Νέα

Φωτογράφηση κόκκινων σπιτιών στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Wabbs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
W

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αλλη η γοητεία της αναλογικής... το μάτι είναι εξάλλου αναλογική συσκευή και όχι ψηφιακή.. αλλά δυστυχώς και εγώ θ απεράσω στην ψηφιακή... αναγκαστηκα...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Πρέπει όμως να είσαι μάστορας σε αυτό. Πάντως αν θέλεις κανονίζουμε και με σένα φωτογράφηση!  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κατάλαβα τι θέλεις να πεις! Απλά απόρησα!
παντωs ....αν εχειs αποριεs οποιουδηποτε ειδουs........αναλαμβανω να σου πω απο....κοντα πωs ειναι τα πραγματα και μεσα στο σαλονι και....στα αλλα δωματια του σπιτιου..............
Και θα σου λυθουν ολεs σου οι...αποριεs!!!!!!!
Γελαs????????

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Έχεις απόλυτο δίκιο. Πρέπει όμως να είσαι μάστορας σε αυτό. Πάντως αν θέλεις κανονίζουμε και με σένα φωτογράφηση!  :grin:

δεν νομίζω να είμαι το καλύτερο μοντελλο πάντως ένα φώτο σαφάρι το βλέπουμε γιατί όχι...

OP
OP
W

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παντωs ....αν εχειs αποριεs οποιουδηποτε ειδουs........αναλαμβανω να σου πω απο....κοντα πωs ειναι τα πραγματα και μεσα στο σαλονι και....στα αλλα δωματια του σπιτιου..............
Και θα σου λυθουν ολεs σου οι...αποριεs!!!!!!!
Γελαs????????

Λύνομαι στα γέλια. Ο φίλος μου πάντως ειμαι σίγουρη ότι δε θα γελάσει καθόλου :grin:. Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εκτός αν θές για μοντέλο έναν ψηλό, 110 κιλά 50αρη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και μπορείς να γίνεις πλούσια ... να κυκλοφορήσεις την φωτό σε παιδικά περιοδικά ώστε τα μωρά να τρώνε το φαγητό τους...

OP
OP
W

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εκτός αν θές για μοντέλο έναν ψηλό, 110 κιλά 50αρη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και μπορείς να γίνεις πλούσια ... να κυκλοφορήσεις την φωτό σε παιδικά περιοδικά ώστε τα μωρά να τρώνε το φαγητό τους...

Έχεις άποψη!  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Λύνομαι στα γέλια. Ο φίλος μου πάντως ειμαι σίγουρη ότι δε θα γελάσει καθόλου :grin:. Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση!
Tην προταση την εκανα σε σενα....οχι στο φιλο σου....αλλωστε εσυ ασχολεισαι με τα.....καλλιτεχνικα, οπωs κι εγω αλλωστε
Χαχαχαχαχαχαχα  Εμειs οι.....καλλιτεχνεs οπωs εσυ κι εγω εχουμε...κοινα σημεια ενδιαφεροντοs!!!!!!

OP
OP
W

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Tην προταση την εκανα σε σενα....οχι στο φιλο σου....αλλωστε εσυ ασχολεισαι με τα.....καλλιτεχνικα, οπωs κι εγω αλλωστε
Χαχαχαχαχαχαχα  Εμειs οι.....καλλιτεχνεs οπωs εσυ κι εγω εχουμε...κοινα σημεια ενδιαφεροντοs!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: Εσύ με τι καλλιτεχνικό ασχολείσαι;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: Εσύ με τι καλλιτεχνικό ασχολείσαι;

Λυνω....και οχι μονον.....ολεs τιs αποριεs των ομορφων κοριτσιων σχετικα με την ζωη......Μην το γελαs...κι αυτο
ειναι καλλιτεχνια....Θελει την μαεστρια του!!!!!!!!

OP
OP
W

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λυνω....και οχι μονον.....ολεs τιs αποριεs των ομορφων κοριτσιων σχετικα με την ζωη......Μην το γελαs...κι αυτο
ειναι καλλιτεχνια....Θελει την μαεστρια του!!!!!!!!

Πλάκα κάνεις; Για να λύσεις απορίες της ζωής σε μια γυναίκα πρέπει να έχεις τουλάχιστον PHD!  :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και που είσαι.. δεν είναι "Πλάκα κάνεις" αλλά "Πλάκα με κάνεις"

Stories

Νέο!

Stories