Δεν απανταω γιατι εκανα ταξίδι στην λουρίδα της αναμνησης!!! Μπορει να μην ηταν το 86 να ηταν το 88 επαιζε και η joan jet και καποιος αλλος και φυσικά ο Jerry Lee lewis. Τοτε εγω ημουν Λυκειο και high on life ασε που με μια μπυρα γινόμουνα!!! Απλα θυμηθηκα πως μας ειχε γλυτωσει απο το ξύλο η γκομενα ενος ροκαμπιλα που μου ειχε ριξει μια χυλοπιτα γιγαντιαιων διαστασεων στο παρελθον!!! Καλα τα λεει ο Todok!!!!!
Μου αρχισε τις μαλαγανιες η γκομενα "ειδες που δεν σε ξεχασα" και τετοια και μετα γλυφοταν με τον γκομενο και με κοιταξε!!!
Μωρε ας ξαναμουνα 17 και ας ημουνα και ΕΜΟ και ας μαζευα και 13 χυλόπιτες την ημερα!!!!!
Φίλε Τρουένο τα είπες όλα και για μένα είσαι ο μόνος που έπιασε το νόημα της συζήτησης...
... να μην αδικήσω βέβαια και τον νεαρό φίλο μας που επισήμανε ότι ο μέσος όρος ηλικίας στο site είναι κλάφτα!...
... αλήθεια, "Μπλεκ", "Ζαγκόρ", "Όμπραξ" τα πρόλαβες; (για να μην πω "Μάχη", "Δράση", "Κράνος", "Τανκς")...
Επί του θέματος:
Η
εφηφική κατάθλιψη είναι γνωστό φαινόμενο και παραδείγματα τέτοια υπήρχαν σε όλες τις εποχές (θυμάμαι εγώ συμμαθήτριά μου στο πίσω θρανίο από εμένα που σκέπαζε ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ με το μαλί της και ήταν απίστευτα συνεσταλμένη (και πολύ ωραία!) χωρίς να έχει ακούσει τίποτα για τους ΕΜΟ (εκείνη την εποχή η τελευταία μόδα ήταν οι Deep Purple).
Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η εφηφική κατάθλιψη και
η ανασφάλεια των αγοριών απέναντι σε πολύ πιο επιθετικές κοπέλες από ότι στις μέρες μας έχει βρει μια έκφραση στη μόδα (ένα ραντεβού κατάφερα να της αποσπάσω και σε αυτό έκλαιγε συνέχεια, ενώ μιλάγαμε με τις ώρες στο τηλέφωνο! (με ένα δίφραγκο για όσους θυμούνται, ωραίες εποχές))...
... Αυτή η εφηβική κατάθλιψη θα περάσει στο 90% των περιπτώσεων (και οι περισσότερες από τις άλλες θα αντιμετωπιστούν)...
Επίσης, όσο αφορά τα αντίπαλα στρατόπεδα, παλιά υπήρχαν οι ροκάδες και οι καρεκλάδες, μετά τα πανκιά και οι φλώροι και ύστερα οι ΕΜΟ και οι TRENDY, αλλά στην πραγματικότητα υπήρχαν
ΜΟΝΟ οι ροκάδες, τα πανκιά, ή οι ΕΜΟ, οι άλλοι ήταν όλοι οι υπόλοιποι (μείον τους ουδέτερους), απλά μας αρέσει να φτιάχνουμε αντίπαλες ομάδες (και πάντα η δεύτερη ομάδα είναι πολύ πιο χαλαρή και μπορεί να περιλάβει πολλούς, αν όχι τους πάντες)...
...σκεφτείτε το...