Νέα

Φραπέ Αφροδίτη (ΟΧΙ το palace - χαμηλά Συγγρού)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimbo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ναι ρε γαμώτο το γλυκό το Λαρισάκι λέω...Βγαίναμε κι όλας μεσημέρια συνήθως για φαγητό.  Αλλά χωρίς κοκό. Μονογαμική για τον παπάρα που τις είχε τάξει λαγούς με πετραχείλια. Γαμώ τα κορίτσια. Αρχιτεκτόνισα από το Λομονοσόφ με όνειρο να σχεδιάζει ρούχα. Αν δεν ήμουνα παντρεμένος την έπαιρνα αύριο. Αλλα έφυγα για εξωτερικό και χαθήκαμε. Αλλα άμα γύριζε το μάτι της.... παγαγίτσα μου....... χαχαχαχαχα.  

Κάτι ξέρει το παληκάρι Πάνο! Στο Πανεπιστήμιο κάνει λάθος (Ντονιέτσκ έχει τελειώσει) και σε αυτόν που της είχε τάξει λαγούς και πετραχείλια. Ξέρεις εσύ Πάνο πόσους λαγούς και χρυσά πετραχείλια έφαγε η κυρία. ;) ;)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Όλες πτυχιούχες είναι...!!!  :jerking:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Απο λαγούς και πετραχείλια άστα ;) Κάηκαν πολλοί... και βλέπω να έχει πολλούς η λίστα

Όλο και καινούργιοι θαυμαστές βγαίνουν στο στερέωμα.  :grin: :grin: Καλά γι' αυτές που στο κάτω κάτω περνάς και κάποιες ώρες μαζί τους (value for money άστο καλύτερα- πόνος). Εξηγητέα η καψούρα. Αλλά η καψούρα για τις πουτάνες; Όπως μου έλεγε και μια πουτάνα "δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που καψουρεύονται μετά από 10 λεπτά στο κρεβάτι!"

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι ότι πολλές τα έχουν τα πτυχία τους. Τα μεταπτυχιακά στην πουτανιά, λαμογιά και ευρωρουφηχτική είναι το πρόβλημα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τώρα που λέμε για τα Αφρο στο Παλάς είχα πετύχει καλτ παορυασία: Σταμάτης Κόκκοτας!!! Του αφιέρωσε και το "Στου Όθωνα τα χρόνια"!!!

ο κοκοτας ηταν πελατης καλος και του sirocco!!!!!!!!στις καλες εποχες του!!!!!!!!!!!!

falcon

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0
Ναι ρε γαμώτο το γλυκό το Λαρισάκι λέω...Βγαίναμε κι όλας μεσημέρια συνήθως για φαγητό.  Αλλά χωρίς κοκό. Μονογαμική για τον παπάρα που τις είχε τάξει λαγούς με πετραχείλια. Γαμώ τα κορίτσια. Αρχιτεκτόνισα από το Λομονοσόφ με όνειρο να σχεδιάζει ρούχα. Αν δεν ήμουνα παντρεμένος την έπαιρνα αύριο. Αλλα έφυγα για εξωτερικό και χαθήκαμε. Αλλα άμα γύριζε το μάτι της.... παγαγίτσα μου....... χαχαχαχαχα. 

Εμένα να δεις που με παραμύθιαζε πως ήθελε και κόρη μαζί μου...Αχ μωρή!!!!
να σου βγάλω τη σιλικόνη από τα στήθια γραμμάριο-γραμμάριο. Καριόλες. Ε καριόλες...αλλά και γώ καλος Μ@@@ΚΑΣ είμαι. Χα χα!!! Έχει πολύ γέλιο η φάση ρε παιδιά...Μπράβο! Τελικά, δεν είμαι μόνος μου. Φίλε wind11, να σου πω κάτι, αν είχε ψώνιο με τα ρούχα, θα είχε ανοίξει το μαγαζί που ήθελε απο το 2004 (τότε μου το συζητούσε) . Μη μου πεις πως δεν βγάζει χρήματα? Απλά, η καθεμία έχει την ιστορία της που την πουλάει στο κοινό της. Και η Larisa, έχει την δική της.....

Τα Σέβη μου,
falcon

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
Στο μικρό Αφροδίτη ήμουν θαμώνας το 1998-2000, όπου γινόταν το έλα να δεις. Εκεί με πρωτοπεριποιήθηκε η Όλγα με την τσίχλα (υπέφεραν τα παντελόνια...). Μετά στο Πάλας πήγαινα πολύ λιγότερο. Η μόνη άλλη που θυμάμαι από τις εποχές εκείνες είναι η Λίλια που το καλοκαίρι ήταν Baby O (πρώην Sirocco). Χαρακτηριστικός ο κακός εξαερισμός.
παρεα ημασταν.την τανια τη θυμασε?

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
Ναι ρε γαμώτο το γλυκό το Λαρισάκι λέω...Βγαίναμε κι όλας μεσημέρια συνήθως για φαγητό.  Αλλά χωρίς κοκό. Μονογαμική για τον παπάρα που τις είχε τάξει λαγούς με πετραχείλια. Γαμώ τα κορίτσια. Αρχιτεκτόνισα από το Λομονοσόφ με όνειρο να σχεδιάζει ρούχα. Αν δεν ήμουνα παντρεμένος την έπαιρνα αύριο. Αλλα έφυγα για εξωτερικό και χαθήκαμε. Αλλα άμα γύριζε το μάτι της.... παγαγίτσα μου....... χαχαχαχαχα.  
λες την καστανοξανθη γυρω στο 1,70 καρε μαλι,ψιλοπεσμενο βυζι?

α..και κατι αλλο καμια αλλη ιστοσελιδα στριπτητζαδικου εκτος του αφροδιτη γνωριζεται?

Επισκέπτης
λες την καστανοξανθη γυρω στο 1,70 καρε μαλι,ψιλοπεσμενο βυζι?

α..και κατι αλλο καμια αλλη ιστοσελιδα στριπτητζαδικου εκτος του αφροδιτη γνωριζεται?

πηγαινε στο thread "σαιτ στριπτιτζαδικων" και θα τα δεις ολα!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Προχτεσινή επίσκεψη στο μικρό ʼφρο! Όπως το θυμόμουν από παλιά... Από κοπέλες, εμένα μου τά'φαγαν οι μαύρες του μαγαζιού (ειδικά μία ψηλή είναι θάνατος για τους λάτρεις του είδους)! Παρατήρηα όμως μια καλή με Ασιατικά χαρακτηριστικά (πρ. ΕΣΣΔ μάλλον) με φοβερό σώμα και μία Ισπανίδα ονόματι Ruby. Για φραπέδες δεν μπορώ να πω, δεν είδα κάτι.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Προχτεσινή επίσκεψη στο μικρό ʼφρο! Όπως το θυμόμουν από παλιά... Από κοπέλες, εμένα μου τά'φαγαν οι μαύρες του μαγαζιού (ειδικά μία ψηλή είναι θάνατος για τους λάτρεις του είδους)! Παρατήρηα όμως μια καλή με Ασιατικά χαρακτηριστικά (πρ. ΕΣΣΔ μάλλον) με φοβερό σώμα και μία Ισπανίδα ονόματι Ruby. Για φραπέδες δεν μπορώ να πω, δεν είδα κάτι.

γεια σου ρε κσπταιν με τις μαυρουλες σου!!!!!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεια...
τωρα που μερικοι αναφερθηκαν στο παλιο αφροδιτη,την περιοδο 2000 μεχρι 2002 ηταν μια πουρη με ωραιους βυζους(και ρωγες) και συνηθως εβγαινε με ενα συνολακι πανω κατω στα χρωματα της αμερικανικης(ουσττττ)σημαιας.πως την ελεγαν??????? :headbang:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
καλησπερα πανο και καλη χρονια.
οχι δεν την ελεγαν ντεσυ πανο,σπαω την κεφαλα μου.ηταν η πιο μεγαλη σε ηλικα απο ολες στο μαγαζι,ηταν κυριολεκτικα πουρη με ωραιο κορμι(απο ρωσια βλεπεις)και βυζαρου.τελος παντων,αυτην πολυ την γουσταρα γιατι οταν εκανε χορο εβαζε το ποδι της κυριολεκτικα πανω στην τσουπα και τον ετριβε(εννοω την πατουσα),καγκελοοοο εγω ,μετα για τουαλετα πισω απο τον ντι τζει.ασε ποθ μερικες φορες δεν φοραγα παντελονι κανονικα,φοραγα σε στυλ φαρδια με το λαστιχο στην μεση(κατι σαν φορμα)και το εσωρουχο ξεχασμενο στο σπιτι.ωρεεεεεε καυλες τοτεεεεε :rolleyes:πως την λενε ρε γαμωτη μου :headbang:...και να σκεφτεις την ειχα ψησει για φαγητο και πηγαμε.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
αρεεεε πανο...ποιος εισαι????? Η ΔΟΜΗ??
η το  11 8 80?? :2funny:

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
καλησπερα πανο και καλη χρονια.
οχι δεν την ελεγαν ντεσυ πανο,σπαω την κεφαλα μου.ηταν η πιο μεγαλη σε ηλικα απο ολες στο μαγαζι,ηταν κυριολεκτικα πουρη με ωραιο κορμι(απο ρωσια βλεπεις)και βυζαρου.τελος παντων,αυτην πολυ την γουσταρα γιατι οταν εκανε χορο εβαζε το ποδι της κυριολεκτικα πανω στην τσουπα και τον ετριβε(εννοω την πατουσα),καγκελοοοο εγω ,μετα για τουαλετα πισω απο τον ντι τζει.ασε ποθ μερικες φορες δεν φοραγα παντελονι κανονικα,φοραγα σε στυλ φαρδια με το λαστιχο στην μεση(κατι σαν φορμα)και το εσωρουχο ξεχασμενο στο σπιτι.ωρεεεεεε καυλες τοτεεεεε :rolleyes:πως την λενε ρε γαμωτη μου :headbang:...και να σκεφτεις την ειχα ψησει για φαγητο και πηγαμε.

μου εχει τυχει κι εμενα αυτο με το ποδι παλιοτερα στο ανατολη!τωρα εχω καιρο να παω και δεν ξερω αν παιζει κατι τετοιο!ξερει κανενας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom