Νέα

Φουντώνει ο πόλεμος Εmo-Trendy

• Μέλος που άνοιξε το νήμα guz4you
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SanTinBora

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς παλικάρια οι EMO είναι πρόβλημα και είναι υπαρκτό....Και δυστυχώς έχει ξεκινήσει παλαιότερα από ότι νομίζουμε με τα μαλακισμένα μυξιάρικα που δεν τα ενδιαφέρει τίποτα και κρύβονται πίσω από τα ακριβά ρουχαλάκια τους και καλά γιατί είναι σε απόγνωση και μελαγχολούν. Όλοι μας όμως έχουμε μερίδιο ευθύνης σε αυτά τα βλαμμένα..Γιατί και εγώ ήμουν παιδί και έκανα μαλακίες αλλά κάποιοι μου μίλησαν. Σε αυτά λοιπόν τα φλοράκια κανείς δεν μιλάει με αποτέλεσμα να επιδεινώνεται η κατάσταση.
Βέβαια τι να τους πεις κιολας! :idiot: :idiot:
Παραθέτω λοιπόν την την ιστορία τους εδώ:

LHGMENOS_NTOMATOPELTES

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι μας νοιάζει?εμείς έτσι και αλλιώς να γ*μησουμε θέλουμε!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
αυτο το λεσ για να παριγοριθις γιατι εγο κσερο οτι φετος παμε για το 5 ευροπαικο αν δεν σε ενδιαφερι μπραβο ισε μαγκας
Δηλαδη εσυ γουσταρεις πιο πολυ το μπασκετ απο το ποδοσφαιρο αν ειναι ετσι παω πασο.
Εμενα παντος η αρωστεια μου ειναι το ποδοσφαιρο.

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη εσυ γουσταρεις πιο πολυ το μπασκετ απο το ποδοσφαιρο αν ειναι ετσι παω πασο.
Εμενα παντος η αρωστεια μου ειναι το ποδοσφαιρο.
νε με χιλια στο ποδοσφερο εκι που μας καταντισε ο καρκινος ινε 2 χρονια που δεν μου κεγετε καρφακι μαλιστα παρακαλαο να πεσουμε β εθνικι να γινι τζερτζελες,παντος εσις επι ιοανιδι μου ισασταν ι πιο φανατικοι με το βασκετ τορα το κσεχασατε περιεργο

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
νε με χιλια στο ποδοσφερο εκι που μας καταντισε ο καρκινος ινε 2 χρονια που δεν μου κεγετε καρφακι μαλιστα παρακαλαο να πεσουμε β εθνικι να γινι τζερτζελες,παντος εσις επι ιοανιδι μου ισασταν ι πιο φανατικοι με το βασκετ τορα το κσεχασατε περιεργο
Ακριβος αυτο λεω και μιλαω για εμενα οτι το μπασκετ τοτε ηταν παρηγορια.
Πηγενα παντου στο μπασκετ αλλα αν με ρωτουσες για τους κανονισμους...μυρωδιας.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
To τραγικοτερο απο ολα ειναι οτι κατι τετοιες γελοιες ομαδες ανθρωπων κανουν κεφι οι γκομενες σημερα.

Αυτο μου θυμίζει μια ατάκα που είχε ρίξει ένας γέρος σε ένα χωριουδάκη το καιλόκαίρι που του έπιασαν κουβέντα κάτι Αθηναίες High class θεωρώντας τον αξιοθέατο...

Πάει ο καιρός που θέλατε τον άντρα τον λεβέντη,τώρα των θέλετε αδερφή να τον φωνάζουν τρέντυ...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Αυτο μου θυμίζει μια ατάκα που είχε ρίξει ένας γέρος σε ένα χωριουδάκη το καιλόκαίρι που του έπιασαν κουβέντα κάτι Αθηναίες High class θεωρώντας τον αξιοθέατο...

Πάει ο καιρός που θέλατε τον άντρα τον λεβέντη,τώρα των θέλετε αδερφή να τον φωνάζουν τρέντυ...
Πες τα ρε παππου!
Εχει απολυτο δικιο ο παππους,σημερα οι γκομενες παρασυρονται οπως και η νεολαια αλλωστε σε κανονικη πλυση εγκεφαλου με βομβαρδισμο διαφημισεων,επιβολη κοινου dresscode με αποτελεσμα να χανονται τα προσωπικα γουστα και να δημιουργουνται στην τελικη 2 ομαδες που τις θεωρω το ιδιο φλωρικες,μιζερες και απογοητευτικες,μαγκες ειναι οσοι βρισκουν διεξοδους να εκτονωνονται αριστερα-δεξια και οπως γουσταρει ο καθενας καλυτερα,οχι να καθονται να κλαψομουνιαζουν και να ντυνονται σαν τρεντυ λουγκρες

TARADULA

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
0
δεν γαμιούνται ολα τα μπασταρδα με τισ μαλακιες που τουσ δερνει! μας εχουν γαμισει εμο και τρεντυ ασ πανε να φουνταρουνε τα τελειςνουμε! ελεος δηλαδη!! που να βλεπατε στο ΜΑλλ σιμερα με αυτα τα πιτσιρικια τα ηλιθια εδντελςσ που δεν βλεπουνε μρποστα τουσ ειναι να τα βαρεσεις!!!

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Μην τα μειώνετε τα κακόμοιρα...πλησιάστε τα, δώστε τους μία θερμή αγκαλιά. Χαμένα είναι απλώς και θα συνέρθουν κάποια στιγμή. Ειδικά τα κοριτσάκια. Και μόλις γίνουν 18...απολαύστε τα. Πεινασμένα θα είναι, αφού όλα τα αγοράκια είναι πλέον gay. Δεν καταλαβαίνω τι σας χαλάει.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
δεν γαμιούνται ολα τα μπασταρδα με τισ μαλακιες που τουσ δερνει! μας εχουν γαμισει εμο και τρεντυ ασ πανε να φουνταρουνε τα τελειςνουμε! ελεος δηλαδη!! που να βλεπατε στο ΜΑλλ σιμερα με αυτα τα πιτσιρικια τα ηλιθια εδντελςσ που δεν βλεπουνε μρποστα τουσ ειναι να τα βαρεσεις!!!

Πηγαίνουν στο mall λες και πηγαίνουν στο μέγαρο τα βλαμένα!

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Μην τα μειώνετε τα κακόμοιρα...πλησιάστε τα, δώστε τους μία θερμή αγκαλιά. Χαμένα είναι απλώς και θα συνέρθουν κάποια στιγμή. Ειδικά τα κοριτσάκια. Και μόλις γίνουν 18...απολαύστε τα. Πεινασμένα θα είναι, αφού όλα τα αγοράκια είναι πλέον gay. Δεν καταλαβαίνω τι σας χαλάει.
[quote author=Albert Speer

Είσαι   άρχοντας   

7of9

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
  Δεν απανταω γιατι εκανα ταξίδι στην λουρίδα της αναμνησης!!! Μπορει να μην ηταν το 86 να ηταν το 88 επαιζε και η joan jet και καποιος αλλος και φυσικά ο Jerry Lee lewis. Τοτε εγω ημουν Λυκειο και high on life ασε που με μια μπυρα γινόμουνα!!! Απλα θυμηθηκα πως μας ειχε γλυτωσει απο το ξύλο η γκομενα ενος ροκαμπιλα που μου ειχε ριξει μια χυλοπιτα γιγαντιαιων διαστασεων στο παρελθον!!! Καλα τα λεει ο Todok!!!!!

Μου αρχισε τις μαλαγανιες η γκομενα "ειδες που δεν σε ξεχασα" και τετοια και μετα γλυφοταν με τον γκομενο και με κοιταξε!!!

Μωρε ας ξαναμουνα 17 και ας ημουνα και ΕΜΟ και ας μαζευα και 13 χυλόπιτες την ημερα!!!!!

Φίλε Τρουένο τα είπες όλα και για μένα είσαι ο μόνος που έπιασε το νόημα της συζήτησης...
... να μην αδικήσω βέβαια και τον νεαρό φίλο μας που επισήμανε ότι ο μέσος όρος ηλικίας στο site είναι κλάφτα!...
... αλήθεια, "Μπλεκ", "Ζαγκόρ", "Όμπραξ" τα πρόλαβες; (για να μην πω "Μάχη", "Δράση", "Κράνος", "Τανκς")...
Επί του θέματος:
Η εφηφική κατάθλιψη είναι γνωστό φαινόμενο και παραδείγματα τέτοια υπήρχαν σε όλες τις εποχές (θυμάμαι εγώ συμμαθήτριά μου στο πίσω θρανίο από εμένα που σκέπαζε ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ με το μαλί της και ήταν απίστευτα συνεσταλμένη (και πολύ ωραία!) χωρίς να έχει ακούσει τίποτα για τους ΕΜΟ (εκείνη την εποχή η τελευταία μόδα ήταν οι Deep Purple).
Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η εφηφική κατάθλιψη και η ανασφάλεια των αγοριών  απέναντι σε πολύ πιο επιθετικές κοπέλες από ότι στις μέρες μας έχει βρει μια έκφραση στη μόδα (ένα ραντεβού κατάφερα να της αποσπάσω και σε αυτό έκλαιγε συνέχεια, ενώ μιλάγαμε με τις ώρες στο τηλέφωνο! (με ένα δίφραγκο για όσους θυμούνται, ωραίες εποχές))...
... Αυτή η εφηβική κατάθλιψη θα περάσει στο 90% των περιπτώσεων (και οι περισσότερες από τις άλλες θα αντιμετωπιστούν)...
Επίσης, όσο αφορά τα αντίπαλα στρατόπεδα, παλιά υπήρχαν οι ροκάδες και οι καρεκλάδες, μετά τα πανκιά και οι φλώροι και ύστερα οι ΕΜΟ και οι TRENDY, αλλά στην πραγματικότητα υπήρχαν ΜΟΝΟ οι ροκάδες, τα πανκιά, ή οι ΕΜΟ, οι άλλοι ήταν όλοι οι υπόλοιποι (μείον τους ουδέτερους), απλά μας αρέσει να φτιάχνουμε αντίπαλες ομάδες (και πάντα η δεύτερη ομάδα είναι πολύ πιο χαλαρή και μπορεί να περιλάβει πολλούς, αν όχι τους πάντες)...
...σκεφτείτε το...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Τά'χω ξαναπεί..Τώρα που έγινε η θάλλασσα γιαούρτι,δυστυχώς χάνουμε το κουτάλι.. :( :( :(

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
νομίζω τα κάνουμε τραγικά όσο οι δημοσιογράφοι.
απλά είναι της μόδας και αφήνουν φράντζα. emotional και gay και πίπες.
στην ηλικία τους για να βγάλουμε γκόμενα μας έφτανε να αγοράσουμε παπάκι.
σε μια βιντεοκασέτα με τον Ψάλτη πόσες ομοιότητες θα δούμε είτε με εμάς είτε με γνωστούς μας.
όπως γελάμε εμείς με αυτούς γελάνε και αυτοί με εμάς τότε.
9 σελίδες το θέμα αυτό και ποια η διαφορά στα δικά μας σχόλια με αυτά των δημοσιογράφων? σαν ουφο τα βλέπουμε και ξεχνάμε τα δικά μας.
όπως φρίκαρε η μάνα μου που αγόραζα metalhammer και έψαχνε τσέπες μπας και βρει πρέζα ίδια φρίκη τρώει και τώρα μήπως τα εγγόνια της είναι emo.
αντί να τα αφήσουμε να τους περάσει με διακριτική επιτήρηση, τους πλακώνουμε στην μουρμούρα και την μιζέρια "ξύλο που θέλετε, στρατό να ισιώσετε".
και τι κερδίζουμε? αντί να βρίσκονται 3 ώρες στο σύνταγμα θα πηγαίνουν 5 να γλιτώσουν απο εμάς

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Έτσι είναι  ;)

Ακριβώς έτσι :sunglasses:

Τώρα αν εμένα το ΕΜΟ μου φαίνονται εντελώς μαλακισμένα πουστράκια και τα τρέντυ επίσης (αλλά λιγότερο οφείλω να πω) στ' αρχίδια τους. Για αυτούς και αυτές όλοι οι άλλοι ("εκτός ηλικίας") είναι κάτι πολύ μακρυνό, ξένο και αδιάφορο. OUTSIDERS.

Η μόνη πίεση για αλλαγή συμπεριφοράς που καταλαβαίνουν είναι η πίεση των "ομοίων", των "ίσων" τους. Αυτό ΠΑΝΤΑ ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και ομαδούλες, όπως και στις ηλικιακά καθορισμένες ομάδες (ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ).

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
και εμεις οταν ειμασταν πιτσιρικαδες χωριζομασταν σε ροκαδες μεταλλα φλωρους ρειβαδες ραπερ πανκ κτλ κτλ αλλα δεν ειχαμε πουστικα πρωτυπα . Τωρα εχει γεμισει ο τοπος πουστρακια ή πουστροφερνουν εσκεμμενα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Φέρτε το ψαλίιιιδιιιιιιιιι :2funny: :2funny:

Ε ρε κούρεμα που τους χρειάζεται..... :grin:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αν βλέπατε τώρα ΑΛΤΕΡ....θα ανατριχιάσετε απο την μαλακία που τα δέρνει.......έχει καλέσει ο Κουϊκ ΕΜΟ και μιλάει και ο...ΤΡΕΝΤΥ απο τηλ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom