θεμα στατιστικο να στην πεσουν Αθηνα εμενα μια φορα σταση Ομονοια ξεχαστηκα ειπα παω πλ.Καραισκακη με τα ποδια 9 βραδι με εδειχναν απο μακρια κατι περιεργοι μαλλον λαθρο ρακενδυτοι ...την σκαπουλαρα περασε περιπολικο απο πισω μου
Μεγαλο πραγμα η αστυνομευση παντως Ελλαδα ειμαστε σχετικα καλα σε σχεση με αλλες χωρες
Το συγκεκριμένο αστικό τύπε κάνει σλάλομ να αποφύγει καταμεσής στον δρόμο τους walking dead... :S
Σαν σκηνικό από ταινία.
Να υποθέσω (αν και και πλέον δεν μπορείς να απαντήσεις) ότι ήσουν ο μόνος επιβάτης στις τελευταίες στάσεις.
Εμένα, δεν με έσωσε περιπολικό τύπε στο τέρμα της γραμμής, αλλά ένας Κεφαλλονίτης καλός ταρίφας (ναι, υπάρχουν και καλοί ταρίφες), να είναι καλά ο άνθρωπος,
ο οποίος αφού δεν σταμάτησαν ένα κάρο ταξί, το ένα μετά το άλλο,
όταν μισό-κατέβασε το παράθυρο και κατάλαβε, και αφού μπήκα μέσα,
μου είπε μην το ξανακάνεις αυτό τέτοια ώρα εδώ...
Η όλη φάση στην χώρα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Μία αποτυχία για τα λεφτά που μας παίρνουν με τους φόρους, που πάνε σε ένα σε ένα πηγάδι δίχως τέλος...
Η όλη απόφαση είναι πολιτική, αλλά έχει κόστος σε ψήφους. Οι μόνοι που σε αυτό το περιβάλλον μπορούν να προφυλάξουν τις επιχειρήσεις τους στην περιοχή, είναι οι ιδιοκτήτες και/οι νταβατζήδες, και οι ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης.
Η αστυνομία μόνο αν πρόκειται για σοβαρό έγκλημα κατά της ζωής, έχει τα χέρια λυμένα.
Τέτοια ανασφάλεια πάντως όπως εκείνο το βράδυ δεν ένιωσα ούτε στην Κωνσταντινούπολη,
κυκλοφορώντας πεζή, μετά τα μεσάνυκτα μάλιστα...