Ξέρει κανείς σε ποίο χωριό έγινε αυτό το έγκλημα ? Επειδή έτυχε να βρεθώ σε ορεινό χωριό της Νάξου 2 φορές (καλοκαίρια)επί 2 μήνες έχω να πώ ότι η πλειοψηφία των <<Αξωτιών>> όπως αλλιώς τους λένε είναι μεγάλα καθάρματα και άξεστοι...Χωρίς να θέλω να θείξω κανέναν.Από προσωπική μου εμπειρία έχω βγάλει τα δικά μου συμπεράσματα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φρικιαστικό έγκλημα στη Νάξο...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 106
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ρε τον παλιοκερατά. Κ εγώ μόλις το άκουσα, με έπιασε ένας θυμός, που θα σκότωνα το καθίκι αν το είχα μπροστά μου. Απορώ μερικοί πατεράδες πως έχουν την όρεξη να μιλάνε στις κάμερες και δεν πάνε από την πρώτη στιγμή να βρούνε το δράστη και να του κόψουν το λαρύγγι. Αλλά ο πατέρας του παιδιού μου ξύνισε λιγάκι. Σαν αναρχοκουμούνι μου φάνηκε και το παιδί του προφανως είχε πολλές ελευθερίες και πρωτοβουλίες που δε θα έπρεπε.
Πραγματικά πρέπει να επαναφέρουν τη θανατική ποινή, αλλιώς δεν θα βάλουν μυαλό μερικοί τρελοί.
Πραγματικά πρέπει να επαναφέρουν τη θανατική ποινή, αλλιώς δεν θα βάλουν μυαλό μερικοί τρελοί.
Ρε τον παλιοκερατά. Κ εγώ μόλις το άκουσα, με έπιασε ένας θυμός, που θα σκότωνα το καθίκι αν το είχα μπροστά μου. Απορώ μερικοί πατεράδες πως έχουν την όρεξη να μιλάνε στις κάμερες και δεν πάνε από την πρώτη στιγμή να βρούνε το δράστη και να του κόψουν το λαρύγγι. Αλλά ο πατέρας του παιδιού μου ξύνισε λιγάκι. Σαν αναρχοκουμούνι μου φάνηκε και το παιδί του προφανως είχε πολλές ελευθερίες και πρωτοβουλίες που δε θα έπρεπε.
Ε οχι και αναρχοκουμουνι!!
Καπιταλιστης μεταλας ηταν!! Death metal και παπαριες του καπιταλισμου. ;)
Αλλά ο πατέρας του παιδιού μου ξύνισε λιγάκι. Σαν αναρχοκουμούνι μου φάνηκε και το παιδί του προφανως είχε πολλές ελευθερίες και πρωτοβουλίες που δε θα έπρεπε.
Τελείς υπο την επήρρεια;
Τελείς υπο την επήρρεια;
θα φανει απο το ποσο που θα ζητησουν με αγωγη.αν μαλιστα ειχε τιποτα το σπιτι στο ονομα του ο μπαγλαμας ο πατερας βλεπω την οικογενεια του στο δρομο.κριμα για το κοριτσακι.Ρε τον παλιοκερατά. Κ εγώ μόλις το άκουσα, με έπιασε ένας θυμός, που θα σκότωνα το καθίκι αν το είχα μπροστά μου. Απορώ μερικοί πατεράδες πως έχουν την όρεξη να μιλάνε στις κάμερες και δεν πάνε από την πρώτη στιγμή να βρούνε το δράστη και να του κόψουν το λαρύγγι. Αλλά ο πατέρας του παιδιού μου ξύνισε λιγάκι. Σαν αναρχοκουμούνι μου φάνηκε και το παιδί του προφανως είχε πολλές ελευθερίες και πρωτοβουλίες που δε θα έπρεπε.
τετοιες περιπτωσεις ειναι χαρακτηριστικες οτι δεν ειναι δυνατο να υπαρξει δικαστικη πλανη για να επιβληθει η θαν. ποινη.
ισως θα μπορουσε να ανοιξει και σχετικο θεμα, ιδιως ενοψει των τελευταιων γεγονοτων αποπλανησης-βιασμου-αιμομιξιας (ξεδωστε αλλου τις ορμες σας)
καλα..αν σου τυχει εσενα στο παιδι σου πες το αλλιως..αντε με τις μαλακιες βραδιατικα!Mα καλα ποιο φρικιαστικο εγκλημα εγινε??
Αφου τελικα δεν του πηρε το κεφαλι!
καλα..αν σου τυχει εσενα στο παιδι σου πες το αλλιως..αντε με τις μαλακιες βραδιατικα!
προφανως δεν το πιασες
Το αντιθετο εννοουσα απο οτι καταλαβες!
Συμφωνουμε δηλαδη ;)
καλα..αν σου τυχει εσενα στο παιδι σου πες το αλλιως..αντε με τις μαλακιες βραδιατικα!
To να τύχει στο παιδί σου να το έχει γκαστρώσει ένα 17χρονο πως σου φαίνεται;
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
εγω παντως θα του λεγα: "βρε μοναχοφάη πηδηξες την πιτσιρικα και δεν την εστειλες πρωτα στον πατερα σου για να την... "εγκρινει"?
χαχαχαχα!
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
κριμα που δε προλαβε να κοψει το κεφαλι
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Εγω προσωπικα θα ειχα καταλαβει οτι θα ειχα αποτυχει σαν πατερας, σε παρα πολλα πραγματα οσον αφορα στην κορη.
Ενταξει, να γινει καμια μανουρα λογικο ειναι στην τελικη, οχι να κοψει και χερι.
ακουστε λογικη...πας καλα ρε φιλε?To να τύχει στο παιδί σου να το έχει γκαστρώσει ένα 17χρονο πως σου φαίνεται;
αν μου βιαζε την κορη θα του εκοβα οχι το χερι αλλα και τα αρχιδια...
αλλα αν μου την γκαστρωνε ενω ειχαν σχεση συμφωνω με τον αναλ...
απο κατι τετοιες αποψεις σαν τις δικιες σου τοντοκ πασχει η κοινωνια μας!!!
Ξέρει κανείς σε ποίο χωριό έγινε αυτό το έγκλημα ? Επειδή έτυχε να βρεθώ σε ορεινό χωριό της Νάξου 2 φορές (καλοκαίρια)επί 2 μήνες έχω να πώ ότι η πλειοψηφία των <<Αξωτιών>> όπως αλλιώς τους λένε είναι μεγάλα καθάρματα και άξεστοι...Χωρίς να θέλω να θείξω κανέναν.Από προσωπική μου εμπειρία έχω βγάλει τα δικά μου συμπεράσματα...
εισαι λαθος πιστευω φιλε....αν πηγες σε χωριο τοτε ισως να γνωρισες καποιους οχι τοσο πολιτισμενους οποτε λογικο!!αλλα οι ανθρωποι της ναξου δεν ειναι καθαρματα...
ο ανδρας αυτος ηταν ξενος....αθηναιος...απλα παντρευτηκε ναχιωτισσα!!!δεν ειχε καμια σχεση με το νησι δηλαδη...αν θελεις στειλε μου pm το χωριο που ησουν...θα σου πω και το χωριο που εμενε ο τυπος με το σπαθι....
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
μα τι σπαθι ηταν αυτο τελος παντωνε? σαμουραι ή το εξκαλιμπερ?
το ειδα στο εθνος σε φωτο,πεταμενο γεματο αιματα
ναι ηταν σαν κατανα,σαν των σαμουραι..
Να και η φώτο
ναι ηταν σαν κατανα,σαν των σαμουραι..
Να και η φώτο
το παιδι ειναι εκτος κινδυνου πλεον οπως ειπε ο γιατρος...αλλα δυστιχως του ακρωτηριασαν το χερι που ειχαν προσπαθησει να ξανακολλησουν γιατι δεν δουλευαν καλα οι αρτηριες..!!!
latex να εισαι σιγουρος πως καπως ετσι θα παει...δεν προκειται να τον αφησουν ετσι...!!
latex να εισαι σιγουρος πως καπως ετσι θα παει...δεν προκειται να τον αφησουν ετσι...!!
το παιδι ειναι εκτος κινδυνου πλεον οπως ειπε ο γιατρος...αλλα δυστιχως του ακρωτηριασαν το χερι που ειχαν προσπαθησει να ξανακολλησουν γιατι δεν δουλευαν καλα οι αρτηριες..!!!
Τι θα του κανουν δηλαδη Τρυφερουλη?
ακουστε λογικη...πας καλα ρε φιλε?
αν μου βιαζε την κορη θα του εκοβα οχι το χερι αλλα και τα αρχιδια...
αλλα αν μου την γκαστρωνε ενω ειχαν σχεση συμφωνω με τον αναλ...
απο κατι τετοιες αποψεις σαν τις δικιες σου τοντοκ πασχει η κοινωνια μας!!!
Tι σχέση είχε με το 14χρονο;