Νέα

Φρανκφούρτη - Γερμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dempaj
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axi

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
41
Πόντοι
0
Επίσκεψη στα μπουρδέλα της Φρανκφούρτης
Μέτα από αναζήτηση στο νετ βρήκα έναν οδηγό και ανέλυε πολλά πράγματα για την Φρανκφούρτη .Επίσκεψη λοιπόν τον Απρίλιο και βόλτα στα σπίτια …Ποια σπίτια δηλαδή … πολυκατοικίες ..Οπός ο κάθε πεινασμένος ήθελα να τα επισκεφτώ όλα πριν αποφασίσω ..6οροφα όλα χωρίς ανσασερ ..μην κάνετε το ίδιο λάθος στο τέλος θα τρέμουν τα πόδια σας !!!Η επίσκεψη έγινε μεσημεριανές ώρες με πολλά δωμάτια κλειστά αλλά από όσα είδα αυτό που προτείνω και επέλεξα και εγώ είναι στην Elbestrabe 47.Ειχε τα ποιο ωραία κορίτσια τουλάχιστον την ώρα που ήμουν εγώ εκεί .Τιμές 25 ευρώ και 50 με anal.Γενικά πολλά και όμορφα κορίτσια επίπεδου καλών στουντιοκοριτσων Ελλάδας με τιμές χαμηλές!
Από το αεροδρόμιο είναι 10-15 λεπτά με το τρένο μέχρι τον κεντρικό σταθμό της Φρανκφούρτης και εισιτήριο στα 4,5 ευρώ περίπου.

papalos87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέο μέλος.Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου δώσει κάποιες πληροφορίες!Ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή λοιπόν,βρίσκομαι στη Γαλλία και έλεγα να πεταχτώ στην Φρανκφόυρτη  αυτό το Σαββατοκύριακο με αμάξι,η επίσκεψη κυρίως για σεξ. Δεν έχω καθόλου εμπειρία με πληρωμένο έρωτα (μπουρδέλα κτλ.)θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μέροι (πολυκατοικίες)και κανα φτηνό ξενοδοχείο για να μείνω!
Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέο μέλος.Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου δώσει κάποιες πληροφορίες!Ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή λοιπόν,βρίσκομαι στη Γαλλία και έλεγα να πεταχτώ στην Φρανκφόυρτη  αυτό το Σαββατοκύριακο με αμάξι,η επίσκεψη κυρίως για σεξ. Δεν έχω καθόλου εμπειρία με πληρωμένο έρωτα (μπουρδέλα κτλ.)θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μέροι (πολυκατοικίες)και κανα φτηνό ξενοδοχείο για να μείνω!
Ευχαριστώ!

Καταρχήν το καλύτερο είναι να μείνεις κοντάα στο σταθμό των τρένων, καθότι όλο το νταλαβέρι εκεί γύρω παίζεται.
Εγώ είχα μείνει βλέποντας το σταθμό, δεξιά κανά δυο στενά πιο πέρα και πίσω, σ ένα αξιοπρεπές χοτέλ με 40 ευρώ.

Πάλι βλέποντας το σταθμό (εννοώ την κεντρική είσοδο από μπροστά), πίσω σου και δεξιά είναι ένας μεγάλος δρόμος όπου βρίσκονται 5-6 πολυκατοικίες γεμάτες με κορίτσια, καθώς και πολλά στριπτιτζάδικα και καζίνα.

Οι πολυκατοικίες είναι 25ευρώ/τεμάχιο και τα κορίτσια περιμένουν το καθένα στην πόρτα του δωματίου του. Περνάς, διαλέγεις και παίρνεις. Ούτε τσατσάδες, ούτε αναμονή, κλπ

Από κει και πέρα μην ξεχάσεις το "oasis" καθώς και άλλα μαγαζιάμέσα στην πόλη, πιο ακριβά βέβαια, για τα οποία γίνεται εκτενής αναφορά στα αντίστοιχα θρεντ.

Καλά να περάσεις 

papalos87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχήν το καλύτερο είναι να μείνεις κοντάα στο σταθμό των τρένων, καθότι όλο το νταλαβέρι εκεί γύρω παίζεται.
Εγώ είχα μείνει βλέποντας το σταθμό, δεξιά κανά δυο στενά πιο πέρα και πίσω, σ ένα αξιοπρεπές χοτέλ με 40 ευρώ.

Πάλι βλέποντας το σταθμό (εννοώ την κεντρική είσοδο από μπροστά), πίσω σου και δεξιά είναι ένας μεγάλος δρόμος όπου βρίσκονται 5-6 πολυκατοικίες γεμάτες με κορίτσια, καθώς και πολλά στριπτιτζάδικα και καζίνα.

Οι πολυκατοικίες είναι 25ευρώ/τεμάχιο και τα κορίτσια περιμένουν το καθένα στην πόρτα του δωματίου του. Περνάς, διαλέγεις και παίρνεις. Ούτε τσατσάδες, ούτε αναμονή, κλπ

Από κει και πέρα μην ξεχάσεις το "oasis" καθώς και άλλα μαγαζιάμέσα στην πόλη, πιο ακριβά βέβαια, για τα οποία γίνεται εκτενής αναφορά στα αντίστοιχα θρεντ.

Καλά να περάσεις 
[/quote

Σ ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!να σε ρωτήσω,στις πολυκατοικίες παίζει και πρωκτικό?

Επισκέπτης

Καλά να περάσεις 
[/quote

Σ ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!να σε ρωτήσω,στις πολυκατοικίες παίζει και πρωκτικό?

εγώ δεν είχα πάρει, αλλά να υποθέσω ότι τόσες εκατοντάδες μουνιά εκει πέρα, όλο και κάποια θα το δίνει με το ανάλογο αντίτιμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom