματα οσον αφορα στην κορη.

Ενταξει, να γινει καμια μανουρα λογικο ειναι στην τελικη, οχι να κοψει και χερι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ακουστε λογικη...πας καλα ρε φιλε?
αν μου βιαζε την κορη θα του εκοβα οχι το χερι αλλα και τα αρχιδια...
αλλα αν μου την γκαστρωνε ενω ειχαν σχεση συμφωνω με τον αναλ...
απο κατι τετοιες αποψεις σαν τις δικιες σου τοντοκ πασχει η κοινωνια μας!!!

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
Ξέρει κανείς σε ποίο χωριό έγινε αυτό το έγκλημα ? Επειδή έτυχε να βρεθώ σε ορεινό χωριό της Νάξου 2 φορές (καλοκαίρια)επί 2 μήνες έχω να πώ ότι η πλειοψηφία των <<Αξωτιών>> όπως αλλιώς τους λένε είναι μεγάλα καθάρματα και άξεστοι...Χωρίς να θέλω να θείξω κανέναν.Από προσωπική μου εμπειρία έχω βγάλει τα δικά μου συμπεράσματα...

εισαι λαθος πιστευω φιλε....αν πηγες σε χωριο τοτε ισως να γνωρισες καποιους οχι τοσο πολιτισμενους οποτε λογικο!!αλλα οι ανθρωποι της ναξου δεν ειναι καθαρματα...

ο ανδρας αυτος ηταν ξενος....αθηναιος...απλα παντρευτηκε ναχιωτισσα!!!δεν ειχε καμια σχεση με το νησι δηλαδη...αν θελεις στειλε μου pm το χωριο που ησουν...θα σου πω και το χωριο που εμενε ο τυπος με το σπαθι....

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
μα τι σπαθι ηταν αυτο τελος παντωνε? σαμουραι ή το εξκαλιμπερ?

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό το κτήνος που ακρωτηρίασε και κατέστρεψε έναν νέο άνθρωπο πρέπει να τιμωρηθεί με το ίδιο νόμισμα.Σε αυτούς τους υπάνθρωπους δεν πρέπει να υπάρχει κανένα έλεος και καμιά κοινωνική ευαισθησία.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
το παιδι ειναι εκτος κινδυνου πλεον οπως ειπε ο γιατρος...αλλα δυστιχως του ακρωτηριασαν το χερι που ειχαν προσπαθησει να ξανακολλησουν γιατι δεν δουλευαν καλα οι αρτηριες..!!!

latex να εισαι σιγουρος πως καπως ετσι θα παει...δεν προκειται να τον αφησουν ετσι...!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
το παιδι ειναι εκτος κινδυνου πλεον οπως ειπε ο γιατρος...αλλα δυστιχως του ακρωτηριασαν το χερι που ειχαν προσπαθησει να ξανακολλησουν γιατι δεν δουλευαν καλα οι αρτηριες..!!!

latex να εισαι σιγουρος πως καπως ετσι θα παει...δεν προκειται να τον αφησουν ετσι...!!

Τι θα του κανουν δηλαδη Τρυφερουλη?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ακουστε λογικη...πας καλα ρε φιλε?
αν μου βιαζε την κορη θα του εκοβα οχι το χερι αλλα και τα αρχιδια...
αλλα αν μου την γκαστρωνε ενω ειχαν σχεση συμφωνω με τον αναλ...
απο κατι τετοιες αποψεις σαν τις δικιες σου τοντοκ πασχει η κοινωνια μας!!!

Tι σχέση είχε με το 14χρονο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom