You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φωτογράφηση κόκκινων σπιτιών στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Wabbs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 80
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τι μηχανή έχεις ? να σου στείλω ένα τηλεφακό...
Nikon D70
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ειναι η φυση του επαγγελματοs τουs τετοια που τιs υποχρεωνει να ζουν στην ανωνυμια.....Ο καθεναs δλδ στη θεση τουs το ιδιο θακανε....Οσο για το αλλο που λεs ......να μην εχει δλδ προβλημα......μαλλον θα πρεπει να κοιταξειs προs την κατευθυνση εκεινων των γυναικων που ηδη εχουν προβληθει σε τσοντοταινιεs....Αυτεs μαλιστα!!!!!!! Αυτεs μπορει και να τα κυνηγανε κατι τετοια.......εχουν ξεπερασει το σοκ τηs ανωνυμιαs προ πολλου...Το ξέρω και το σέβομαι ότι είναι εκεί για κάποιο σκοπό και όχι απλά δε νοιάζονται αλλά χέστηκαν κιόλας για την αισθητική μου. Μπορεί όμως έστω και μία απο αυτές να μην έχει πρόβλημα και να το δεχτεί. Όλα είναι πιθανά
Nikon D70
ααα ψηφιακή.. .έχω αναλογική Nikon F3 ... αν σου κάνει έχω ένα τηλεφακό 200mm με αντάπτορα για NIKON (preset) αλλα΄δεν θα σου δουλεύει τίποτε ηλεκτρονικό...
Ειναι η φυση του επαγγελματοs τουs τετοια που τιs υποχρεωνει να ζουν στην ανωνυμια.....
Μα και εγώ δε θέλω να τις κάνω διάσημες στα media. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες. Και καλά κάνετε και μου τα λέτε όλοι γιατί δεν ήξερα πόσο εφίκτο είναι.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
παντωs σαν γενικη απο ολουs συμβουλη.......Μην παs πουθενα μονοs σου ....πηγαινε με παρεα και να λεs απο την πρωτη στιγμη τον λογο τηs επισκεψηs....γιατι τα ραδικια ειναι καλα μονο οταν τα τρωμε κι οχι οταν τα κοιταμε αναποδα...Μα και εγώ δε θέλω να τις κάνω διάσημες στα media. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες. Και καλά κάνετε και μου τα λέτε όλοι γιατί δεν ήξερα πόσο εφίκτο είναι.
ισωσ αν δοκιμαζες με το τερας το λοχ νες να ειχες καλυτερο αποτελεσμα....Καλησπέρα σε όλους. Ασχολούμαι με τη φωτογραφία και μια μέρα (απόγευμα για την ακρίβεια) θελησα να πάω να φωτογραφήσω κοπέλες σε κάποιο οίκο ανοχής της πόλης. Το θέμα ήταν καθαρά καλλιτεχνικό (δεν έχω σχέση με τον πληρωμένο έρωτα και οι φωτογραφίες θα ήταν καθαρά για προσωπική χρήση, επεξεργασία στο Photoshop). Απλά είχα σκεφτεί κάποιο concept και μου άρεσε ο ερωτισμός και το μυστήριο που έχουν τα κόκκινα σπίτια.
Δυστυχώς όταν μπήκα μέσα κόλλησα, γιατί με κοιτούσαν όλοι από πάνω μέχρι κάτω και δεν τόλμησα καν να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω τη φωτογράφηση. Είπα ότι έκανα λάθος και την έκανα με ελαφρά.
Πιστεύετε ότι αν ξαναπάω και ρωτήσω θα μπορεσω να κάνω κάτι; Μήπως πρέπει να έχω και έναν άντρα μαζί μου;
Sorry για το μεγάλο post
Υ.Γ. Δεν θέλω να βγάλω φάτσες, βυζιά κλπ...
παντωs σαν γενικη απο ολουs συμβουλη.......Μην παs πουθενα μονοs σου ....πηγαινε με παρεα και να λεs απο την πρωτη στιγμη τον λογο τηs επισκεψηs....γιατι τα ραδικια ειναι καλα μονο οταν τα τρωμε κι οχι οταν τα κοιταμε αναποδα...
Όχι μονος σου αλλά μόνη σου... Για αυτό ρωτάω τους άντρες που έχουν κάποιες γνώσεις παραπάνω επί των κόκκινων σπιτιών.
ισωσ αν δοκιμαζες με το τερας το λοχ νες να ειχες καλυτερο αποτελεσμα....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Όχι μονος σου αλλά μόνη σου... Για αυτό ρωτάω τους άντρες που έχουν κάποιες γνώσεις παραπάνω επί των κόκκινων σπιτιών.
Α εισαι και κοριτσι!!!!!!!!!! Εχουμε γνωσειs παραπανω ναι.....αλλα εμειs πηγαμε για .....αλλο λογο οχι για φωτογραφιση .....ελπιζω να καταλαβαινειs...
ααα ψηφιακή.. .έχω αναλογική Nikon F3 ... αν σου κάνει έχω ένα τηλεφακό 200mm με αντάπτορα για NIKON (preset) αλλα΄δεν θα σου δουλεύει τίποτε ηλεκτρονικό...
Ευχαριστώ για το offer αλλά έχω μάθει με τα ψηφιακά και με τα αναλογικά δεν τα πάω και πολύ καλά.
ισωσ αν δοκιμαζες με το τερας το λοχ νες να ειχες καλυτερο αποτελεσμα....
εεεεεε τι θες με μένα τώρα????????????
το google earth το σκεφτηκες καθολου...?
Ευχαριστώ για το offer αλλά έχω μάθει με τα ψηφιακά και με τα αναλογικά δεν τα πάω και πολύ καλά.
αλλη η γοητεία της αναλογικής... το μάτι είναι εξάλλου αναλογική συσκευή και όχι ψηφιακή.. αλλά δυστυχώς και εγώ θ απεράσω στην ψηφιακή... αναγκαστηκα...
Α εισαι και κοριτσι!!!!!!!!!! Εχουμε γνωσειs παραπανω ναι.....αλλα εμειs πηγαμε για .....αλλο λογο οχι για φωτογραφιση .....ελπιζω να καταλαβαινειs...
Καταλαβαίνω απόλυτα. Απλά εσείς ξέρετε πως είναι τα πράγματα σε τέτοιους χώρους (συμπεριφορές, άνεση κλπ.)
μπας και βγαλει καμια φοτο...γιατι με το θεμα που θελει....εεεεεε τι θες με μένα τώρα????????????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Πολυ περιορισμενα παντα.......σε στυλ "Καλησπερα ειμαι η Τατιανα...Θα περασειs μουρο μ??" "Ναι"Καταλαβαίνω απόλυτα. Απλά εσείς ξέρετε πως είναι τα πράγματα σε τέτοιους χώρους (συμπεριφορές, άνεση κλπ.)
χαχαχαχαχαχαχα
μπας και βγαλει καμια φοτο...γιατι με το θεμα που θελει....
αντε καλά .. θα της καθήσω εγώ...
Πολυ περιορισμενα παντα.......σε στυλ "Καλησπερα ειμαι η Τατιανα...Θα περασειs μουρο μ??" "Ναι" χαχαχαχαχαχαχα
Μουρό μ;
το google earth το σκεφτηκες καθολου...?
Μπαααααααααααα! Λες να το δοκιμάσω και αυτό;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 26