Καλησπέρα παίδες...τα φώτα σας!έχω σύνδεση κοσμοτέ και θέλω να κάνω φραγή σε συγκεκριμένο νούμερο που με έχει πρήξει απίστευτα!λόγω επαγγέλματος δεν μπορώ να αλλάξω νούμερο γίνεται να κάνω φραγή μόνο στο συγκεκριμένο αριθμό και αν ναι πώς?γίνεται και για μηνύματα?ευχαριστώ εκ των προτέρων!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φραγή Εισερχομένων κλήσεων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Καλησπέρα παίδες...τα φώτα σας!έχω σύνδεση κοσμοτέ και θέλω να κάνω φραγή σε συγκεκριμένο νούμερο που με έχει πρήξει απίστευτα!λόγω επαγγέλματος δεν μπορώ να αλλάξω νούμερο γίνεται να κάνω φραγή μόνο στο συγκεκριμένο αριθμό και αν ναι πώς?γίνεται και για μηνύματα?ευχαριστώ εκ των προτέρων!
άγαπητέ νομίζω πώς όχι.........
πρεπει να γινεται το ψαξες στις ρυθμισεισ του κιν σου?Καλησπέρα παίδες...τα φώτα σας!έχω σύνδεση κοσμοτέ και θέλω να κάνω φραγή σε συγκεκριμένο νούμερο που με έχει πρήξει απίστευτα!λόγω επαγγέλματος δεν μπορώ να αλλάξω νούμερο γίνεται να κάνω φραγή μόνο στο συγκεκριμένο αριθμό και αν ναι πώς?γίνεται και για μηνύματα?ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κάποια τηλέφωνα έχουν λίστες απόρριψης, δοκίμασε το.Καλησπέρα παίδες...τα φώτα σας!έχω σύνδεση κοσμοτέ και θέλω να κάνω φραγή σε συγκεκριμένο νούμερο που με έχει πρήξει απίστευτα!λόγω επαγγέλματος δεν μπορώ να αλλάξω νούμερο γίνεται να κάνω φραγή μόνο στο συγκεκριμένο αριθμό και αν ναι πώς?γίνεται και για μηνύματα?ευχαριστώ εκ των προτέρων!
σωστα, μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα τετοιο μοντελο,Κάποια τηλέφωνα έχουν λίστες απόρριψης, δοκίμασε το.
αν βεβαια καποιος σου πει, γιατι εγω δε γνωριζω καποιο
sony ericsson w580i!σωστα, μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα τετοιο μοντελο,
εχει στανταρ!
στις ρυθμίσεις του κιν δεν βρήκα τίποτα παίζει μόνο για όλες τις κλήσεις...στην κοσμοτέ λένε επίσης το ίδιο...ένας γνωστός το έκανε στη vodafone...να μη μπλέξεις δλδ με ψυχάκι την έβαψες?πρεπει να γινεται το ψαξες στις ρυθμισεισ του κιν σου?
Επισκέπτης
Πάρε τηλεφωνάκι την εταιρεία σου...ενημέρωσε για το περιστατικό...
Μπορείς μετά απο "παρακολούθηση" του κιν. σου...να κινηθείς δικαστικά...;)
Ξαναδές το δικό σου.σωστα, μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα τετοιο μοντελο,
Αυτό που έχω είναι ήδη 2 ετών και το υποστηρίζει
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Πάρε τηλεφωνάκι την εταιρεία σου...ενημέρωσε για το περιστατικό...
δεν θα βγαλη ακρη ......... δοκιμασμενη συνταγη.
αλαξε νουμερο.
Επισκέπτης
δεν θα βγαλη ακρη ......... δοκιμασμενη συνταγη.
αλαξε νουμερο.
Νομίζεις...
Κάποτε είχα το ίδιο πρόβλημα...σταθερό κ κινητό...
Λύθηκε άμεσα όταν έκλασε μέντες...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Νομίζεις...
Κάποτε είχα το ίδιο πρόβλημα...σταθερό κ κινητό...
Λύθηκε άμεσα όταν έκλασε μέντες...
ο.κ δέν όμιλώ. :-* :-*
που το βρίσκω το φίλτρο αν έχει?Αν το κινητο εχει τη λειτουργια "φιλτρο",τοτε ναι γινεται.
Και τα περισσοτερα κινητα την εχουν
δε μου εχει χρειαστει ποτε η λιστα, θα το κοιταξωΞαναδές το δικό σου.
Αυτό που έχω είναι ήδη 2 ετών και το υποστηρίζει
έχω σύνδεση κοσμοτέ και θέλω να κάνω φραγή σε συγκεκριμένο νούμερο που με έχει πρήξει απίστευτα! λόγω επαγγέλματος δεν μπορώ να αλλάξω νούμερο γίνεται να κάνω φραγή μόνο στο συγκεκριμένο αριθμό και αν ναι πώς? γίνεται και για μηνύματα?
Σε κάποια κινητά πάρχει η δυνατότητα "Βlack List", οπότε σε αυτή την περίπτωση απορρίπτονται αυτόματα ΟΛΕΣ οι εισερχόμενες κλήσεις + τα μηνύματα...
ΑΛΛΑ, στην πράξη, συνήθως αυτός-ή που ενοχλεί ή αρχίζει ν' αλλάζει νούμερα... ή τηλεφωνεί με απόκρυψη!
Θα σε συμβούλευα να στείλεις ένα εξώδικο... συνήθως είναι υπερ-αρκετό για να σταματήσει κάθε ενόχληση ;)
edit_Duracell: θυμήθηκα πως έχουμε ξανακάνει παρόμοια συζήτηση κι εδώ...
Πάρε hands free με change voice, και να του απαντάς με άλλη φωνή ( αντρικη η γυναικεία) λέγοντας ότι δεν ξερεις τον κυριο και το τηλ το έχεις εδώ και 10 μέρες.
Έτσι ξεφορτώθηκα μια παντρεμένη που μου τα είχε πρήξει!!
Έτσι ξεφορτώθηκα μια παντρεμένη που μου τα είχε πρήξει!!
κινητο sony ericsson
ρυθμίσεις
κλήσεις
διαχείριση κλήσεων
αποδοχή κλήσεων
μαλλον θα πρεπει να δημιουργησεις μια "ομάδα" επαφών με αυτες που ΘΕΛΕΙΣ να σε καλούν. Και να αφήσεις απέξω αυτες που δεν θελεις να σε καλουν. Αυτη η ρύθμιση ισχύει μόνο για κλήσεις και όχι για μηνυματα. Αυτό που ακούει αυτος που σε καλεί είναι ότι "ο συνδρομιτής που καλέσατε είναι κατηλειμένος"...................
ρυθμίσεις
κλήσεις
διαχείριση κλήσεων
αποδοχή κλήσεων
μαλλον θα πρεπει να δημιουργησεις μια "ομάδα" επαφών με αυτες που ΘΕΛΕΙΣ να σε καλούν. Και να αφήσεις απέξω αυτες που δεν θελεις να σε καλουν. Αυτη η ρύθμιση ισχύει μόνο για κλήσεις και όχι για μηνυματα. Αυτό που ακούει αυτος που σε καλεί είναι ότι "ο συνδρομιτής που καλέσατε είναι κατηλειμένος"...................
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K