Tι σχέση είχε με το 14χρονο;
Ελα ντε...εγω δεν θα προσεγγιζα ποτε μια ανηλικη για σεξ
Σε οποια ηλικια και να μουν
Αν ηταν 14 μονο κανενα φιλακι.
Tι σχέση είχε με το 14χρονο;
οτι σχεση εχει ενα 17χρονο αγορι με ενα 14 χρονο κοριτσι...υπευθυνος για τη σχεση αυτην ηταν ο πατερας δραστης κι οχι η μικρη...και σε παρακαλω πολυ μην επιμενεις στο θεμα με το γνωστο σου υφος γιατι εχεις αδικο οτι και να πεις...Αν ησουν εσυ ο πατερας να εκανες το ιδιο μ αυτο το καθικι...εγω δεν θα το εκανα...Tι σχέση είχε με το 14χρονο;
Α ναι?μιλας σοβαρα?O πατέρας δράστης βρισκόταν σε διάσταση με την σύζυγό του και τα παιδιά του έμεναν μαζί της. Πως ήταν λοιπόν υπεύθυνος;
Επιπλέον στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε μεταξύ των πρωταγωνιστών και το θέμα κατέληξε έτσι.
Και όπως υπάρχει γονική ευθύνη από τη μεριά της κάθε 14χρονης, έτσι υπάρχει γονική ευθύνη και από τη μεριά του κάθε μικρού που κοιτάζει πως θα πηδήξει, πολλές φορές μάλιστα επιδιώκοντας την έλλειψη προφύλαξης.
Ε οχι και αναρχοκουμουνι!!
Καπιταλιστης μεταλας ηταν!! Death metal και παπαριες του καπιταλισμου. ;)
+1.στυγνος εγκληματιας η και ψυχοπαθης ο τυπος.τιποτα λιγοτερο.και γαμημενο το κρατος.που ακουστηκε σε 8 χρονια ελευθερος για φονο?και τον αλλο ανθρωπο για πλακα τον σκοτωσε.αλλα αυτο που εκανε με τον μικρο ηταν αχαρακτηριστο.κρεμασμα θελουν κατι τετοιοι πραγματικα.σιγουρα ο μικρος δε φερθηκε σωστα αλλα αυτο δε δικαιολογει το δραστη στο ελαχιστο.ολοι μας εχουμε νευριασει,εχουμε αισθανθει να τρελλαινομαστε απο τα νευρα καποιες φορες αλλα αν ηταν οποιος νευριαζει να παιρνει ενα οπλο και να σκοτωνει τον αλλο τι θα γινοταν???ακους εκει το μουνοπανο να εχει ετοιμη θηλια στο φορτηγο να δεσει το παιδι.αυτο το κτηνος επρεπε να βαλουν εκει
Κατω τα χερια απο το metal δεν ανηκει σε κανεναν πολιτικο χωρο, ισα ισα, σας βλεπει ολους για σκουπιδια-μηδενικα ανεξαρτητα απο τον χωρο στον οποιο ανηκετε
εκτος αυτου,το θεμα ειναι οτι ορισμενοι εδω μεσα τον επικροτουν κι λας...δες παραπανω και θα καταλαβεις!στυγνος εγκληματιας η και ψυχοπαθης ο τυπος.τιποτα λιγοτερο.και γαμημενο το κρατος.που ακουστηκε σε 8 χρονια ελευθερος για φονο?και τον αλλο ανθρωπο για πλακα τον σκοτωσε.αλλα αυτο που εκανε με τον μικρο ηταν αχαρακτηριστο.κρεμασμα θελουν κατι τετοιοι πραγματικα.σιγουρα ο μικρος δε φερθηκε σωστα αλλα αυτο δε δικαιολογει το δραστη στο ελαχιστο.ολοι μας εχουμε νευριασει,εχουμε αισθανθει να τρελλαινομαστε απο τα νευρα καποιες φορες αλλα αν ηταν οποιος νευριαζει να παιρνει ενα οπλο και να σκοτωνει τον αλλο τι θα γινοταν???ακους εκει το μουνοπανο να εχει ετοιμη θηλια στο φορτηγο να δεσει το παιδι.αυτο το κτηνος επρεπε να βαλουν εκει
Εμενα παντως αν μου γκαστρωνε τη 14 χρονη μου κόρη θα του εκοβα και τ' αρχιδια και θα του τα εδινα να τα φαει ωμά. Καλα του κανε του παλιόπουστα. Και εμεις ειχαμε μπλεξει σαν πιστιρικάδες με 13 χρονες και 14 τετραχρονες, αλλα δεν τις πηδηξαμε.Πρωτοφανές έγκλημα έγινε σήμερα στην Νάξο κατά το μεσημέρι > .Πατέρας (***************) 14χρονης (******) έδεσε τον 17χρονο φίλο της (Freak για τους ντόπιους που ακούνε ράδιο ) και του έκοψε το χέρι με τον Μπαλτά !!!! Ύστερα τον έδεσε με το σκοινι και τον τραβούσε με το αυτοκίνητο !!! Ο μικρός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου και νοσηλεύετε σε κρίσιμη κατάσταση . Ο δράστης είναι πρώην φυλακοβιος με ένα φόνο στο ενεργητικό του . Για περεταίρω εξελίξεις θα σας ενημερώσω .
edit AssFiller :διόρθωση τίτλου
τιποτα αλλο?δε θα του εβγαζες τα ματια να τα φας για το καλο?η εστω να καρφωσεις το κεφαλι του σε ενα πασσαλο?ετσι για το καλο ρε γμτ.....Εμενα παντως αν μου γκαστρωνε τη 14 χρονη μου κόρη θα του εκοβα και τ' αρχιδια και θα του τα εδινα να τα φαει ωμά. Καλα του κανε του παλιόπουστα. Και εμεις ειχαμε μπλεξει σαν πιστιρικάδες με 13 χρονες και 14 τετραχρονες, αλλα δεν τις πηδηξαμε.
αλλος εξυπνος...Εμενα παντως αν μου γκαστρωνε τη 14 χρονη μου κόρη θα του εκοβα και τ' αρχιδια και θα του τα εδινα να τα φαει ωμά. Καλα του κανε του παλιόπουστα. Και εμεις ειχαμε μπλεξει σαν πιστιρικάδες με 13 χρονες και 14 τετραχρονες, αλλα δεν τις πηδηξαμε.
τωρα ομως που θα του κανουν την κολοτρυπιδα ταληρο για δευτερη φορα στην φυλακα καποια παλληκαρια,θα του φυγει η μαγκια
ελα ρε φιλε tommaso.παληκαρι ειναι αυτος?να παει να σκοτωσει αοπλο παιδι 18 χρονων?ο ψινακης πιο πολυ αντρας ειναι απο δαυτονΑποκλειεται.
Τον φοβουνται ολοι τωρα.Ξερουν οτι δεν εχει κατι να χασει.Μπορει να σκοτωσει ανα πασα στιγμη.
ελα ρε φιλε tommaso.παληκαρι ειναι αυτος?να παει να σκοτωσει αοπλο παιδι 18 χρονων?ο ψινακης πιο πολυ αντρας ειναι απο δαυτον
αλλος εξυπνος...
αν τη βιαζε συμφωνω...αν ομως το κανε κι η κορη σου με τη θεληση της τοτε φταις εσυ σαν πατερας...
Ξυπνατε ρε αντρακλες ολοι!!