Νέα

Freddo Espresso - πως τον φτιαχνετε;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα greekfeet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.812
Like
269
Πόντοι
36
Τι λες ρε βλάκα;Ποιος σου είπε ότι κρίνω φίλους και συγγενείς για το τι πίνουν και τι προτιμούν;Ότι σε κάποιους έχω πει αυτά που έγραψα είναι αλήθεια,αλλά νομίζεις ότι θα κολλήσω να πιω espresso αν γουστάρω;Απλώς έχει καταντήσει μόδα.Και μου τη βαράει η μόδα.Με εκνευρίζει ότι πρέπει να κάνω κάτι επειδή το κάνουν οι άλλοι.Κάνω κάθε μήνα 2-3 ταξίδια λόγω δουλειάς.Τι νομίζεις ότι πίνω έξω;Ψάχνω να πιω φραπέ;Τους τοπικούς καφέδες προτιμάω.Προσωπικά ο φραπές μου αρέσει.Και χωρίς γάλα.Επίσης μου αρέσει ο μαύρος καφές της Πολωνίας.Φίλτρου γαμάτος.Εσύ μπορεί να πίνεις λόγω μόδας.
Ποια μοδα ρε, συγκρίνεις την γευση του freddo με αυτη του φραπε? Εμαθες την λεξη μοδα και την χρησιμοποιείς παντου.
Επισης δεν ειπα οτι εκραξες τους φιλους και συγγενεις σου που πινουν freddo αλλα οτι εκραξες απλα τον freddo μπροστα τους και δεν θες να ριξεις τον εγωισμο μου να σε δουν να πινεις,μαθε να διαβαζεις...
 
OP
OP
greekfeet

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.356
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Τι λες ρε βλάκα;Ποιος σου είπε ότι κρίνω φίλους και συγγενείς για το τι πίνουν και τι προτιμούν;Ότι σε κάποιους έχω πει αυτά που έγραψα είναι αλήθεια,αλλά νομίζεις ότι θα κολλήσω να πιω espresso αν γουστάρω;Απλώς έχει καταντήσει μόδα.Και μου τη βαράει η μόδα.Με εκνευρίζει ότι πρέπει να κάνω κάτι επειδή το κάνουν οι άλλοι.Κάνω κάθε μήνα 2-3 ταξίδια λόγω δουλειάς.Τι νομίζεις ότι πίνω έξω;Ψάχνω να πιω φραπέ;Τους τοπικούς καφέδες προτιμάω.Προσωπικά ο φραπές μου αρέσει.Και χωρίς γάλα.Επίσης μου αρέσει ο μαύρος καφές της Πολωνίας.Φίλτρου γαμάτος.Εσύ μπορεί να πίνεις λόγω μόδας.

πριν γινει μοδα ο εσπρεσο, ολοι επιναν φραπε. Τοτε δεν ειχες θεμα με την μοδα; Ή επινες ελληνικο;
 

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Μηνύματα
338
Κριτικές
23
Like
377
Πόντοι
2.272
Βραδυνα φρεντομπαχαλα
 

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Μηνύματα
338
Κριτικές
23
Like
377
Πόντοι
2.272
Χτύπα τον καφε χωρίς πάγο ή με ένα παγακι και μετά πρόσθεσε τον πάγο. Στην καφετέρια που δούλευα τον χτύπαγαν με ένα παγακι.
Α, και ο φραπές δεν είναι καφές, υγρός καρκίνος είναι. Μόνο όταν δεν υπάρχει απολύτως τίποτα άλλο και πρέπει να πιεις καφέ πάση θυσία και αν.
 

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Μηνύματα
992
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
Κατεβαζω διπλο εσπρεσσο, βαζω ζαχαρη, ανακατευω λιγο να λιωσει και μετα τον χτυπαω διακεκομενα στην φραπιερα με 3-4 παγακια

παντα μα παντα τα παγακια λιωνουν μεσα και γινεται νερομπουρμπουλα. Για πειτε φιλοι μπαριστα μπουρδελιαριδες ποιος ειναι ο βελτιστος τροπος παρασκευης φρεντο εσπρεσο;
:heavymetalbig:
Το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι το χτυπάς με σέικερ, μίξερ μόνο για αποτέλεσμα που θέλεις,έχω φτιάξει χιλιάδες καφέδες
 

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Μηνύματα
992
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
αν κανείς καπουτσίνο γάλα άπαχο 0% πάντα αλλιώς δεν γίνεται
 

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.812
Like
269
Πόντοι
36
Οντως, εφτιαξα χθες ενα freddo espreso στιγμιαίο και τον εκανα σαν αυτον που σου σερβιρουν στις καφετεριες,απλα ηθελε καλο χτύπημα με το μιξερ μεχρι να γινει ολο αφρος και σιγα σιγα να κατσει ο καφες
 

tsontopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Μηνύματα
164
Κριτικές
21
Like
1.498
Πόντοι
1.011
Θα συμφωνήσω με όσα λες απλώς καλύτερα για εμένα όταν θα βγάλεις τη δόση του καφέ να τον ανακατέψεις με τη ζάχαρη με ένα κουτάλι όσο είναι καυτός πριν ξεκινήσεις να χτυπάς στη φραπεδιερα λιώνει καλύτερα η ζαχαρη

Δεν χρειαζεται αν μιλάμε για κλασικό εσπρεσσο λόγω θερμοκρασίας.
Αυτο που λές ισχύουν μόνο στην περίπτωση που φτιάχνουμε εναν σπεσιάλιτη σε χαμηλές θερμοκρσασίες για να πάρουμε μέγιστες οξύτητες
 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.173
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
........
Εγώ ένα φραπεδάκι πίνω στο γραφείο και ένα το απόγευμα στο σπίτι.Και δε με χαλάει καθόλου.Έξω πίνω τοπικούς καφέδες. :rockon:

Μαζί σου είμαι ...ο εσπρέσσο κρύος, μέσα στα παγάκια του βιάζεται ούτως ή άλλως οπότε εύκολη και γρήγορη λύση dawg egberts σε σκόνη, τον χτυπάς όπως τον φραπέ και είσαι έτοιμος
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom