Νέα

Φρικιαστικό έγκλημα στη Νάξο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ουτε στον μεσαιωνα να ζουσαμε δν θα αντιδρουσε καποιος ετσι :helpplea: :headbang:
Κρεμασμα απο τα .... θελει ο τυπος :tickedoff:
Το καημενο το παιδακι τι επαθε :(

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλα κ το παιδι ΠΗΓΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ,γιατι πηγε μονος?ο πατερας του,αφησε 18ετών παιδι να παει ΜΟΝΟ να ζητησει το χερι μιας 14χρονης και ενω ξερει οτι εχει ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ ΠΑΤΕΡΑ?Τι πατερας ειναι αυτος που αφησε τον γιο να παει μονος?ειπαμε να κανουμε τα παιδια μας αντρες αλλα ΟΧΙ κ ετσι ρε!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
να τον βαλουν παλι στη μπουζου κι ευχομαι οι φιλακοβιοι να τον αντιμετοπισουν οπως τους βιαστες...τετοια καθαρματα θα επρεπε με το μπαλτα να τους κοβουν ολα τα ακρα ενα ενα...να πεθανουν τετοιοι μπασταρδοι...οποιος επαναλαμβανει εγκλημα πρεπει να υποφερει μεχρι να πεθανει...αν ειναι δυνατον να κοψεις με μπαλτα το χερι ενος παιδιου..να λιωσει ο πουστης και σκατα στον ταφο του!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ουτε στον μεσαιωνα να ζουσαμε δν θα αντιδρουσε καποιος ετσι :helpplea: :headbang:
Κρεμασμα απο τα .... θελει ο τυπος :tickedoff:
Το καημενο το παιδακι τι επαθε :(
Μακαρι να ειμασταν στον μεσαιωνα θα τον ειχαν αποκεφαλιση για το πρωτο φονο που ειχε κανει.
Δεν θα ετρωγε ισοβια και σε 8 χρονια θα ηταν εξω.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Μακαρι να ειμασταν στον μεσαιωνα θα τον ειχαν αποκεφαλιση για το πρωτο φονο που ειχε κανει.
Δεν θα ετρωγε ισοβια και σε 8 χρονια θα ηταν εξω.

+1000. Δε χρειάζεται να πουμε φυσικά οτι το "σωφρονιστικό" σύστημα ειναι για κλάματα απο ολες τις απόψεις.
Κρίμα το παιδάκι, καλή ανάρωση να έχει.

Επισκέπτης
Παίδες αυτό "κουμπώνει" τέλεια με την φετινή μου εμπειρία διακοπών από τη Nάξο...Δεν εξηγείται αλλοιώς πρέπει να έχει κάτι το νερό εκεί...Πολλοί ντόπιοι - άντρες γυναίκες - έχουν όψη καθυστερημένου, είναι πολύ επιθετικοί (κάτσαμε εκεί οικογενειακώς 8 ημέρες και γυρίσαμε όλο το υπέροχο πραγματικά νησί) και κάτι τέτοιο για εκεί ακούγεται απόλυτα λογικό...Λυπάμαι και ζητώ συγνώμη από τους λογικούς Nαξιώτες οι οποίοι όμως ξέρουν τα "χάλια" των υπολοίπων σε συμπεριφορά και ύφος...Tώρα ο καραγκιόζης που έκανε αυτό που έκανε...θεωρεί μάλλον τον εαυτό του "άντρα" κλπ...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ειναι δηλαδή ολο το χωριό λιγο πολύ σαν αυτόν, εχουν ροπή στην εγκληματικότητα?

Σαφως και οχι....αλλα ειναι ενα χωριο ορεινο,κατω απο την Απειρανθο.με λιγους κατοικους και που συντροφια τους ολο το χειμωνα εχουν τα προβατα τους...Σπανιως βλεπουν ανθρωπο, και  σαν να αγριευονται ενα πραγμα...Αλλα και το ολο χωριο δεν χαιρει και μεγαλης εκτιμησης ακομα και αναμεσα στους αξωτες...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Παίδες αυτό "κουμπώνει" τέλεια με την φετινή μου εμπειρία διακοπών από τη Nάξο...Δεν εξηγείται αλλοιώς πρέπει να έχει κάτι το νερό εκεί...Πολλοί ντόπιοι - άντρες γυναίκες - έχουν όψη καθυστερημένου, είναι πολύ επιθετικοί (κάτσαμε εκεί οικογενειακώς 8 ημέρες και γυρίσαμε όλο το υπέροχο πραγματικά νησί) και κάτι τέτοιο για εκεί ακούγεται απόλυτα λογικό...Λυπάμαι και ζητώ συγνώμη από τους λογικούς Nαξιώτες οι οποίοι όμως ξέρουν τα "χάλια" των υπολοίπων σε συμπεριφορά και ύφος...Tώρα ο καραγκιόζης που έκανε αυτό που έκανε...θεωρεί μάλλον τον εαυτό του "άντρα" κλπ...
3 φορες εχω παει διακοπες εκει(απο εβδομάδα κ πάνω) και ειναι ΠΟΛΥ ευγενικοί αλλα μερικοί νεοι ειναι ΠΙΟ ΛΙΓΟΥΡΙΑ(και προκλητικά χώνονται σε κοπελες που συνοδέυονται)ακόμα κ απο λαθρομετανάστη που εχει 2 μηνες να παει με την γυναίκα του..ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ το παρατήρησα αυτο..Ισως έτυχε,δεν ξέρω,μπορει να κάνω λάθος..

Agent

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
0
Λιθοβολισμος στην κεντρικη πλατεια του χωριου, αποκεφαλισμος, κλωτσημα του κεφαλιου του σε ολες τις γειτονιες του χωριου οπως καναν παλιοτερα και στην Αγγλια (ετσι αλλωστε αρχισε και το ποδοσφαιρο για να μαθαινουμε και κατι) και κατουρημα του ακεφαλου σωματους απο οσους θελουν. Θανατικη ποινη για κατι τετοιες λαλακες.

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Αγγλια (ετσι αλλωστε αρχισε και το ποδοσφαιρο για να μαθαινουμε και κατι)
Το συγχρόνο ποδόσφαιρο με τη σημερινή του μορφή, συμπλήρωσε 150 χρόνια ζωής κι έχει πατρίδα του την Αγγλία.
Η προέλευση του ποδοσφαίρου χάνεται κυριολεκτικά στα βάθη του παρελθόντος. Αλλά μια τόσο μακρινή έρευνα θα ήταν κουραστική και θα έπασχε από έλλειψη στοιχείων.
Πόσα δεν έχουν γραφεί και πόσες υποθέσεις δεν έχουν γίνει για ν' αποδειχτεί ότι οι αρχαίοι Έλληνες, ή ακόμη και αρχαιότεροι λαοί στην ιστορία, οι Αιγύπτιοι και οι Ασσύριοι, γνώριζαν το παιχνίδι που συναρπάζει σήμερα όλο τον κόσμο, χωρίς να είναι φυσικά δυνατό, από τα ελάχιστα αρχαία κείμενα που αναφέρονται στα παιχνίδια των αρχαίων, να εξαχθούν οριστικά συμπεράσματα, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό ότι έπαιζαν κάποιο σφαιριστικό παιχνίδι.
Ένα ανάγλυφο του 4ου π.Χ. αιώνα που βρίσκεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Αθηνών και εικονίζει έναν έφηβο να παίζει μια σφαίρα πάνω στο πόδι του. Από ανασκαφές που έκαναν στη Σαμοθράκη οι Αμερικανοί με επικεφαλής την κ. Ελίζαμπεθ Ντούζμπερι και τον Έλληνα αρχαιολόγο κ. Ανδρέα Βαβρίτσα, προήλθε ένα ακόμη εύρημα, μια μπάλα φτιαγμένη από ουροδόχο κύστη ζώου. Σ' έναν τάφο του 3ου π.Χ. αιώνα, βρέθηκε μεταξύ άλλων κι ένα πήλινο συμπαγές ομοίωμα μπάλας, που μοιάζει με τις μπάλες που χρησιμοποιούνται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Ανάλογα ευρήματα και μαρτυρίες για σφαιριστικά παιχνίδια, υπάρχουν στην Κίνα, την Αίγυπτο, την Ιταλία, Γαλλία και σε πολλές άλλες χώρες, όπως στη Νότια Αμερική.

Όσο για τους Ναξιώτες λόγω διακοπών φέτος έχω να πω ότι τα χωριά της Νάξου που δεν έχουν τουρισμό  όπως και σε αλλά νησιά είναι απόμακροι, επιθετικοί, αφιλόξενοι, άξεστοι, και τις περισσότερες φορές αγράμματοι.
Ο πατέρας αν ήταν έξυπνος ή έστω είχε λίγο μόρφωση να είχε ας έκανε μήνυση τον πιτσιρικά για αποπλάνηση ανηλίκου ακόμη και για βιασμό και σίγουρα θα έβγαινε κερδισμένος.   

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
τι λες τωρα?εχω μεινει......με πηρε η μητερα μου τηλεφωνο να μου το πει αλλα δεν εδωσα σημασια,δεν ηξερα οτι εγινε στην ναξο!!

ειμαι απο ναξο(βερος ναξιωτης)!!!χαχαχχαχαχα θα μαθω λεπτομερειες  και θα σας πω...
γιαυτο δεν προκειται να παρω ναξιωτισσα ποτε....

Επισκέπτης
τι λες τωρα?εχω μεινει......με πηρε η μητερα μου τηλεφωνο να μου το πει αλλα δεν εδωσα σημασια,δεν ηξερα οτι εγινε στην ναξο!!

ειμαι απο ναξο(βερος ναξιωτης)!!!χαχαχχαχαχα θα μαθω λεπτομερειες  και θα σας πω...
γιαυτο δεν προκειται να παρω ναξιωτισσα ποτε....
από της εμπορικές συναλλαγές με τον Όθωνα πήρατε άσχημο όνομα.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα εκαναν οι mods και εσβησαν το ονομα του.εκτος απο την οικογενεια του, ακομη και του ιδιου το ονομα δεν πρεπει να δημοσιοποιειται, τουλαχιστον μεχρι να του αποδοθει κατηγορια, το διποδο ζωο.σε τετοιες περιπτωσεις ακομη και ο θεσμος της υποτροπης φανταζει ελαχιστος και ισως θα επρεπε να αναθεωρηθει η αποψη για τη θαν καταδικη

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
α ρε υπνος βαρυς....το ονομα βγηκε απ το αρχικο μηνυμα αλλα απ την παραθεση δυο μηνυματα πιο κατω το ονομα ειναι εκει...ΡΕ ΜΗΠΩς ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΝΤ?η ειναι σαν την κιτρινη καρτα που οταν την ζητας για αλλον την τρως εσυ και φαω κανα Modereted...Η γνωμη μου ειναι να μπει το ονομα..σιγα μην θιξουμε το καθικι!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτο που λες συμβαινει παντα.πχ οταν διαγραφεται ολοκληρο μηνυμα, παρακατω σε τυχον παραθεση του συνηθως δεν εχει αφαιρεθει.αμα γινεις μοντ εσυ βλεπω να τρωνε moderated τα μισα μελη

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αυτο που λες συμβαινει παντα.πχ οταν διαγραφεται ολοκληρο μηνυμα, παρακατω σε τυχον παραθεση του συνηθως δεν εχει αφαιρεθει.αμα γινεις μοντ εσυ βλεπω να τρωνε moderated τα μισα μελη
γιατι ρε μαν?σοβαρα το ειπες αυτο?με ειδες πολλες φορες να μαλωνω με καποιον...νομιζω πως κανεις λαθος!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν πιστευω να πληγωσα; πλακα κανω.τον μονο που μου ερχεται οτι αρπαχτηκες ειναι ο γκοθιαμ.
εχω τα δικα μου:2-0 απο τον αστερα και χωρις ΟΥΤΕ ΜΙΑ υποψια ευκαιριας, μπραβο ρε σαντος

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
με τον Gothiam?ουτε καν θυμαμαι μαν...ο αστερας γαμει...αν δεν κανει κοιλια που ειναι λογικο καποια στιγμη θα βγει στανταρ ουφα...
κι εγω πλακα εκανα πανω ρε μαν..χαλαρα!να σκεφτομαι να βαρδαροκινηθω καμια ψιλη το βραδακι...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Mα καλα ποιο φρικιαστικο εγκλημα εγινε??

Αφου τελικα δεν του πηρε το κεφαλι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom