cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Έτσι καπετάνιο! και αυτός δικός μας είναι ;)
Λες να μπαίνει και στο σαιτ;
Έτσι καπετάνιο! και αυτός δικός μας είναι ;)
Ναι ρε γαμώτο το γλυκό το Λαρισάκι λέω...Βγαίναμε κι όλας μεσημέρια συνήθως για φαγητό. Αλλά χωρίς κοκό. Μονογαμική για τον παπάρα που τις είχε τάξει λαγούς με πετραχείλια. Γαμώ τα κορίτσια. Αρχιτεκτόνισα από το Λομονοσόφ με όνειρο να σχεδιάζει ρούχα. Αν δεν ήμουνα παντρεμένος την έπαιρνα αύριο. Αλλα έφυγα για εξωτερικό και χαθήκαμε. Αλλα άμα γύριζε το μάτι της.... παγαγίτσα μου....... χαχαχαχαχα.
Απο λαγούς και πετραχείλια άστα ;) Κάηκαν πολλοί... και βλέπω να έχει πολλούς η λίστα
Τώρα που λέμε για τα Αφρο στο Παλάς είχα πετύχει καλτ παορυασία: Σταμάτης Κόκκοτας!!! Του αφιέρωσε και το "Στου Όθωνα τα χρόνια"!!!
ο κοκοτας ηταν πελατης καλος και του sirocco!!!!!!!!στις καλες εποχες του!!!!!!!!!!!!
Ναι ρε γαμώτο το γλυκό το Λαρισάκι λέω...Βγαίναμε κι όλας μεσημέρια συνήθως για φαγητό. Αλλά χωρίς κοκό. Μονογαμική για τον παπάρα που τις είχε τάξει λαγούς με πετραχείλια. Γαμώ τα κορίτσια. Αρχιτεκτόνισα από το Λομονοσόφ με όνειρο να σχεδιάζει ρούχα. Αν δεν ήμουνα παντρεμένος την έπαιρνα αύριο. Αλλα έφυγα για εξωτερικό και χαθήκαμε. Αλλα άμα γύριζε το μάτι της.... παγαγίτσα μου....... χαχαχαχαχα.
παρεα ημασταν.την τανια τη θυμασε?Στο μικρό Αφροδίτη ήμουν θαμώνας το 1998-2000, όπου γινόταν το έλα να δεις. Εκεί με πρωτοπεριποιήθηκε η Όλγα με την τσίχλα (υπέφεραν τα παντελόνια...). Μετά στο Πάλας πήγαινα πολύ λιγότερο. Η μόνη άλλη που θυμάμαι από τις εποχές εκείνες είναι η Λίλια που το καλοκαίρι ήταν Baby O (πρώην Sirocco). Χαρακτηριστικός ο κακός εξαερισμός.
λες την καστανοξανθη γυρω στο 1,70 καρε μαλι,ψιλοπεσμενο βυζι?Ναι ρε γαμώτο το γλυκό το Λαρισάκι λέω...Βγαίναμε κι όλας μεσημέρια συνήθως για φαγητό. Αλλά χωρίς κοκό. Μονογαμική για τον παπάρα που τις είχε τάξει λαγούς με πετραχείλια. Γαμώ τα κορίτσια. Αρχιτεκτόνισα από το Λομονοσόφ με όνειρο να σχεδιάζει ρούχα. Αν δεν ήμουνα παντρεμένος την έπαιρνα αύριο. Αλλα έφυγα για εξωτερικό και χαθήκαμε. Αλλα άμα γύριζε το μάτι της.... παγαγίτσα μου....... χαχαχαχαχα.
λες την καστανοξανθη γυρω στο 1,70 καρε μαλι,ψιλοπεσμενο βυζι?
α..και κατι αλλο καμια αλλη ιστοσελιδα στριπτητζαδικου εκτος του αφροδιτη γνωριζεται?
παρεα ημασταν.την τανια τη θυμασε?
Προχτεσινή επίσκεψη στο μικρό ʼφρο! Όπως το θυμόμουν από παλιά... Από κοπέλες, εμένα μου τά'φαγαν οι μαύρες του μαγαζιού (ειδικά μία ψηλή είναι θάνατος για τους λάτρεις του είδους)! Παρατήρηα όμως μια καλή με Ασιατικά χαρακτηριστικά (πρ. ΕΣΣΔ μάλλον) με φοβερό σώμα και μία Ισπανίδα ονόματι Ruby. Για φραπέδες δεν μπορώ να πω, δεν είδα κάτι.
γεια σου ρε κσπταιν με τις μαυρουλες σου!!!!!
αρεεεε πανο...ποιος εισαι????? Η ΔΟΜΗ??
η το 11 8 80??
καλησπερα πανο και καλη χρονια.
οχι δεν την ελεγαν ντεσυ πανο,σπαω την κεφαλα μου.ηταν η πιο μεγαλη σε ηλικα απο ολες στο μαγαζι,ηταν κυριολεκτικα πουρη με ωραιο κορμι(απο ρωσια βλεπεις)και βυζαρου.τελος παντων,αυτην πολυ την γουσταρα γιατι οταν εκανε χορο εβαζε το ποδι της κυριολεκτικα πανω στην τσουπα και τον ετριβε(εννοω την πατουσα),καγκελοοοο εγω ,μετα για τουαλετα πισω απο τον ντι τζει.ασε ποθ μερικες φορες δεν φοραγα παντελονι κανονικα,φοραγα σε στυλ φαρδια με το λαστιχο στην μεση(κατι σαν φορμα)και το εσωρουχο ξεχασμενο στο σπιτι.ωρεεεεεε καυλες τοτεεεεε πως την λενε ρε γαμωτη μου ...και να σκεφτεις την ειχα ψησει για φαγητο και πηγαμε.