greekfeet
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2009
- Μηνύματα
- 1.356
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 2.487
Κατεβαζω διπλο εσπρεσσο, βαζω ζαχαρη, ανακατευω λιγο να λιωσει και μετα τον χτυπαω διακεκομενα στην φραπιερα με 3-4 παγακια
παντα μα παντα τα παγακια λιωνουν μεσα και γινεται νερομπουρμπουλα. Για πειτε φιλοι μπαριστα μπουρδελιαριδες ποιος ειναι ο βελτιστος τροπος παρασκευης φρεντο εσπρεσο;
παντα μα παντα τα παγακια λιωνουν μεσα και γινεται νερομπουρμπουλα. Για πειτε φιλοι μπαριστα μπουρδελιαριδες ποιος ειναι ο βελτιστος τροπος παρασκευης φρεντο εσπρεσο;