Νέα

Φωτογράφηση κόκκινων σπιτιών στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Wabbs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πλάκα κάνεις; Για να λύσεις απορίες της ζωής σε μια γυναίκα πρέπει να έχεις τουλάχιστον PHD!  :2funny:

Μα φυσικα καλη μου κι εχω PΗD.....Ειμαι ανωτερο στελεχοs..........Τι με περασεs?????????
Επειδη ομωs απο μονο του το πτυχιο δεν με βοηθουσε.....πηρα και μια γκαρσονιερα για περισσοτερη σιγουρια και εξασφαλιση
Μιλαμε.....πολυ προχο   το ολον συστημα!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και το πρωί πρωί μπουγάτσα με τυρί.. α ρε πόσο μου λείπει...

OP
OP
W

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μα φυσικα καλη μου κι εχω PΗD.....Ειμαι ανωτερο στελεχοs..........Τι με περασεs?????????
Επειδη ομωs απο μονο του το πτυχιο δεν με βοηθουσε.....πηρα και μια γκαρσονιερα για περισσοτερη σιγουρια και εξασφαλιση
Μιλαμε.....πολυ προχο   το ολον συστημα!!!

Καλά σε λέω έχω κάθει πλλλλλλάκα! Έχεις και τιγρέ ριχτάρι;  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλά σε λέω έχω κάθει πλλλλλλάκα! Έχεις και τιγρέ ριχτάρι;  :grin:
ρωτανε τετοια αυτονοητα πραγματα τον μετρ????
Τοχω και σε κουρτινα ωστε οι ακτινεs του ηλιου να δινουν αλλο τονο μπαινονταs στο δωματιο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μπουγάτσα, τρίγωνα, μπουγιουρντί όλα τα τρώμε!

Εχω φαει μπουγιουρντι στην Καλικρατεια να γλυφειs τα δαχτυλα σου.......Ηθελα να εγλυφα την σερβιτορα με το μινι....αλλα ειχε κοσμο ρε γμτ μου!!!!!!!!!!!!

OP
OP
W

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχω φαει μπουγιουρντι στην Καλικρατεια να γλυφειs τα δαχτυλα σου.......Ηθελα να εγλυφα την σερβιτορα με το μινι....αλλα ειχε κοσμο ρε γμτ μου!!!!!!!!!!!!

Εκεί έχουν εξοχικό οι δικοί μου. Τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικά!

Thanks Duracell για την παραπομπή :thumbsup:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εκεί έχουν εξοχικό οι δικοί μου. Τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικά!

Thanks Duracell για την παραπομπή :thumbsup:
Ταχω φαει αυτα τα μερη με το κουταλι......Τελικα ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια........Γι αυτο αν χρειαστειs κατι...........οτιδηποτε λεμε........μην ντραπειs το μικρο σου αδερφακι εδω....σφυρα κλεφτικα ντεμεκ κι ετσι και ηρθα ...
για να σωσω την κατασταση βεβαιωs βεβαιωs!!!!!!!!!

OP
OP
W

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
.....Σιγα την αποσταση.........απο Τουμπα δεν ειναι τιποτα με το αυτοκινητο......Βρισκω και να παρκαρω...

Κάνε ένα καλό τότε και φέρε μας από ένα τρίγωνο να πάνε τα φαρμάκια κάτω. Γιατί απο ότι φαίνεται δε θα κάνω φωτογράφηση τελικά.

OP
OP
W

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ταχω φαει αυτα τα μερη με το κουταλι......Τελικα ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια........Γι αυτο αν χρειαστειs κατι...........οτιδηποτε λεμε........μην ντραπειs το μικρο σου αδερφακι εδω....σφυρα κλεφτικα ντεμεκ κι ετσι και ηρθα ...
για να σωσω την κατασταση βεβαιωs βεβαιωs!!!!!!!!!

Με συγκινείς... Μήπως να πάμε μαζί για τη φωτογράφηση. Το πολύ πολύ να περάσει ένας από τους δυο μας καλά!  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κάνε ένα καλό τότε και φέρε μας από ένα τρίγωνο να πάνε τα φαρμάκια κάτω. Γιατί απο ότι φαίνεται δε θα κάνω φωτογράφηση τελικά.
Απ ολα θα σου φερω....χαλαω χατηρι εγω????...οσο για την φωτογραφιση  μην χολοσκαs........Θα σε φωτογραφησω εγω για το προσωπικο-καλλιτεχνικο μου αλμπουμ  και δεν θα παει χαραμι το καινουργιο φιλμ....Ασε που δεν θα κινδυνεψειs απο τιποτα!!!!
Και σε οτι ποζα επιθυμειs.......Αργοτερα....μα παρα πολυ αργοτερα ντυνομαστε και παμε μεχρι του Χανιωτη για μπανιο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Με συγκινείς... Μήπως να πάμε μαζί για τη φωτογράφηση. Το πολύ πολύ να περάσει ένας από τους δυο μας καλά!  :2funny:
Μονο ο εναs???????????  δεν λεει ετσι.........Και οι δυο.....να αντανακλαει η χαρα του ενοs με του αλλου..

OP
OP
W

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μονο ο εναs???????????  δεν λεει ετσι.........Και οι δυο.....να αντανακλαει η χαρα του ενοs με του αλλου..

:2funny: :2funny: :2funny: Καλά ας κανονίσω τη φωτογράφηση και να δεις μετά χαρά που θα κάνω.

Αξιότιμοι κύριοι σας αφήνω για απόψε. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Όποιος μπορέσει να με βοηθήσει... μακάρι!

Να είστε καλά καλό βραδάκι!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: Καλά ας κανονίσω τη φωτογράφηση και να δεις μετά χαρά που θα κάνω.

Αξιότιμοι κύριοι σας αφήνω για απόψε. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Όποιος μπορέσει να με βοηθήσει... μακάρι!

Να είστε καλά καλό βραδάκι!

Στο καλο γλυκεια καρντασινα!!!!  καλο σου βραδυ

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16